Drømmer du om at give andre en stemme og et selvstændigt liv?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vi mener at alle har ret til en stemme og et selvstændigt liv

Interessen for vores hjælpemidler og løsninger er vokset markant, og derfor søger vi en energisk og udadvendt kollega. Du bliver en del af et godt team, og du vil være med til at sætte retningen i fremtiden.

Aabentoft er en virksomhed med flere fagekspertiser, der målrettet arbejder efter målsætningen om at gøre en forskel. Derfor sætter vi en ære i at yde en ekstra indsats for børn og voksne med funktionsnedsættelser og med individuelle behov.

Om stillingen

Vi søger en kollega til vores salg- og konsulentteam, til at varetage vores kognitive og kommunikative hjælpemidler primært i sjællandsområdet.

Stillingen består bl.a. af

  • at skabe og vedligeholde relationer
  • at skabe afprøvninger hos borgere
  • at fremvise og sælge hjælpemidler
  • at booke og afholde egne møder
  • at afholde webinarer og workshops

Din primære opgave er at sikre, at ASK-brugere (Alternativ og Supplerende Kommunikation) får de mest effektive forhold på deres kommunikationsrejse. Derfor kommer din dag til at indeholde borgerafprøvninger med henblik på at finde den rette løsning, både ift. valget af kommunikationsenhed samt indhold alt efter om kommunikationen er symbol eller tekstbaseret, undervisning af borgere, pårørende eller fagpersonale samt løbende support.

Du kommer også til at rådgive støttepersoner og pårørende om fordelene med kognitive hjælpemidler, bistå i afprøvningsforløb samt give undervisning til fagpersoner og pårørende så de fortsat kan støtte borgeren bedst muligt i en aktiv og selvstændig hverdag.

Du kommer til at deltage i spændende konferencer og messer, hvor du vil møde interessante fagfolk, brugere og pårørende, samt sprede et godt budskab sammen med teamet foruden at tilegne dig den nyeste viden indenfor faget.

En hverdag bestående af borgerafprøvninger, fremvisning af produkter, support og løbende dialog med terapeuter og andre fagfolk vil danne rammen for ansættelsen, som du selv i stor stil sætter dit eget præg på.

Vi søger en kollega hvis værdier og mindset matcher vores, og som ønsker at gøre en forskel.

Om dig

Vi forestiller os at du bor på Sjælland, allerede har erfaring indenfor ASK eller IKT-hjælpemidler. Måske er du uddannet socialpædagog, talepædagog, audiologopæd, lærer, ergoterapeut, fysioterapeut, arbejder som tale/høre konsulent, eller måske er du af natur en teknisk haj, har arbejdet som IT-konsulent eller som lærer på STU, specialskole eller i en specialklasse.

Du brænder for at gøre en forskel. Du trives med kundebesøg, borgerafprøvninger og det at finde den helt rigtige løsning. Du har ben i næsen, kan lide at opsøge informationer samt dyrke samarbejdet med fagfolk omkring. Derfor skal du være en vellidt person, der er god til at tale med andre.

Du er en god og ærlig kollega, der hjælper til hvor det er nødvendigt samt kan have mange bolde i luften, fx når borger eller terapeut har brug for support.

Uanset dine kvalifikationer, søger vi først og fremmest den rigtige personlighed, hvorfor de eneste krav er, at du kan begå dig på engelsk og har gode IT-færdigheder.

Vi tilbyder

En sund og interessant arbejdsplads med gode kollegaer og sparring på tværs af fagligheder. Du bliver en del af et godt team, hvor du er med til at definere din egen rolle og sætte dagsordenen.

Aabentoft er den markedsledende servicepartner indenfor el– og manuelle kørestole. Vi servicerer, sælger og supporterer hjælpemidler til handicapbranchen. Du bliver en del af vores salgs – og konsulentteam med fokus på kommunikation og kognition.

Du bliver en vigtig del af teamet i vores afdeling i Brøndby, med mulighed for at arbejde hjemme efter aftale. Vi tilbyder en fastsættelse med fast løn. Vi er åbne overfor både deltid og fuldtid, lige fra 30 – 37 timer om ugen, hvor timeantal aftales ved ansættelse. Det vigtigste er at få sammensat et godt team, som i fællesskab løfter opgaven bedst muligt.

Der stilles bil til rådighed i arbejdstiden, sådan at du vil have de bedste forudsætninger for at besøge kunder, borgere mv. Oplæringen vil foregå i vores afdeling på Holmagervej 1B, 8543 Hornslet.

Din ansøgning skal sendes til [email protected] senest 4/6-23. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brøndby
  • Søndag den 04. juni 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at..
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan .
    • Sælger
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
30. april 2024 9
29. april 2024 12
28. april 2024 12
27. april 2024 12
26. april 2024 12
25. april 2024 11
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 11
20. april 2024 10
19. april 2024 11
18. april 2024 12
17. april 2024 13
16. april 2024 13
15. april 2024 12
14. april 2024 11
13. april 2024 11
12. april 2024 12
11. april 2024 12
10. april 2024 12
9. april 2024 11
8. april 2024 11
7. april 2024 11
6. april 2024 11
5. april 2024 11
4. april 2024 11
3. april 2024 11
2. april 2024 12
1. april 2024 13
31. marts 2024 13