Udviklingsorienteret dagtilbudsleder til nybygget børnehus i [xxxxx] med profilen bæredygtighed, natur og b...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vi søger en leder, som vil gå forrest i opstarten og udviklingen af vores nye børnehus, Tranehaven.

Du får en sjælden mulighed for at sætte retning for et helt nyt dagtilbud - herunder sætte dit eget ledelsesteam og hold af medarbejdere samt udvikle den pædagogiske praksis i et moderne dagtilbud med en stærk profil: Bæredygtighed, natur og biodiversitet.

Har du gode ideer, og har du lyst til at drive udviklingen af vores nye børnehus? Så læs mere om stillingen nedenfor.

Om stillingen

Som leder af Børnehuset Tranehaven får du ansvar for et børnehus, der på sigt skal huse ca. 160 børn fordelt på 4 vuggestuegrupper og 5 børnehavegrupper samt ca. 40-45 medarbejdere.

Du er med fra start til at udvikle organisationen, kulturen og det pædagogiske læringsmiljø og starte børnehuset op i et moderne nybyggeri.

Dine første og væsentligste opgaver vil være at:

  • Skabe et ledelsesteam, der sammen med dig skal sætte rammerne for børnehuset. I forbindelse hermed skal du ansætte souschef og afdelingsleder og senere hen pædagogisk personale.
  • Sætte et højt fagligt niveau og en tydelig retning for børnehusets organisation og udvikling – herunder udvikle jeres pædagogiske læreplan i overensstemmelse med børnehusets profil: Bæredygtighed, natur og biodiversitet.
  • I samarbejde med dit ledelsesteam omsætte ambitioner om børnenes trivsel, læring og udvikling til handlinger og kvalitet i hverdagen.
  • Skabe en hverdag med struktur for børn og personale og understøtte et godt forældresamarbejde. Herunder tilrettelægge processer for, at børn og personale får en god opstart i det nyetablerede børnehus.

I din hverdag refererer du direkte til Fagchef for Sundhedspleje og Dagtilbud.

Om Børnehuset Tranehaven

Læringsmiljøet i Børnehuset Tranehaven skal understøtte, at alle børn får konkrete erfaringer med naturen, så de udvikler deres nysgerrighed og lyst til at udforske naturen. Dette skal give børnene mulighed for at opleve menneskets forbundenhed med naturen og en begyndende forståelse for betydningen af en bæredygtig udvikling. Det pædagogiske læringsmiljø skal desuden understøtte, at alle børn aktivt observerer og undersøger naturfænomener i deres omverden, så børnene får erfaringer med at genkende og udtrykke sig om årsag, virkning og sammenhænge, herunder en begyndende matematisk opmærksomhed.

Hvorfor et børnehus med fokus på bæredygtighed, natur og biodiversitet?

Blandt andet, fordi vi ved, at:

  • Bæredygtighed i børnehøjde handler om i en tidlig alder at plante frøene til en sundere og mere bæredygtig livsstil, hvor begreberne bringes til et niveau, hvor de kan ses, føles, høres, smages og lugtes.
  • Børns tidlige erfaringer med bæredygtighed, natur og biodiversitet lægger et fundament for deres engagement og læring inden for naturvidenskaben og er med til at motivere dem til at bevare og passe på naturen.
  • Natur er dannende, og det at gøre opdagelser i naturen gør børnene til aktive, eksperimenterende og handlende væsner.
  • Børns viden og erfaringer med bæredygtighed, natur og biodiversitet hænger sammen med, om de har deltaget i samspil og aktiviteter med voksne, der relaterer sig til temaerne.

Det nye børnehus Tranehaven bliver opført rundt om et indre gårdrum. Den nye profilinstitution bliver med grønne tage og træspån på facaderne og tænkt i bæredygtige materialer i opførelsen. Der etableres en legehave, hvor man bevarer mest muligt af det grønne og tænker det ind i leg og pædagogiske aktiviteter udendørs. Børnehuset forventes at stå færdigt til ibrugtagning i starten af 2024.



Vores ønsker til en ny leder

Vi søger en leder, der har ideer og ambitioner for det gode børneliv, og som har lyst til at drive en udviklingsproces, hvor børn, forældre og personale skal finde fælles retning i nye rammer.

Vi ved, at ingen kan alt, men vi ønsker os, at du:

  • Har en uddannelse inden for pædagogik og har ledelseserfaring. Hvis du ikke har en lederuddannelse, forventer vi, at du har lyst til at læse en diplomuddannelse i ledelse.
  • Er udviklingsorienteret og har gode ideer, samt kan skabe følgeskab til dine initiativer.
  • Er fagligt velfunderet og kan omsætte den styrkede pædagogiske læreplan til praksis.
  • Arbejder struktureret og er god til at bevare overblikket.
  • Er vedholdende og inddragende, selv når det kan blive svært. Herunder at du evner at lede både opad, nedad og til siden.
  • Har gode relationelle kompetencer, og at du finder det naturligt at bevæge dig fra børnehøjde til det mere strategiske ledelsesniveau.

Derfor skal du søge stillingen

Med stillingen følger en masse sjove og udfordrende opgaver, hvor du får stor indflydelse og plads til at afprøve pædagogiske ideer og ledelsesmæssige værktøjer. Derudover har vi udvalgt fem gode grunde til, at du skal søge stillingen:

  • Med stillingen får du en sjælden mulighed for at etablere et helt nyt dagtilbud, hvor du kan sætte retningen på alt - lige fra indkøb af inventar til udviklingen af en fælles faglig kultur og til husets struktur.
  • Du bliver en del af en kommune og forvaltning, hvor børneområdet prioriteres højt. Vi prioriterer bl.a. en høj pædagogandel og arbejder ud fra vores overordnede strategi Brøndby 2030 og den styrkede pædagogiske læreplan.
  • Brøndby Kommune har matrikelledelse – hierarkiet er fladt, tilliden til den enkelte stor og vejen fra det udførende led til de overordnede beslutningstagere kort.
  • Din faglige udvikling vægtes højt, og vi tilbyder muligheder for sparring samt efter- og videreuddannelse. Du får en mentor og tætte sparringspartnere i forvaltningen.
  • Du vil opleve et stærkt fagligt fællesskab - både i ledergruppen og i dit ledernetværk. Her er der fokus på at spille hinanden gode og hjælpe hinanden med stort som småt i hverdagen. Du får også en souschef og en afdelingsleder med meget ledelsestid, så der er gode forudsætninger for, at I sammen kan sætte retning. I efteråret 2023 etableres desuden endnu et nyt børnehus i samme område, og du får derfor en lederkollega, som står i mange af de samme opgaver som dig.

Vil du søge stillingen?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Fagchef for Sundhedspleje og Dagtilbud, Marie Kirstine Hvolris (Kir) på tlf. 2477 9746. Inden du søger stillingen, forventer vi, at du kontakter Kir til en kort uforpligtende samtale om stillingen.

Sidste ansøgningsfrist er d. 13. august kl. 12.00.

Vi gennemfører to samtalerunder på Brøndby Rådhus – henholdsvis den 17. og den 28. august. Mellem de to samtalerunder gennemføres et testforløb med kognitiv test og personlighedstest, og der indhentes referencer. Vi indhenter referencer for at validere oplysninger og vurderinger, og det sker efter forudgående aftale med dig. Ved 2. samtale skal du desuden gennemføre en case-opgave.

Løn - og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer dog uden øvre arbejdstid. Vi ser gerne, at du kan tiltræde stillingen den 1. oktober 2023.

Dagtilbuddene er organisatorisk placeret i Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen. Løn - og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist:

13-08-2023 12:00

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brøndby
  • Søndag den 13. august 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Sælger søges til organisation/virksomhed i København
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Søborg

    Bid ManagerAt Alfa Laval, we always go that extra mile to overcome the toughest challenges. Our driving force is to accelerate success for our customers, people, and planet.As a member of our team,.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i Ballerup

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Sælger
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
28. maj 2024 6
27. maj 2024 10
26. maj 2024 10
25. maj 2024 10
24. maj 2024 10
23. maj 2024 7
22. maj 2024 8
21. maj 2024 8
20. maj 2024 8
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 8
16. maj 2024 8
15. maj 2024 8
14. maj 2024 8
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 8
7. maj 2024 9
6. maj 2024 10
5. maj 2024 11
4. maj 2024 10
3. maj 2024 12
2. maj 2024 10
1. maj 2024 11
30. april 2024 9
29. april 2024 12
28. april 2024 12