Area Sales Manager til projektsalg i Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg Ø

Brænder du for projektsalg af løsninger, hvor kvalitet, fleksibilitet og funktionelt design går hånd i hånd? Så er du muligvis vores nye Area Sales Manager.

Blika A/S har sat de strategiske sejl til en spændende rejse, hvor vores projektleverancer kommer til at spille en helt central rolle. Derfor søger vi en dedikeret og udadvendt Area Sales Manager til at drive og udvikle det danske projektmarked for fleksible opbevaringsløsninger, der holder.

Om stillingen

Som Area Sales Manager bliver du ansvarlig for hele salgsprocessen, lige fra identifikation af potentielle kunder til evaluering. Dine kunder vil blandt andre være indretningsvirksomheder med fokus på erhvervs-, uddannelses- og plejesektoren samt arkitekter og entreprenører indenfor byggesektoren. Du forstår at varetage såvel kundens som virksomhedens interesser, og du vil i tæt samarbejde med vores Product samt Customer Care organisation sikre at vores produkter og løsninger sælges i markedet.

Stillingen har reference til vores Country Sales Manager i Danmark og du får i høj grad mulighed for selv at påvirke stillingens indhold. Vi har selvfølgelig forberedt os grundigt, så forudsætningerne for succes i stillingen er på plads. Vi ser dine vigtigste ansvarsområder og opgaver som værende:

  • Ansvarlig for aktiviteter relateret til projektsalg af Blika’ samlede produktportefølje i Danmark
  • Monitorere, analysere og rapportere på markedet for projektleverancer i Danmark, via blandt andet brug af projektdatabaser
  • Bidrage aktivt til udvikling af markedsstrategier og salgsplaner for området
  • Bidrage aktivt i forhold til virksomhedens markedsføringsagenda for området
  • Samarbejde med den øvrige organisation for at sikre, at kundens ønsker opfyldes

Du vil primært komme til at arbejde ud fra eget hjemmekontor og skal være indstillet på at stillingen indebærer en del rejseaktivitet i primært Danmark.

En ansvarlig, løsningsorienteret og udadvendt holdspiller!

I Blika lægger vi stor vægt på at vores medarbejdere har det rette mindset, som understøtter virksomhedens helt egen identitet ”OneBlika”. Det betyder kort og godt at man er en proaktiv holdspiller, som evner at udvise gensidig respekt for fællesskabet og Blika’ bedste. Vi ser gerne at den ideelle kandidat har følgende kvalifikationer og erfaring:

  • Du har en teknisk og / eller kommerciel uddannelse
  • Du har erfaring indenfor projektsalg af løsninger til industri-, kontor- og / eller byggesektoren
  • Du er selvdreven, energisk og har tidligere arbejdet med projektledelse
  • Du besidder stærke forhandlings-, kommunikations- og præsentationsevner
  • Du har en teknisk, kommerciel og forretningsorienteret tilgang til salg
  • Du begår dig på dansk og engelsk i både skrift og tale
  • Du har et godt humør og en stor passion for at arbejde med salg!

Vi tilbyder

I Blika er vi dedikerede til at skabe kvalitetsbevidste og fleksible opbevaringsløsninger, der løser vores kunders behov. Som Area Sales Manager bliver du en væsentlig del af den ambition og du får mulighed for at definere og forme vores fremtidige marked for projektleverancer.

Vi tilbyder en udfordrende stilling i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, der anerkender at virksomhedens vigtigste aktiv er medarbejderne. Derudover kan vi tilbyde en konkurrencedygtig lønpakke samt gode udviklingsmuligheder.

Yderligere oplysninger/ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

Om virksomheden

Hos Blika sætter vi kvaliteten øverst på dagsordenen i jaget på at skabe gode kundeoplevelser… Det er vores mål og midlet er fleksible opbevaringsløsninger der holder!

Vi har mere end 75 års erfaring i at udvikle og egenproducere fleksible kvalitetsløsninger indenfor opbevaring, som sikrer en ryddelig, overskuelig og tryg arbejdsplads. Den viden og knowhow stiller vi til rådighed, så kunderne får den opbevaringsløsning, der passer præcist til deres behov – uanset om det gælder opbevaring af værktøj, materialer, overtøj eller noget helt andet. Vi deler gerne ud af vores viden og erfaring og kan rådgive om de fleste løsninger – men vi går bare ikke på kompromis med kvaliteten.

Det kan godt være at vores værkstedsvogne og garderobeskabe er firkantede, men det er vi bestemt ikke. For os handler kvalitet og fleksibilitet ikke kun om vores produkter men i lige så høj grad om den service vi yder. Når man samarbejder med Blika, så handler det om totaloplevelsen og man må gerne forvente lidt mere af det hele.

Blikas hovedsæde ligger i Esbjerg, mens produktionen er placeret på egen fabrik i Tjekkiet.

Desuden har Blika eget selvstændigt salgs- og distributionsselskab i Sverige og deres produkter er repræsenteret på flere nordeuropæiske markeder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Esbjerg Ø
  • Mandag den 11. marts 2024

Lignende jobs

  • Sælger i Kolding

    BossCom og BossMow er to internationalt førende brands indenfor hhv. AV-udstyr og tilbehør til robotplæneklippere. I 2023 blev virksomheden købt, og de to brands blev overtaget af ny virksomhedseje..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Sælger (elev) i Vejle

    Kan du se dig selv i krydsfeltet mellem salg, værksted og lager? Motiveres du af at yde en god service overfor kunder, kolleger og leverandører? Kan du ovenikøbet balancere flere opgaver ad gangen?.
    • Sælger
    • Vejle
    Få mere info
  • Sælger i Vejen

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan..
    • Sælger
    • Vejen
    Få mere info
  • Sælger i Kolding

    Trives du i rollen som den "spillende træner" og motiveres du af at bidrage til dine kollegaers udvikling? Så har du her muligheden for at dygtiggøre dig indenfor outbound salg over telefonen, .
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Esbjerg Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Esbjerg Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 3
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3