Salgs- og kundekoordinator med gode kommunikationsevner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hasselager

Er du struktureret, serviceminded og detaljeorienteret, og kan du bevare overblikket, når der er travlt? Så er du måske det bindeled til vores kunder, som vi leder efter. Som salgs- og kundekoordinator er du med til at sikre, at vores kunder får den bedst mulige service.

Vi søger en salgs- og kundekoordinator til vores fabrik, som udvikler, designer og producerer strømpeforinger til vores forretningsområde Rørteknik. I Rørteknik udfører vi miljøvenlige renoveringer af blandt andet kloakker, hvor vi med vores strømpeforinger renoverer kloakrør uden opgravning. Det er en effektiv og mere miljøvenlig metode, der sikrer minimale gener for borgerne. Vores fabrik ligger i Hasselager nær Aarhus. * !--StartFragment -- * Vi leverer løsninger til kunder over hele verden og er en del af en international koncern. * !--EndFragment -- * Få en central rolle, der samler trådene til vores kunder i hele verden

Du bliver en del af logistikafdelingen med reference til produktionschefen, hvor du som salgs- og kundekoordinator kommer til at arbejde med support af både interne og eksterne kunder. Din kontakt til kunderne vil være fordelt ca. 60/40 procent på interne/eksterne kunder.

Du vil få en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver, og det vil være en fordel at have en struktureret tilgang til arbejdet. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Daglig kontakt til og support af interne og eksterne kunder, som vil foregå på mail og telefon
  • Ordrebehandling og opfølgning derpå. Størstedelen vil være standardbestillinger, men der vil også være specialopgaver, der vil være mere omfattende
  • Koordinering med eksterne speditører, herunder også booking af eksportforsendelser
  • Afgivelse af tilbud og prisforespørgsler, hvor du skal undersøge eller selvstændigt besvare forespørgsler
  • Diverse ad hoc-opgaver

Vi udvikler løbende på vores måde at arbejde på, og vores arbejdsgange indenfor salg og ordrebehandling skal i den nærmeste fremtid fornyes og optimeres. Du vil have mulighed for at påvirke denne proces, og du skal derfor være åben for forandringer.

Er du vores nye kollega?

Du har erfaring med international kundekontakt og ordrebehandling samt trives med at yde høj service for kunder, og har dermed en relevant baggrund inden for salgssupport og administration. Du kommer måske fra en ordreproducerende virksomhed, men vi er også åbne for anden brancheerfaring.

Du kan lide kundesupport via telefon, og du arbejder bedst i et til tider travlt miljø, ligesom du også trives med de mere rutineprægede opgaver. Du er selvkørende og motiveret af at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt.

Du kommunikerer sikkert på dansk og engelsk – både i skrift og tale, da du vil få kontakt med både danske og internationale kunder. Vi søger en udadvendt kollega, der fungerer godt i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø. Du er en holdspiller og forstår vigtigheden af et godt samarbejde både internt og eksternt.

Som person er du positiv, og du kan bevare overblikket i stressede situationer. Du er organiseret, struktureret, har sans for detaljen, og du er dygtig til at koordinere arbejdsopgaver.

Gode IT-færdigheder og kendskab til Navision vil være en fordel – men ikke et krav.

Vi tilbyder

Hos os er der mange muligheder, og du får frihed til selv at være med til at forme din hverdag. Du vil få en dagligdag med korte beslutningsveje i et uformelt miljø. * !--StartFragment -- * Du vil få en masse gode kollegaer i en afdeling med en uformel organisation og et stort engagement. * !--EndFragment -- * Du vil komme ind i en global organisation i vækst med en stærk virksomhedskultur.

Lyder det som noget for dig?

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning snarest muligt og senest den 13. februar 2024. Har du spørgsmål, kan du kontakte produktionschef Carsten Gai på tlf. 5156 8525 eller på mail [email protected]

Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=21e9b5f0)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hasselager.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Hasselager
  • Tirsdag den 13. februar 2024

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Åbyhøj

    Har du udpræget Flair for service kombineret med erfaring fra salgssupport eller kundeservice? Så søger vi lige nu en kollega til vores team. Er du stærk kommunikativt – både mundtligt og skriftlig..
    • Sælger
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Can you ensure that the marine and offshore organization has a world-class Parts Sales & Customer Support team that operates globally? Do you excel at serving customers with low response time, co..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Har du en passion for lastbiler? Er du relationsbygger, udpræget holdspiller med næse for business? Så har vi en spændende stilling til dig. Vi styrker nu vores salgsafdeling for lastbiler og .
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hasselager

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hasselager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2