Veterinary Consultant - Field Sales Jylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

For e-vet a/s søger vi en dynamisk og løsningsorienteret Veterinary Consultant til Jylland. Omdrejningspunktet er opsøgende løsningssalg til og løbende servicering af dyreklinikker og dyrehospitaler med primært fokus på tekniske apparater og udstyr til bl.a. narkose, respiration, diagnostik, analyse mv.



Baggrund
E-vet a/s har en stærk position som totalleverandør til den danske veterinærbranche – særligt dyreklinikker og dyrehospitaler. Forretningen har to hovedområder – dels salg af et bredt sortiment af kvalitetsprodukter og -udstyr og dels kursusvirksomhed med fokus på uddannelse og formidling af nyeste faglige viden og udvikling i veterinærbranchen. Produktsortimentet består af et omfattende program af forbrugsartikler, instrumenter og tilbehør, som kunderne fortrinsvist indkøber via webshop og kontakt med internt salg. Samtidig føres et større program af kapitalvarer, bl.a. udstyr til narkose, respiration, diagnostik, analyse og operation. Disse produkter kræver en større grad af rådgivning både i forbindelse med salg, finansiering og anvendelse.

Stillingen
Stillingen som Veterinary Consultant har du fokus på salg af kapitalvarerne, som typisk er tekniske og/eller elektroniske apparater og udstyr. Der er tale om løsningssalg, hvor du i tæt dialog med kunden og med dit bagland på kontoret skal tilbyde de produkter og løsninger, som giver størst værdi for den enkelte kunde.

Salgsprocessen vil ofte handle om, at du - via tæt dialog med kunden - kan identificere og italesætte de værdier og optimeringsmuligheder, som kunden opnår ved at investere i udstyr fra e-vet. Du skal derfor kunne sætte dig ind i forretningsgangen og vilkårene på klinikkerne og koble denne indsigt med den enkelte kundes situation og behov, så du tilbyder de bedste og mest værdiskabende løsninger for kunden.

Som et naturligt led i den løbende servicering af dine kunder er det samtidig vigtigt, at du får en grundlæggende viden om de øvrige produktkategorier i sortimentet.

Du får en alsidig hverdag med stor og tæt kundekontakt, daglig dialog med kolleger på hovedkontoret og en høj grad af selvstændighed i forhold til at planlægge dine indsatser og kundebesøg. Du refererer til salgschefen og vil have tæt samarbejde med ham, teknisk support, internt salg og ikke mindst konsulenten med ansvar for Sjælland/Fyn.

Kandidaten
For at få succes i stillingen skal du have en løsningsorienteret tilgang til salgsarbejdet og være i stand til at sælge og rådgive med afsæt i værdiskabelse for kunden.

Konkret lægges der vægt på, at du:

  • Har erfaring med opsøgende salg og rådgivning til klinikker og/eller hospitaler - eller alternativt erfaring fra dyrlægepraksis og en udadvendt, sælgende personlighed.
  • Har erfaring med salg og servicering af tekniske apparater til brug i klinikker, laboratorier og hospitaler – eller alternativt har praktisk erfaring med brug af tekniske apparater i dyrlægepraksis.
  • Har god teknisk flair.
  • Er en selvstændig, opsøgende og resultatorienteret type, som motiveres af udvikling og vækst.
  • Er en god kommunikator og relationsbygger, som forstår værdien af god service og nærhed til kunden.
  • Har en kreativ og nytænkende tilgang, som gør dig i stand til at spotte nye salgsmuligheder både hos potentielle og eksisterende kunder.
  • Er struktureret og systematisk i dit arbejde og evner at prioritere kunder, indsatsområder og din egen tid optimalt.

Som person er du både opsøgende, energisk og resultatorienteret, en struktureret og detaljeret planlægger af dine egne indsatser og en kompetent og seriøs rådgiver i forhold til dine kunder.

Du arbejder selvstændigt og målrettet, og trives i en rolle, hvor du arbejder ud fra hjemmekontor og har en stor del af din kommunikation med kolleger via telefon, teams og mail. Du er samtidig en udpræget holdspiller, som deler viden, information, kontakter mv. med dine kolleger, og altid har fokus på, hvad der tjener de fælles mål og interesser bedst muligt.

Løn og vilkår
Der arbejdes med udgangspunkt i hjemmekontor.
Kandidaten skal være bosiddende i Jylland eller vestlige del af Fyn.
Der tilbydes en attraktiv lønmodel med fast gage, pensionsordning, bonus og bil.

CV og ansøgning
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

E-vet
E-vet blev grundlagt i 1993, er beliggende i Haderslev og har 24 medarbejdere. Virksomheden er totalleverandør til veterinærbranchen, hvor man har en unik position som leverandør og samarbejdspartner til dyrlæger, klinikker og dyrehospitaler. E-vet er stærke inden for handel med og udvikling af veterinære produkter samt videreuddannelse af den veterinære branche. I vores kursuscenter formidler vi ny viden om den aktuelle udvikling i den veterinære verden, mens vores produktsortiment sikrer at vores kunder har adgang til de bedste produkter på markedet.

E-vet indgår i den amerikanske koncern Covetrus, der er en af verdens største udbydere af animalcare produkter og services til veterinærklinikker, og koncernen beskæftiger i alt 5.500 medarbejdere world wide.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Midtjylland

    Fri kontakt
    Brænder du for at skabe gode og langvarige kunderelationer? Har du en teknisk baggrund som ingeniør, maskinmester eller lignende? Er du resultatorienteret og klar på at smøge ærmerne op, så der kan komme skub i den grønne omstilling med miljørigtige og bæredygtige teknologier? Så er du landet det rigtige sted!
    • Sælger
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som sælgere
26. april 2024 2142
25. april 2024 2121
24. april 2024 2248
23. april 2024 2258
22. april 2024 2265
21. april 2024 2265
20. april 2024 2272
19. april 2024 2260
18. april 2024 2224
17. april 2024 2232
16. april 2024 2190
15. april 2024 2163
14. april 2024 2158
13. april 2024 2179
12. april 2024 2155
11. april 2024 2129
10. april 2024 2063
9. april 2024 2038
8. april 2024 2002
7. april 2024 2011
6. april 2024 2008
5. april 2024 1977
4. april 2024 1949
3. april 2024 1896
2. april 2024 1886
1. april 2024 2140
31. marts 2024 2224
30. marts 2024 2215
29. marts 2024 2247
28. marts 2024 2260
27. marts 2024 2273