Partner Sales Manager - finansielle sektor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Nordic Green Solutions (NGS) søger en relations- og resultatorienteret Partner Sales Manager til opsøgende indsatser og netværksopbygning rettet mod den finansielle sektor. Fokus er indirekte partnersalg, hvor du via rådgivning og information om NGS' ydelser etablerer stærke og tillidsbaserede relationer og partnerskaber, så aktørerne i den finansielle sektor anbefaler NGS som samarbejdspartner og leverandør til deres kunder.

BAGGRUND
Erhvervskunderne i banker, revisionshuse og advokatfirmaer efterspørger i stigende grad råd og vejledning i forbindelse med ESG-rapportering og grøn omstilling - både for at kunne leve op til de gældende og fremtidige myndighedskrav og for at være på forkant med udviklingen inden for grøn omstilling. For mange virksomheder er eller bliver blandt andet ESG-rapportering og klimaregnskaber en basal "license to operate".

Vidensniveauet om blandt andet klimaregnskaber, energirapporter og grøn rapportering er stadig relativt begrænset både i virksomhederne og i rådgivningsafdelingerne i den finansielle sektor. Der er derfor et stort behov for, at specialister som NGS kan levere den nødvendige viden og rådgivning - især til energitunge segmenter som produktion, industri, byggeri og transport.

STILLINGEN
Med reference til virksomhedens Head of Business Development får du ansvaret for at videreudvikle forretningsområdet "partnersalg til den finansielle sektor". Det betyder helt konkret, at du skal identificere og kvalificere de mest relevante virksomheder, især bank-, revisions- og advokatvirksomheder, og etablere forretningsmæssige relationer med de rette beslutningstagere.

Det kan både være på hovedkontorerne, hvor målet vil være at indgå strategiske partneraftaler, som efterfølgende skal eksekveres ude i filialerne og på de lokale kontorer. Og det kan i høj grad også være direkte på mere lokalt niveau, hvor du skal fokusere på de partnere og beslutningstagere, som har kundeansvaret for de energitunge kundesegmenter.

I alle situationer skal du kunne informere om NGS og vores rådgivningsydelser på en måde, så partnervirksomhederne får en stærk oplevelse af de fordele og det udbytte, de opnår via samarbejdet. Det kan både være helt konkrete forretningsmæssige fordele i form af at kunne levere eller formidle flere ydelser til eksisterende kunder. Og det kan naturligvis også handle om, at de skaber øget kundetilfredshed og stærkere loyalitet ved at formidle løsninger på nogle svære rapporteringsmæssige udfordringer, som industrien står over for lige nu.

Konkret skal du blandt andet arbejde med og fokusere på:

  • Udvikling og implementering af salgsstrategier og indsatser rettet mod den finansielle sektor.
  • Opbygning og vedligeholdelse af stærke relationer til nøglebeslutningstagere i den finansielle sektor - både på centralt og lokalt niveau.
  • Markant udvidelse af antallet af partneraftaler i segmentet og generering af nye leads og kunderelationer til virksomheder i partnernes kundekreds.
  • Overbevise blandt andet banker, revisions- og advokatfirmaer om værdien af, at de tilbyder vores ydelser til deres kunder.
  • Agere proaktivt og kreativt i salgsarbejdet - blandt andet via møder, præsentationer, afholdelse af webinarer samt aktiv etablering og udnyttelse af netværk.
  • Arbejde tæt sammen med vores konsulent- og rådgivningsteam - både i salgs- og rådgivningsarbejdet og især i overleveringen af leads skabt via dine indsatser.
  • Udføre systematisk salgsarbejde med anvendelse af CRM, lead automation og sociale medier samt løbende rapportere om dine indsatser og resultater.


KANDIDATEN
Vi leder efter en kandidat med solid erfaring og indsigt i den finansielle sektor. Du skal kende strukturer, organisering og spilleregler i sektoren, så du opnår høj succesrate på dine salgsindsatser frem for at skyde med spredehagl.

Konkret lægger vi vægt på, at du:

  • Har erfaring fra roller som erhvervsrådgiver, kundeansvarlig revisor, filialchef, erhvervsassurandør eller lignende.
  • Er vant til kundekontakt og salg, både i forhold til etablerede erhvervskunder og nysalg.
  • Er en udpræget networker og aktuelt har et stærkt netværk i et eller flere af de nævnte segmenter (bank, revision, advokat), og ikke mindst at du kan videreudvikle partnerplatformen inden for den finansielle sektor.
  • Kan håndtere den komplekse dialog og proces, som det indirekte partnerbaserede salg altid vil være.
  • Er selvstændig, opsøgende og resultatorienteret og motiveres af markedsudvikling, resultater og vækst.
  • Har en kreativ og nytænkende tilgang, der gør dig i stand til at spotte nye salgsmuligheder både hos potentielle og eksisterende partnere.
  • Er struktureret og systematisk i dit arbejde og evner at prioritere kundetyper, indsatsområder og din egen tid optimalt i forhold til den mest effektive udvidelse af kundeporteføljen.
  • Trives i en ekspansiv vækstvirksomhed med årlige vækstrater på +50% og en heraf følgende høj skaleringsfaktor både af organisation, ydelser, kunder/marked og interne processer.
  • Motiveres af at være med til at drive den grønne omstilling i industrien.
  • Taler og skriver dansk fejlfrit og begår dig problemfrit på engelsk samt er vant til at bruge relevant IT og CRM som en del af dit arbejde.
  • Som person er du både en opsøgende, energisk og resultatorienteret sælgertype, en struktureret og detaljeret planlægger af dine egne indsatser og en kompetent og seriøs rådgiver i kundedialogen.

Du arbejder selvstændigt og målrettet og trives i en rolle, hvor du arbejder ud fra hjemmekontor og har en stor del af din kommunikation med kolleger via telefon, Teams og e-mail. Du er samtidig en udpræget holdspiller, der deler viden, information, kontakter mv. med dine kolleger og altid har fokus på, hvad der tjener de fælles mål og interesser bedst muligt.

Endelig er det vigtigt, at du helhjertet kan identificere dig med vores kultur og værdier, hvor ekstremt høje ambitioner går hånd i hånd med trivsel, humor, engagement og ordentlighed.

LØN OG BOPÆL
Fast løn og pension samt en attraktiv provisionsordning.
Bopæl: Jylland/Fyn.
Bil efter nærmere aftale.

CV OG ANSØGNING
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender i forbindelse med din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

NGS
Nordic Green Solutions er industriens insourcing partner på energi og ressourcespild. Virksomheden er blandt landets førende leverandører af konsulent- og rådgivningsydelser inden for grøn omstilling, klimaregnskaber, energiprojekter, energioptimering og en række andre bæredygtighedstiltag. De primære ydelser og leverancer er konkrete tekniske løsninger, analyser og beregninger, finansiering samt projektudvikling og projektledelse.

Virksomheden har pt. ca. 45 medarbejdere, hvoraf størstedelen er aktive i rådgivningsafdelingen, som står for alle ydelser og leverancer til kunder inden for bl.a. procesindustri, produktion, detail og finans. Der er kontorer i Silkeborg, Esbjerg og Odense samt mindre lokationer i Kbh. og Hamborg.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som sælgere
30. april 2024 2125
29. april 2024 2151
28. april 2024 2139
27. april 2024 2145
26. april 2024 2142
25. april 2024 2121
24. april 2024 2248
23. april 2024 2258
22. april 2024 2265
21. april 2024 2265
20. april 2024 2272
19. april 2024 2260
18. april 2024 2224
17. april 2024 2232
16. april 2024 2190
15. april 2024 2163
14. april 2024 2158
13. april 2024 2179
12. april 2024 2155
11. april 2024 2129
10. april 2024 2063
9. april 2024 2038
8. april 2024 2002
7. april 2024 2011
6. april 2024 2008
5. april 2024 1977
4. april 2024 1949
3. april 2024 1896
2. april 2024 1886
1. april 2024 2140
31. marts 2024 2224