Key Account Manager til vindindustrien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Jylland

Vindindustrien spiller en afgørende rolle i den grønne omstilling, og behovet for innovative og bæredygtige løsninger i produktionen er større end nogensinde. I BILA Automation arbejder vi med nogle af de største vindmølleproducenter i ind- og udland, hvor vi i et tæt samarbejde udvikler og implementerer produktionsudstyr til automatiseret produktion af vindmøller. Vi er specialister i løsninger til vingeproduktion og produktionsudstyr til håndtering af tunge og oversize komponenter. Med afsæt i vores procesforståelse og branchekendskab udvikler vi effektive og rentable løsninger, der skaber konkurrencedygtig produktion for vores kunder.

Som Key Account Manager får du en selvstændig og ansvarsfuld rolle, hvor du får ansvaret for at udvikle og vedligeholde langvarige relationer med vores Key Account kunder. Vi arbejder sammen med nogle af de største vindmølleproducenter, og har igennem årene skabt gode relationer, som danner base for din videreudvikling af de eksisterende relationer. Samtidig får du ansvaret for opbygning og vedligeholdelse af nye Key Accounts, hvor din evne til at skabe langvarige relationer og se muligheder skal bringes i spil fra start.

Du får en meget stor grad af frihed og tillid, hvis du tager ansvaret, og du kan tilrettelægge din arbejdsdag efter dine behov. Vi tror på gensidig fleksibilitet, og du bliver en del af en division med højt til loftet og korte beslutningsveje, som gør det nemmere for dig at få succes med dine indsatser i hverdagen.

Som Key Account Manager er tid med kunderne det vigtigste for dig, og derfor bestræber vi os på at skabe nogle rammer, der understøtter dette. Med et budgetansvar følger også et rapporteringsansvar, men vi prioriterer at du kan bruge mest mulig af din tid hos kunderne.

Du bliver tilknyttet vores projektkontor i Herning, hvor dine nærmeste kolleger holder til. Fysisk fremmøde aftales nærmere ift. geografi. Dit projektteam består af projektledere og mekaniske konstruktører, der supporterer og samarbejder med dig i salgsprocessen omkring udvikling og risikoafdækning samt efterfølgende eksekvering af projekterne. Herudover har du et stærkt bagland i ryggen med hovedkontoret i Nykøbing Mors, hvor størstedelen af de 200 kompetente kolleger i BILA Automation holder til.

Du skal beregne ca. 2 dage om måneden på vores hovedkontor i Nykøbing Mors, ligesom du må forvente ca. 30 rejsedage om året til besøg på kundernes udenlandske fabrikker.

Ansvarsområder

  • Vedligeholdelse og videreudvikling af de allerede eksisterende Key Account kunder
  • Opbygning af langvarige relationer hos nye, udvalgte Key Account kunder
  • Ansvarlig for eget salgsbudget (toplinje)
  • Identificering af salgsmuligheder og pipelinestyring
  • Validering af business cases i tæt samarbejde med dit projektteam
  • Månedlig rapportering på salgsmål

Din profil

For at få succes i stillingen er du målrettet, vedholdende og god til at åbne døre og skabe langvarige relationer. Du har sans for købmandsskab, er udadvendt, og agerer proaktivt og professionelt i din dialog med kunder og samarbejdspartnere. Du har qua dine tidligere jobs allerede kendskab til vindindustrien, enten direkte fra branchen eller som underleverandør, og du formår at bringe dit netværk i spil for at sikre fremdrift og resultater i salgsindsatsen.

Du er selvstændig og handlekraftig, men vigtigst af alt er du samarbejdsorienteret og ved, hvordan og hvornår du skal bringe dit projektteam og bagland i spil. For dig handler det ikke om at kunne løse alting selv – det vigtigste er at involvere de rigtige kolleger for at sikre de bedste løsninger for kunderne. Du vægter tillid og troværdighed højt, og ordentlighed er en af dine værdier, der styrer måden du agerer og kommunikerer, både internt og eksternt.

Faglige kvalifikationer

  • Erfaring med rollen som Key Account Manager og projektsalg
  • Relevant erfaring/netværk indenfor vindindustrien eller lignende brancher
  • Kommerciel uddannelsesbaggrund med forståelse for teknik
  • Flydende dansk og engelsk i skrift og tale
  • Kompetent IT-bruger i MS Office

Vi tilbyder

Du bliver en del af en dynamisk og højteknologisk arbejdsplads, hvor din hverdag vil være præget af faglige udfordringer og personlig udvikling. Vi er en virksomhed i vækst med et højt aktivitetsniveau, og der er højt til loftet med en uformel omgangstone. Mennesker er omdrejningspunktet for at skabe de unikke løsninger, som vores kunder efterspørger, og derfor gør vi vores bedste for at skabe optimale rammer for din udvikling.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Jylland

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Hele Jylland
  • Tirsdag den 14. marts 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger (elev) i Hjørring

    Fri kontakt
    Er du klar til luftforandring? Thermex er en solid og velkonsolideret virksomhed med mere end 60 års erfaring indenfor udvikling og salg af emhætter og ventilationsprodukter. Thermex er et veletableret brand og er kendetegnet ved innovative produkter, flot design og god kvalitet.
    • Sælger
    • Hjørring
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Østjylland

    Fri kontakt
    Er du en erfaren og tillidsskabende sælger? Har du erfaring med at sælge større tekniske projekter/løsninger? Vil du gøre en forskel indenfor carbon capture og produktion af grøn energi? Så er du måske vores nye salgsansvarlige..
    • Sælger
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hele Jylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hele Jylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere i Hele Jylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Hele Jylland over tid

Dato Alle jobs som sælgere
28. maj 2024 916
27. maj 2024 914
26. maj 2024 912
25. maj 2024 935
24. maj 2024 939
23. maj 2024 811
22. maj 2024 873
21. maj 2024 862
20. maj 2024 858
19. maj 2024 873
18. maj 2024 876
17. maj 2024 877
16. maj 2024 869
15. maj 2024 867
14. maj 2024 860
13. maj 2024 863
12. maj 2024 862
11. maj 2024 860
10. maj 2024 864
9. maj 2024 849
8. maj 2024 844
7. maj 2024 834
6. maj 2024 810
5. maj 2024 820
4. maj 2024 801
3. maj 2024 798
2. maj 2024 811
1. maj 2024 832
30. april 2024 815
29. april 2024 812
28. april 2024 813