Rekrutteringsfirma

Key Account Manager til verdensnyhed inden for produktmærkning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Er du den, der kan få dine kunder til at gentænke emballagemuligheder for deres produkter? Så er det måske dig, der med din erfaring fra løsningssalg vil skabe succes for Schur Technologys nye produktmærkeløsning.

Emballagemestre med banebrydende produktmærkningsløsning


Schur er en familieejet emballagekoncern, som i mere end 175 år har leveret totalløsninger inden for emballering. Schur Technology er en selvstændig del af virksomheden, som arbejder med skræddersyede maskinløsninger til karton- og fleksibel emballage.

Virksomheden har netop indkøbt en ny produktmærkningsløsning, som repræsenterer en helt ny tilgang til og muligheder for produktmærkning. Her kommer du ind i billedet, da du som Key Account Manager i denne nyoprettede stilling kommer til at sikre succesen af den nye løsning.

Du bliver en essentiel del af projektet helt fra start og kommer derfor til at få stor indflydelse på, hvordan produktet præsenteres på markedet. Der vil i første omgang være tale om det danske marked, men på sigt er der gode muligheder for at nå ud til hele Skandinavien.

Dine ansvarsområder


Din fornemmeste opgave bliver at udvikle og drive salget af den nye produktmærkningsløsning. Derudover kan du se frem til følgende:

  • Udvikling og implementering af strategier for at tiltrække kunder
  • Opbygning og vedligeholdelse af kunderelationer
  • Fungere som Schurs ledende interne sparringspartner på produktet
  • Udarbejdelse af business cases for egne kunder
  • Ansvar for go-to market på egen kundeportfolio

Du kommer til at få base på kontoret i Horsens, hvor du bliver en del af Marking-afdelingen med ca. 20 kollegaer, der ligesom dig, vil være ivrige efter at få det nye produkt godt ud på markedet. Din hverdag vil være præget af kundebesøg og -interaktion, og Schur har en fleksibel tilgang til hjemmearbejde.

Innovativ og kommerciel profil


Da der er tale om en ny løsning på markedet, leder vi efter dig, som har nogle års erfaring med løsningssalg til større kunder. Her har du haft gavn af din analytiske og velforberedte tilgang til kunders behov og projektsalg.

Du vil få brug for dine finpudsede forhandlings- og kommunikationsevner på ledelsesniveau, da mødet med dig for mange vil repræsentere en helt ny tilgang til mærkning af produkter. Af samme årsag er det en fordel, hvis du som type er målrettet, vedholdende og tålmodig i dit salgsarbejde, da det ofte vil være med et langsigtet mål for øje.

På det personlige plan er det vigtigt, at du ansvarsfuld og tillidsvækkende, da den gode og langvarige kunderelation er alfa og omega for succesen.

IT-mæssigt er du en erfaren bruger af Office-pakken, og sprogligt behersker du både dansk og engelsk.

Mere om den mærkningsløsning, du kommer til at stå i spidsen for


Schur blev grundlagt i 1846 og ledes i dag af 6. generation. Virksomheden beskæftiger over 900 medarbejdere, og omkring 100 af dem er ansat i Schur Technology.

Lad os lige forklare lidt mere om den produktmærkningsløsning, som du kommer til at stå i spidsen for. Forestil dig, at fremtidens emballage er både mere omkostningseffektiv og bæredygtig. Denne fremtid kan du være med til at skabe gennem salget af Schurs nye printerløsning, der kan printe i farver og høj opløsning direkte på stort set alle emballagematerialer uden brug af en underliggende label. Produktet er nyt på markedet, og der er indtil videre kun to forhandlere i Europa.

Du kan læse mere om produktmærkningsløsningen her.

Hvad kan du se frem til?


Udover muligheden for at gentænke emballagemarkedet, kan du se frem til et spændende job i en international virksomhed, hvor tonen er uformel og ambitionerne høje. Hos Schur hjælper man hinanden, har gensidig respekt og løser opgaverne med godt humør.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke, og personalegoder som blandt andet tæller kantineordning, medarbejderrabatter og adgang til Schurs nyåbnede fitnesscenter samt fysioterapeut.

Interesseret?


Bemærk rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde og ved at søge jobbet, giver du samtykke til, at vi hos HumanTrust A/S har mulighed for at vise dit CV og andet medsendt materiale til Schur. HumanTrust er partner for Schur Technology i den indledende fase af rekrutteringsprocessen. Schur Technology vil selv varetage samtaler og den videre kontakt med alle ansøgere.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Horsens

Lignende jobs

  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Juelsminde

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Sælger
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Sælger i Østjylland

    Fri kontakt
    Er du en erfaren og tillidsskabende sælger? Har du erfaring med at sælge større tekniske projekter/løsninger? Vil du gøre en forskel indenfor carbon capture og produktion af grøn energi? Så er du måske vores nye salgsansvarlige..
    • Sælger
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
14. maj 2024 19
13. maj 2024 19
12. maj 2024 21
11. maj 2024 21
10. maj 2024 20
9. maj 2024 20
8. maj 2024 20
7. maj 2024 18
6. maj 2024 16
5. maj 2024 16
4. maj 2024 14
3. maj 2024 12
2. maj 2024 12
1. maj 2024 14
30. april 2024 15
29. april 2024 14
28. april 2024 15
27. april 2024 15
26. april 2024 15
25. april 2024 14
24. april 2024 13
23. april 2024 15
22. april 2024 17
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 15
18. april 2024 16
17. april 2024 17
16. april 2024 16
15. april 2024 17
14. april 2024 17