Brænder du for rengøringsbranchen og har du en sælger i maven?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Specialised har opstartet en afdeling med salg af B2B rengøringsydelser og søger en supersælger, som kan få stor indflydelse på eget job og afdelingens udvikling.

Er du typen, som brænder for at sælge og fokusere på salg i hele din arbejdstid? Så er det rigtig fint med os.

Du kan dog også være ”iværksætteren”, som fortsat har dit hovedfokus på personligt salg, men samtidigt har lyst til, at tage aktiv del i opbygning og udviklingen af afdelingen i tæt parløb med virksomhedens ledelse.

Spændende karriere indenfor salg – har du et iværksættergen er der yderligere muligheder

Skåret ind til benet er der tale om en stilling som sælger af rengøringsydelser indenfor det konventionelle rengøringsområde, herunder kontorer, detailhandel, institutioner, klinikker, sportshaller m.v. i en radius af ca. 50 km omkring København. Hovedvægten vil bestå af nysalg, og eksisterende kunder skal også serviceres og plejes, således at vi altid har glade og tilfredse kunder.

Vi har en dygtig mødebooker, som booker hovedparten af dine salgsmøder, men du skal som person tillige være opsøgende og relationsskabende selv, så du naturligt benytter de muligheder der opstår til at skabe gode kontakter med henblik på salg.

Kan du godt lide at skabe udvikling og se dine projekter vokse og har du det der skal til, kan du desuden deltage aktivt i afdelingens opbygning og udvikling.

Vi er stadigvæk i en udviklingsfase, så du kan være med til at designe din stilling i forhold til indhold, antal arbejdstimer m.v.

Hvor kan det ende? Vi tænker gerne stort!

Vi har opstartet denne afdeling, fordi vi kan se store muligheder. Behovet for kvalitetsrengøring har aldrig været større. Nu starter vi i området omkring København, men vi har ingen ønsker om, at det skal stoppe der. Vi VIL udvikling, så at blive landsdækkende på længere sigt virker ikke urealistisk” fortæller adm. dir. Jan Hougaard.

Som del af teamet vil du opleve, at virksomhedens ledelse hylder iværksætterånden, viljen til at skabe og gøre en forskel. Med initiativ og gode argumenter kan du komme rigtig langt.

Udover iværksætterånden er virksomhedens DNA dog også rundet af klassiske dyder, såsom ordentlighed og høj kvalitet i rengøringen. Vore langvarige kunderelationer skyldes, at vi er gode samarbejdspartnere for vore kunder. Vi opfører os troværdigt og kommunikerer ærligt, vi holder hvad vi lover og har en høj grad af fleksibilitet.

Selvom du bliver del af en afdeling under udvikling, vil du opleve gode hjælpsomme kollegaer fra den øvrige organisation, som er klar på at give en hånd med og som er der til at sparre med, prøve ideer af, har stor erfaring fra deres ekspertiseområder og som har plads til en munter bemærkning og et godt grin. Det skal være sjovt at gå på arbejde og vi løfter i flok!

Virksomheden stiller mobil og pc til rådighed for medarbejderen, ligesom der er frokost- og frugtordning. Du får arbejdssted på virksomhedens hovedkontor på Avedøre Holme, 15-20 min. fra City.

Som udgangspunkt er der tale om en stilling normeret til ca. 20 timer pr. uge, men med mulighed for at øge timetallet over tid, i takt med, at kundebasen bliver udbygget.

Timeantallet er dog muligt at påvirke i begge retninger. Har du behov for flere timer, vil det kræve at du i starten booker en del af dine møder selv, ligesom provision vil udgøre en andel af lønnen, som i alle tilfælde forhandles individuelt.

Har du erfaring fra salg af rengøringsydelser eller Facility Management?

Der er flere indgange til stillingen. Vi leder efter en, som brænder for salg og har et godt kendskab til rengø-ringsbranchen og driften af rengøringsløsninger, herunder opsøgende salg, opmåling og tilbudsgivning:

  • Sælgeren: Du kan have nyere erfaring fra salg af rengøringsydelser. Dette kan du fortsætte med hos os, i en innovativ, vindende virksomhed med gode kollegaer og højt til loftet.
  • Iværksætteren: Udover din erfaring fra salg af rengøringsydelser, har du lyst til at udvikle og skabe rammerne for den fremtidige drift. Lidt som at starte egen virksomhed, blot hvor andre betaler gildet.
  • Facility Manageren: Du har i nogle år arbejdet med Facility Management, herunder haft ansvaret for rengøring af forskellige lokaletyper, styr på opmåling, dialog med beslutningstagere, men savner at komme mere ud og tale med nye mennesker – og ikke mindst - sælge.

Ligegyldigt hvilken af tilgangene du har, er det vigtigt, at du har lyst til, at det personlige salg fortsat skal være din primære opgave, selvom du eventuelt også tager del i den organiske opbygning af afdelingen.

For at få succes i jobbet, skal dine sprogkundskaber i dansk skrift og tale være på et højt niveau.

Vil du med på rejsen, så vi sammen skaber en vinder?

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Send snarest muligt dit CV samt en motiveret ansøgning pr. mail til [email protected]. Har du behov for yderligere oplysninger om stillingen, kan adm. direktør Jan Rye Hougaard kontaktes på telefon 52 10 43 65.

Der afholdes jobinterviews løbende og stillingen besættes, når vi finder den rette kandidat.

”Specialised-brandet er især kendt for specialiseret hotelrengøring – og vi har vore rødder solidt plantet i hotelbranchen. Vi eksamineres i vor kvalitet, flere tusinde gange, hver dag, året rundt”, fortæller adm. dir. Jan Hougaard – og fortsætter: ”Censorerne er hotellernes gæster, som kaster deres kritiske blik på værelserne, restauranter, lobbyer m.v. Vi er derfor vant til at levere en høj standard og vor kvalitet overgår ofte traditionelle rengøringsselskabers. Kvaliteten i vor nye afdeling, skal leve op til de eksisterende standarder.”

Læs mere om Specialised Hotelrengøring og Specialised Service på http://www.specialised.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Hvidovre
  • Torsdag den 30. december 2021

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Sælger søges til organisation/virksomhed i København
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Are you passionate in creating memorable events and unique experience for d´Angleterre guests? Do you thrive in an international & luxurious environment with a fast pace and room for innovation? Then you are one we are looking for to lead our Banquet Sales team in the leading luxury hotel in the Nordic region. WHAT WE OFFER.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    Location: The role is based in one of our offices. Find out where our offices are located here.Location:hereThe Role: As a Sales Tools Specialist, you will play a pivotal role in managing our..
    • Sælger
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
31. maj 2024 36
30. maj 2024 36
29. maj 2024 36
28. maj 2024 35
27. maj 2024 29
26. maj 2024 30
25. maj 2024 34
24. maj 2024 34
23. maj 2024 29
22. maj 2024 34
21. maj 2024 34
20. maj 2024 34
19. maj 2024 32
18. maj 2024 32
17. maj 2024 31
16. maj 2024 30
15. maj 2024 30
14. maj 2024 29
13. maj 2024 28
12. maj 2024 28
11. maj 2024 26
10. maj 2024 28
9. maj 2024 29
8. maj 2024 27
7. maj 2024 27
6. maj 2024 25
5. maj 2024 25
4. maj 2024 25
3. maj 2024 25
2. maj 2024 27
1. maj 2024 26