Rekrutteringsfirma

Sales Steering & Pricing Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Forstår du dig på fremtidens bilmarked, og har du erfaring med at analysere, beregne og planlægge salgs- og prisrelaterede processer? Så er det muligvis dig vi søger til stillingen som Sales Steering & Pricing Specialist hos BMW Financial Services.

BMW Financial Services er ejet af BMW Group og har et globalt salgsnet, der dækker 140 lande. BMW Financial Services har mange års erfaring med finansiering af BMW og MINI og kender BMW bedre end noget andet finansieringsselskab. I Danmark udføres salg og service af otte autoriserede forhandlere og 17 serviceværksteder. Grundlaget for BMW Groups succes har altid været ansvarsbevidsthed og langsigtede løsninger. Derfor er miljømæssig og social bæredygtighed i hele værdikæden en integreret del af koncernens strategi.

BMW Financial Services er specialiserede i finansieringsløsninger som passer kunden, uanset om den pågældende kunde er til den fleksible leasing eller gerne vil eje bilen ved hjælp af et lån. Det er BMW Financial Services’ fineste opgave at hjælpe sine kunder med at finde frem til den absolut bedste finansiering. På verdensplan står BMW Financial Services bag mere end 5 millioner leasing- og lånekontrakter, hvilket svarer til, at næsten hver anden ny solgte BMW er finansieret i samarbejde med BMW Financial Services.

Som Sales Steering & Pricing Specialist hos BMW Financial Services vil du være dybt involveret i alle salgs- og prisrelaterede processer og opgaver. Du er en vigtig interessent i at udføre og lancere nye produkter samt beskrive salgsrelaterede processer internt og over for vores forhandlere. Som en del af salgsteamet er du ansvarlig for at analysere salgsresultater, aktuelle præstationer, adfærd samt planlægge hvordan man kan understøtte salget og skabe endnu bedre resultater fremadrettet. Ligeså sørger du dagligt, ugentligt og månedligt for, at salgsrapporterne er opdaterede og korrekte, og at man har tilgængelige leasingpriser på alle udbudte modeller. Du deltager også i planlægningen og udførelsen af salgsincitamentsprogrammer og spiller en vigtig rolle i prissætningsprocessen.

I rollen som Sales Steering & Pricing Specialist overvåger du nøje markedsbevægelser og prissætninger for at sikre, at BMW hele tiden er konkurrencedygtige på pris, produkt og tilbud. På daglig basis supportere du forhandlerne i at beregne særtilbud til loyale kunder – og det er en del af dit DNA at levere fantastisk service til kunderne og være løsningsorienteret.

Blandt dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver kan nævnes:
  • Drive prissætningsprocessen i tæt samarbejde med de lokale interessenter
  • Oprette og verificere manuelle leasingberegninger
  • Koordinere, beskrive og forbedre salgsrelaterede processer
  • Opdatere og udvikle salgsrapporter regelmæssigt
  • Hjælpe med at planlægge og beregne loyalitetskampagner
  • Salgsincitamentsplanlægning, implementering og administration
  • Forhandlerkommunikation (nye priser, nye kampagner, salgsunderstøttede programmer osv.). Du formår at implementere forbedringer i salget på baggrund af feedback fra forhandlerne, som du har opbygget en tæt relation til
  • Benchmarking af salg, priser, kampagner osv. på det lokale marked samt nøje overvåge markedstendenser
  • Forberede og beregne bonusrelaterede emner over for vores forhandlere
  • Udføre administrative opgaver for at sikre funktionalitet og koordinering af salgsafdelingens aktiviteter samt støtte teamet i at organisere forskellige projekter.


Vi forventer, at du:
  • Har en erhvervs- eller bankrelateret uddannelse
  • Har relevant erfaring fra bilindustrien og bilfinansiering
  • Forstår leasingaftaler og elementerne i samme
  • Har meget stærke problemløsningsevner og er en fremragende kommunikatør
  • Evner at arbejde såvel selvstændigt som i teams – det er vigtigt du kan drive processer selvstændigt
  • Har en høj arbejdsmoral og er ansvarsfuld
  • Stærke excel- og beregningsevner er påkrævet

Som person er du struktureret og resultatorienteret – at overholde deadlines er afgørende. Kvalitet er en vigtig værdi i dit arbejde, og du har en høj grad af selvmotivation. Du tager afsæt i din strukturerede tilgang og formår hele tiden at se det næste skridt samt hvordan din egen rolle indgår i en større sammenhæng. Du er villig til at gå den ekstra mil, og det ligger i din natur at være nysgerrig på, hvad der sker på markedet, både på egne bilmærker men også hvad vores konkurrenter foretager sig. Som en del af jobbet skal du præsentere idéer for dine nærmeste teammedlemmer og ledere, og ligeså påpege hvis man skal gøre noget andet. Du vil være en del af et mindre team, hvor hvert medlem har sit eget ansvarsområde. Det er derfor essentielt, at du evner at have mange bolde i luften og formår at prioritere, styre din egen tid samt tage ansvar for dit område.

For at få succes i denne rolle har du økonomisk viden og forståelse, og du sætter dig hurtigt og dybdegående ind i BMW Financial Services’ systemer, processer og produkter. Ligeså arbejdes der på tværs af organisationen, hvor man sparrer med og rådgiver forskellige interessenter, henholdsvis directors, forhandlere, partnere og kolleger. Du trives derfor med at koordinere og interagere med utallige interessenter.

BMW Financial Services har kontor i Sydhavnen, København, og beskæftiger 15 motiverede og engagerede medarbejdere. Her er der en åben dialog og et stærkt socialt og fagligt sammenhold, som du bliver en naturlig del af. Trivsel i teamet er i højsæde, hvor fokus på sammenspil og god energi er essentielt for dette. BMW Financial Services samt BMW Danmark har i 2021 med stor stolthed modtaget den officielle “Great Place to Work” certificering.

Tiltrædelse
Finder du stillingen interessant, send gerne din ansøgning allerede i dag. Talent & Mind afholder løbende samtaler, da stillingen ønskes besat snarest muligt. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • København SV

Lignende jobs

  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Sælger søges til organisation/virksomhed i København
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Kastrup

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2770 Kastrup
    • Sælger
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sælger i København

    Er du klar til nye udfordringer og har du lyst til at arbejde med branchens mest succesfulde brands? Ønsker du at udvikle dig professionelt i et miljø med internationalt præg og være en del af et .
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og kan du se dig selv i en fremtid som salgsrådgiver for et af de mest innovative bilmærker i verden? Så er du måske vores nye kollega! Foku..
    • Sælger
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
21. maj 2024 14
20. maj 2024 14
19. maj 2024 14
18. maj 2024 15
17. maj 2024 16
16. maj 2024 15
15. maj 2024 15
14. maj 2024 18
13. maj 2024 19
12. maj 2024 19
11. maj 2024 19
10. maj 2024 19
9. maj 2024 18
8. maj 2024 18
7. maj 2024 18
6. maj 2024 19
5. maj 2024 19
4. maj 2024 19
3. maj 2024 19
2. maj 2024 19
1. maj 2024 14
30. april 2024 13
29. april 2024 13
28. april 2024 13
27. april 2024 13
26. april 2024 12
25. april 2024 13
24. april 2024 14
23. april 2024 13
22. april 2024 13
21. april 2024 13