Vi søger sælgere!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vi søger sælgere!
Krak søger nye kollegaer til vores salgsteam. Vi vægter et godt arbejdsmiljø og kontinuerlig udvikling rigtigt højt. Vi bor lige i hjertet af Vesterbro.

Så kunne du tænke dig at bidrage til et godt læringsmiljø, selv dygtiggøre dig endnu mere indenfor salg og kommunikation og ikke mindst de digitale produkter vi tilbyder vores kunder, så skal du læse videre herunder.

Vi har specialiseret os i online markedsføring, og ringer dagligt ud til alverdens forskellige brancher, og rådgiver i, hvordan netop deres virksomhed får den placering på nettet, der skal til, for at opnå de resultater, de går efter.

Vi rådgiver bla.:
  • hjemmesider
  • Google Ads
  • SEO
  • Facebook Ads/ Instagram
  • Display kampagner
  • og naturligvis vores egne brands Krak.dk og DGS.dk.


Vi ringer til leads, vækster på eksisterende kunder og kører derimellem kanvas.

Vi lover …
at klæde dig godt på til opgaverne, når du starter. Faktisk træner vi løbende i både salg og produkter, da vi ved, at øvelse gør mester. Vi vil vores kunder det bedste, og sætter en stor ære i at have en god og professionel relation til hver og en.

Vi tilbyder en god fast grundløn, og naturligvis mulighed for at optjene en rigtig god provision på toppen. Der er ikke loft på provisionen, så det giver mulighed for nogle "gode måneder". Du ansættes derudover under overenskomst, hvilket betyder du bliver en del af en fritvalglønordning, der sikrer dig 7% på toppen af din løn hver måned, den 6. ferieuge mm. Vi har en god pensionsordning, en helbredsforsikring til dig og dine børn, gode kantineforhold o.m.a.

Hverdagen er selvsagt ens og samtidig meget forskellig, da du gennem telefonen hver dag møder mange forskellige mennesker, og samtidig har du dit faste team omkring dig til sparring og hvad gode kollegaer ellers byder ind med.

Vi er et godt og sammentømret hold af sælgere, der hjælper små og mellemstore virksomheder landet over, med deres online synlighed. Vi har rigeligt at se til, og kunne godt bruge et par ekstra hænder! Så kunne DU tænke dig, at arbejde i et team med glade kollegaer, nye udfordringer hver dag, og en kultur man bare trives godt i, så læs videre ...

En ny kollega fortæller om jobbet hos Krak:
Jeg har været ansat hos Krak i 2 mdr., og glæder mig hver dag til at komme på arbejde. Jeg føler virkelig, jeg er blevet budt varmt velkommen, både af meget imødekommende kollegaer, og ikke mindst via et virkelig grundigt onboarding forløb. Jeg blev klædt godt på, og oplæringen var tilpasset nøjagtigt til det niveau jeg kom fra. Jeg kan på det varmeste anbefale Krak som arbejdsplads.

DINE KVALIFIKATIONER
Kan du sælge det rigtige, efter at have fundet kundens behov? Har du kendskab til, eller måske bare interesse for digital markedsføring. Er du generelt nysgerrig på andre mennesker og god til at lytte på deres historier, så er det netop dig vi søger.

Vi forventer …
Du kommer glad på arbejde om morgenen, og deler ud af din positive energi. Du ved det kræver en indre styrke, at holde dampen oppe, når telefonen er dit vigtigste arbejdsredskab. Du skaber naturligt gode relationer omkring dig, og også gerne gennem telefonen. Vi søger dig der er naturligt nysgerrig i andre mennesker, og har ro til at lytte til deres var. Dig der kan finde ind til kundens behov, og sideløbende forklare komplicerede ting på en simpelt måde.

Du har solgt før, måske kommer du fra samme branche eller en helt anden, det er på ingen måde afgørende. Din viden er vigtig, og din personlighed er den vi falder for.

Lyder det interessant, så send endelig en ansøgning afsted, vi kalder ind til samtale løbende. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Lisbeth Frølich, 51538601.

HVEM ER VI

Krak er et nordisk techselskab, som hjælper små og mellemstore firmaer med digital markedsføring. Krak har også en søgetjeneste, som aggregerer, filtrerer og præsenterer information for at hjælpe privatpersoner med at finde og komme i kontakt med hinanden og med firmaer. Selskaber er aktivt i Sverige, Norge, Danmark og Finland gennem de lokale domæner eniro.se, gulesider.no, Krak.dk samt degulesider.dk. Eniro er noteret på Nasdaq Stockholm [ENRO] og har sit hovedkontor i Stockholm.

Læs mere om Eniro på enirogroup.com.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b4c7975c)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • København V
  • Tirsdag den 31. januar 2023

Lignende jobs

  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at..
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan .
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger i København

    Account Manager til PostNord Large Account Bliv en del af salgsteamet hos [xxxxx], hvor vi arbejder målrettet for at hjælpe vores kunder med at videreudvikle deres forretning. Vi ar..
    • Sælger
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
1. maj 2024 8
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 12
23. april 2024 12
22. april 2024 12
21. april 2024 12
20. april 2024 12
19. april 2024 12
18. april 2024 12
17. april 2024 12
16. april 2024 9
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 12
12. april 2024 12
11. april 2024 12
10. april 2024 11
9. april 2024 11
8. april 2024 11
7. april 2024 11
6. april 2024 11
5. april 2024 11
4. april 2024 11
3. april 2024 11
2. april 2024 11
1. april 2024 11