Rekrutteringsfirma

Erfaren Account Manager til AW Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du flere års erfaring med salg, besidder du et strategisk mindset og ønsker du at udfolde dine kompetencer inden for rekrutteringsbranchen? Så læs med her for at høre mere om muligheden for at blive Account Manager hos Academic Work!

Om stillingen


I 25 år har Academic Work forbundet talenter i starten af karrieren med virksomheder og deres behov for talenter. Academic Work Danmark har de seneste år været på en større vækstrejse, og nu ønsker vi at tage vores virksomhed til næste niveau. Derfor søger vi en Account Manager, der skal være med til at gøre vores forretning mere succesfuld ved at indbringe en mere strategisk tankegang og struktur. Som Account Manager kommer du til at være en vigtig aktør i virksomheden, hvor du på den ene side hjælper andre virksomheder med at vokse, samtidig med at du skaber muligheder for talenter i starten af deres karriererejse.

At være Account Manager hos Academic Work kan sammenlignes med at være en intern iværksætter. Du kommer til at drive din egen virksomhed i virksomheden. Du arbejder med frihed under ansvar og det er derfor op til dig, hvordan du organiserer dine dage. I din dagligdag kommer du til at arbejde hen imod klare opsatte mål, og det er op til dig at bruge din kreativitet, menneskelige kompetencer, salgskompetencer, ambitioner og alle de andre værktøjer i din værktøjskasse til at nå dem. I stillingen er det kun dig selv, der sætter grænserne – din provision er nemlig ubegrænset hos os!

Når du starter som Account Manager hos Academic Work, sikrer vi at du gennemgår et grundigt onboardingforløb. Forløbet skal bl.a. give dig en forståelse for Academic Work som virksomhed og vores kerneværdier. Ligeledes vil du få indblik i vores vision, mission og strategien for at komme derhen. Vores håb med onboardingforløbet er, at du skal føle dig som en del af kontoret fra starten af. Derudover ønsker vi at du får et indblik i Academic Work samtidig med, at du får nogle værktøjer, som du kan kombinere med de kompetencer du har med dig i rygsækken fra tidligere erhvervserfaringer.

Arbejdsopgaver


Som Account Manager hos Academic Work er din vigtigste opgave at opbygge og udvikle dine egne kunderelationer. I starten vil du i stillingen primært have fokus på at opbygge din egen kundeportefølje. Det vil her derfor være en fordel, at du har et stort netværk, som du kan trække på, så du kan booke og afholde kundemøder, med det formål at skabe en god forretning. Endvidere ønsker vi at du med tiden arbejder proaktivt og tager en strategisk rolle ved at analysere dine kunders behov. Netop proaktivitet er der hvor du skaber størst værdi for dig selv og Academic Work.

Ud over at sælge traditionel bemanding og rekruttering, bliver du en del af et af vores mere innovative tiltag, Academy. Gennem Academy bringer vi ny ekspertise til IT- og Tech-branchen. I løbet af 12 intensive uger trænes vores talenter og begynder derefter at arbejde med vores kunder.

Vi søger dig, som


  • Færdiggjort en gymnasial uddannelse
  • Minimum 3 års erfaring inden for salg, gerne inden for rekrutteringsbranchen
  • B kørekort
  • Stærke danske og engelske kompetencer, både i skrift og tale

Det er en fordel, hvis du har en videregående uddannelse, gerne inden for salg, økonomi, marketing eller lignende.

Men for at trives og få succes som Account Manager søger vi en, der:

  • Har et strategisk mindset og ser muligheder i at opbygge sin egen virksomhed, som er med til at skabe værdi for Academic Work
  • Viser et højt ambitionsniveau og nyder et højt livstempo
  • Ønsker en hverdag der balancerer mellem det sociale og professionelle aspekt
  • Er nysgerrig på markedet og ønsker at konkurrere og udfordre sig selv
  • Vil kommunikere på en ligefrem og ærlig måde, mens du viser medfølelse og hengivenhed over for andre

Hvad gør os til en god arbejdsgiver


Vores mission er at skabe The Best Place to Work, og vores virksomhedskultur er præget af tre værdier: Share Energy, Beat Yesterday og Show Heart. Du bliver en del af et team, der lever efter disse værdier hver dag. Vi tror på, at en arbejdsdag der balancerer mellem det sociale aspekt og den professionelle agenda, hvor du opnår imponerende resultater, er opskriften på både personlig og faglig udvikling.

Se gerne vores tilbud her.

Lær mere om livet som Account Manager hos Academic Work (link til undersider):

  • Mere om rollen som Account Manager
  • Onboardingprocessen
  • Vores kultur
  • Academy konceptet

Anden information om stillingen som Account Manager


Opstart: Fleksibel

Omfang: Fuldtid, kontortid.

Løn: Fast månedsløn + ubegrænset provision + aktivitets bonus

Sted: København

Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte vores Talent Acquisition Partner, [email protected]



Anden information


Academic Work er et rekrutterings- og vikarbureau. Vores målgruppe er unge talenter - studerende og akademikere i begyndelsen af deres karriere. Academic Work startede med, at tre studerende fik en forretningsidé. Nu er vi en international virksomhed, hvor young professionals starter deres karriere hver dag.

Ansøg her på en anden side


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • København V

Lignende jobs

  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at..
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan .
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger i København

    <p>Are you ready to step into the forefront of the green energy revolution, enabling offshore wind installations to align with global and national net zero targets? Are you looking for the op..
    • Sælger
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 12
23. april 2024 12
22. april 2024 12
21. april 2024 12
20. april 2024 12
19. april 2024 12
18. april 2024 12
17. april 2024 12
16. april 2024 9
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 12
12. april 2024 12
11. april 2024 12
10. april 2024 11
9. april 2024 11
8. april 2024 11
7. april 2024 11
6. april 2024 11
5. april 2024 11
4. april 2024 11
3. april 2024 11
2. april 2024 11
1. april 2024 11
31. marts 2024 11
30. marts 2024 9