Rekrutteringsfirma

Key Account Manager til anerkendt dansk hudplejebrand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Er du både relationsopbyggende, dataorienteret og digitalt stærk? Og vil du være en del af ECOOKINGs univers af hudpleje og makeup? Så skal du helt sikkert kigge nærmere på stillingen som Key Account Manager, hvor din fornemmeste opgave bliver at udbygge samarbejdet til virksomhedens største key account, Matas.

Personal care til kvinder og mænd i alle aldre


I 2015 så det danske hudplejebrand ECOOKING første gang dagens lys med ambitionen om at skabe hudplejeprodukter, som på nem, effektiv og hurtig vis kunne lette hudplejerutinerne hos både kvinder og mænd. Siden da er det gået stærkt, og det populære brand er i dag til stede på en række internationale markeder, beskæftiger +80 medarbejdere og tilbyder over 200 hudpleje- og makeup-produkter til ethvert behov.

Som den nye Key Account Manager får du ansvaret for relationen til virksomhedens største samarbejdspartner, Matas, samt til e-commerce forretningen Firtal Group. Der er tale om en nyoprettet stilling, og du får derfor selv mulighed for at definere rammerne og udfolde rollen, men du vil som udgangspunkt få de følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Fuldt P&L-ansvar for og ejerskab af Matas (både butikker og onlineplatform) og Firtal Group
  • Salgsfremmende aktiviteter på matas.dk og i Brick & Mortar med fokus på de største butikker (events, aktivitetskalender, sortimentsoptimering, prissætning)
  • Optimering af ROAS/ROI
  • Månedlig analyse og afrapportering af aktiviteter med Matas til både ledergruppen og bestyrelsen
  • Daglig kontakt med og koordinering af alle afdelinger hos Matas
  • Strategisk udvikling af samarbejdet med Matas i tæt samarbejde med virksomhedens Sales Director

Du har som udgangspunkt bopæl i køreafstand til Bjert ved Kolding, hvor du vil få din daglige base på ECOOKINGS virksomhedsdomicil og vil løbende besøge Matas’ hovedkontor på Sjælland og kædens butikker i hele landet. Alternativt bor du på Sjælland og er indstillet på at være hos ECOOKING to dage om ugen. På sigt kan international rejseaktivitet ligeledes komme på tale. Du får direkte reference til virksomhedens Sales Director, Hanne Kriegbaum.

Høje ambitioner og stærke relationer


Vi er på udkig efter dig, som med din tidligere erfaring med ansvar for egne key accounts og budgetter kan fremvise stærke salgsresultater. Du har et godt kendskab til igangsætning og eksekvering af kampagneplaner og er vant til at arbejde med både offline og online handel. Måske kommer du fra beautybranchen og ellers har du en interesse i at blive en del af universet. Vigtigere er det, at du har operationel erfaring med retailsalg af brandede produkter.

Du kommer med et digitalt mindset, en dataorienteret tilgang og en iver efter at finde de skæve løsninger. Dem finder du i tæt samarbejde med gode kolleger og spændende samarbejdspartnere, for du er teamplayer med stort T og har nemt ved at opbygge stærke relationer. Tidligere kolleger ville rose dig for dit store drive og dit strukturgen, som gør, at du ikke alene sætter høje mål – men også når dem gang på gang. Du motiveres nemlig af at vende udfordringer til gyldne muligheder.

Det er desuden vigtigt, at du identificerer dig med ECOOKINGs motto om ”Åbenhed, Ærlighed, Ordentlighed”, og at du har lyst til at blive en del af en ambitiøs, passioneret og bæredygtigt orienteret virksomhed.

Et stærkt bagland


Problem Solved – sådan lyder ECOOKINGs motto, for det danske hudplejebrands ambition har helt fra starten været at hjælpe kvinder og mænd i alle aldre med netop deres udfordringer. Det startede med syv produkter – opfundet og udviklet i stifter Tina Søgaards eget køkken – og i dag arbejder det hastigt voksende team fortsat på at innovere og ekspandere hver eneste dag.

Det var netop drømmen om at skabe Danmarks største hudpleje- og skønhedsmærke, der i 2021 fik Tina Søgaard til at indgå partnerskab med den engelske kapitalfond Bluegem Capital Partners – og med et stærkt bagland i ryggen er ambitionerne for fremtiden kun blevet endnu større. Den rejse bliver du en del af og får stor indflydelse på i rollen som Key Account Manager hos ECOOKING.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Kolding

Lignende jobs

  • Sælger i Esbjerg

    Om virksomheden HYTOR tilbyder en engagerende arbejdsplads med intellektuelle udfordrende opgaver og fremragende udviklingsmuligheder. Deres kultur lægger vægt på en kort vej fra beslutnin..
    • Sælger
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Sælger i Aabenraa

    Vær med til at udvide NORDs succes med de mest avancerede drevløsninger Grundighed, kvalitetsprodukter og god kundeservice giver travlhed hos NORD Gear Danmark, som er i gang med at udvide faci..
    • Sælger
    • Aabenraa
    Få mere info
  • Sælger i Kolding

    Er du dygtig er du til værdibaseret salg? Salg, der betyder noget for dine kunders digitale rejse, deres konkurrenceevne og deres medarbejderes IT-oplevelse. Så er du måske vores nye Key Account Ma..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Sælger i Kolding

    Har du en passion for lastbiler? Er du relationsbygger, udpræget holdspiller med næse for business? Så har vi en spændende stilling til dig. Vi styrker nu vores salgsafdeling for lastbiler og .
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
12. maj 2024 47
11. maj 2024 46
10. maj 2024 45
9. maj 2024 45
8. maj 2024 44
7. maj 2024 44
6. maj 2024 44
5. maj 2024 44
4. maj 2024 44
3. maj 2024 42
2. maj 2024 41
1. maj 2024 44
30. april 2024 43
29. april 2024 43
28. april 2024 42
27. april 2024 42
26. april 2024 42
25. april 2024 43
24. april 2024 47
23. april 2024 48
22. april 2024 48
21. april 2024 49
20. april 2024 50
19. april 2024 50
18. april 2024 51
17. april 2024 51
16. april 2024 52
15. april 2024 52
14. april 2024 50
13. april 2024 51
12. april 2024 51