Ejerrådgiver - Løkken

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løkken

Er du en dygtig sælger og rådgiver, der gennem godt købmandskab kan udvide vores portefølje af udlejningshuse? Er du en netværksskaber, der naturligt opbygger og vedligeholder stærke relationer? Så er det dig, vi søger som vores nye ejerrådgiver til Løkken.

Som ejerrådgiver hos Sol og Strand er du ansvarlig for indgåelse af nye formidlingsaftaler med feriehusejere, genforhandling af eksisterende formidlingsaftaler samt pleje og vedligeholdelse af eksisterende husejerkontakter. Med reference til Indlejningschefen får du dermed en central rolle i forhold til at skabe organisk vækst i antallet af feriehuse til udlejning gennem Sol og Strand.

Dine væsentligste opgaver er:

  • Indtag af nye huse via forespørgsler og opsøgende arbejde
  • Huskategorisering og prissætning i forhold til det lokale sommerhusmarked
  • Opsøgende kundepleje og vedligeholdelse af kunderelationer af eksisterende husejere
  • Opfølgning på evt. opsigelser og iværksættelse af genforhandlinger
  • Udarbejdelse af formidlingsaftale, grundplanstegning, husbeskrivelse og koordinering i forhold til fotografering
  • Kvalitetssikring af husindtag i samarbejde med bureauchefen
  • Kunderådgivning ifm. optimering af udlejning, nybygning og modernisering.


For at kunne fastholde og udvide vores portefølje af udlejningshuse er det vigtigt, at du deltager aktivt i lokale netværk, interne og eksterne arrangementer, infoaftener, husejerarrangementer og begivenheder. Samtidig forventer vi, at du løbende holder dig opdateret på markeds- og forbrugertrends og overvåger konkurrerende virksomheder.

Du vil have base på vores lokalbureau i Løkken, hvor du indgår i et tæt samarbejde med de tilknyttede medarbejdere, idet du deltager aktivt i morgenmøder såvel som fællesskabet på kontoret. Derudover tilbringer en stor del af din tid ude i landet.

Hvem er du, og hvad brænder du for?
Vi lægger stor vægt på, at du har en stærk salgsprofil og er både resultatorienteret og professionel i din arbejdstilgang. Du kommer med salgserfaring, eksempelvis som ejendomsmægler, kørende sælger eller som Key Account Manager. Du har et stort netværk og formår at bruge det aktivt i forhold til at udvide vores portefølje af udlejere.

Som person er du en naturlig relationsskaber, der både er troværdig og tillidsvækkende, idet du er husejernes sparrings- og samarbejdspartner. Du går op i, at fakta og faglighed er i orden, da du ved, at det er grobunden for et godt og langvarigt samarbejde, ligesom du altid overholder dine aftaler. Med et højt servicegen er du den fødte netværksskaber, der motiveres af dialogen med andre, og med en bred kontaktflade forstår du at opbygge og opretholde relationer til en lang række forskellige mennesker. Som ejerrådgiver evner du at kombinere sælgeren med rådgiveren, og med dine stærke kommunikationsevner formår du at sætte dig ind i husejernes behov og eventuelle bekymringer samt at imødekomme dem heri.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Brænder for det gode salg og ikke er bange for at være opsøgende og initiativrig
  • Forstår at gribe de muligheder, der byder sig
  • Har let ved IT og forstår vigtigheden i at være struktureret i din arbejdstilgang
  • Har et godt lokalkendskab
  • Branchekendskab er en fordel, men ikke et krav

Sol og Strand tilbyder

Vi tilbyder gode rammer for vores ansatte. Vi tror på, at man leverer god kvalitet, hvis man også er omgivet af det. Du får en struktureret onboarding, og du har en tæt sparring med de øvrige ejerrådgivere lokalt og i de øvrige dele af landet.

Vores arbejdsplads er præget af gode relationer kolleger imellem, en afslappet og uformel tone, og en stemning, der er præget af rummelighed, en hurtig bemærkning og gode grin. Vi har stor fokus på, at vi i det daglige har vores værdier som vores moralske kompas i alle relationer, som vi er i kontakt med – og det betyder, at vi stræber efter at være ordentlige, hjælpsomme, kompetente og innovative. Disse værdier gælder både i samarbejdet med hinanden, med vores husejere og vores feriegæster.

Derudover har vi i vores ejer ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld” en ledestjerne, idet fonden støtter velgørenhed. Sol og Strand har dermed en unik position på markedet, idet jo bedre det går for Sol og Strand, jo mere godt kan fonden være med til at gøre for andre. Det perspektiv er forankret i vores slogan ”Ferie med det gode hjerte”.

Du tilbydes en selvstændig og udfordrende hverdag i en stilling, der indebærer stor frihed, og hvor du er med at skabe rammerne for gode ferieoplevelser og sikre en høj grad af tilfredshed hos vores sommerhusejere.

Derudover tilbyder vi fri bil, en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning, sundhedsforsikring, gode personaleforhold, adgang til efteruddannelse og træning samt adgang til en lang række øvrige fordele.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Tiltrædelse sker i følge aftale – gerne hurtigst muligt, men vi er også indstillede på at vente på den rette kandidat. Samtaler vil blive afholdt løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Løkken.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Løkken
  • Fredag den 15. december 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Vinderup

    Vil du sælge unikke egenudviklede energisystemer, der er markedsførende på sit område, og som hjælper fjernvarmeværker og forsyningsselskaber med at optimere output til forbrugerne? Vil du bidrage .
    • Sælger
    • Vinderup
    Få mere info
  • Sælger i Brønderslev

    Job Description Sælger søges til virksomhed i Brønderslev området Er du en erfaren sælger som godt kan lide at gå forrest og du engagere dig med alle lige fra direktøren til lagermedarbejdere..
    • Sælger
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Sælger i Hirtshals

    [xxxxx] søger en beregner til kalkulation af limtræskonstruktioner hos Lilleheden nord for Hjørring. Limtræ udgør en stadig større del af konstruktionerne i den danske byggebranche, og Lill..
    • Sælger
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Sælger i Aalborg

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Sælger
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Løkken

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Løkken over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0