[xxxxx] søger Tilbudsleder til Tilbuds- og markedsafdelingen i Lystrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lystrup

Bliv en del af holdet
Som ny medarbejder i Tilbuds- og markedsafdelingen bliver du en del af en central funktion i arkil, der assisterer kolleger i andre divisioner med udarbejdelsen af vindende tilbud på både hoved- og totalentrepriser for såvel offentlige som private bygherrer.
Sammen med dine seks kolleger i afdelingen er du med til at styre tilbudsprocessen og udarbejde tilbuddene indenfor alle arkils fagområder. Det sker i tæt samarbejde med lokalafdelingen og/eller divisionen, der skal gennemføre det pågældende projekt, og ofte sammen med rådgivere og andre, eksterne specialister.
Hovedparten af de tilbudsprojekter, vi tildanner i afdelingen, tildeles efter ”Økonomisk mest fordelagtige” dvs. vi konkurrerer ikke udelukkende på pris, men også på at kunne beskrive, hvordan vi opfylder de krav og ønsker, bygherren måtte have med hensyn til organisering, planlægning af opgaven, valg af teknisk løsning, bæredygtighed og innovation etc.

Din rolle
Din rolle bliver primært at styre tilbudsprocessen frem mod at få tildannet et vindende tilbud, herunder:

  • at få gennemgået udbudsmaterialet og udarbejdet en plan for tilbudsprocessen,
  • at få specialister fra vores forskellige fagområder til at ”gå i samme retning”,
  • at udfordre dem på deres løsningsvalg,
  • at få afdækket grænsefladerne og i samarbejde med dem gennemskue og risikoafdække projektet på tværs af de respektive fagdiscipliner,
  • at få udarbejdet samarbejds- og rådgivningsaftaler med eksterne partnere,
  • at udfordre kalkulationen, der primært udarbejdes af de udførende afdelinger.

Endvidere vil du på enkeltopgaver indgå i de forskellige tilbudsteams og sikre, at de tekniske metoder og løsninger, der udtænkes af dine kolleger, videreformidles optimalt i hvert enkelt tilbud.

Du er med til at påvirke tilbudsstrategien, udtænke de kreative løsninger og præge arbejdsprocessen, der leder hen til afleveringen af et gennemarbejdet tilbud til den fastsatte deadline.

Er ovenstående dig, så kan du blive vores nye kollega i Tilbuds- og markedsafdelingen, hvor vi primært udarbejder tilbud på projekter indenfor arkils kompetencer, i tæt samarbejde med interne og eksterne specialister.

Hvem er du?
Du har gerne 5-10 års erfaring fra anlægs- eller konstruktionsbranchen, enten i produktionen eller med tilbudsskrivning eller erfaring med projekt- eller tilbudsledelse, gerne fra en teknisk branche, dvs. rådgivende ingeniør eller entreprenør.

Du kan også være kommunikationsuddannet, med solid teknisk forståelse, eller du kan have en teknisk/ingeniørmæssig baggrund, med solide formidlingsevner.

Vigtigst af alt er, at du er en dygtig kommunikatør, der foruden at kunne styre en tilbudsproces, også kan skrive let og naturligt på korrekt dansk, har blik for illustrationer og layout, og formår at formidle et teknisk budskab klart og sikkert til de forskellige målgrupper/bygherrer. Er du tilmed stærk i skriftlig engelsk, er det et plus.

Som person er du en holdspiller, der naturligt bidrager til det gode samarbejde i de forskellige tilbudsteams, du indgår i. Du trives med, at der stilles krav til din indsats og dit engagement, og du er tilpas nysgerrig til, at du udspørger og udfordrer dine kolleger, når løsningerne skal udtænkes og budskaberne fastlægges. Derudover arbejder du selvstændigt og struktureret, og du formår at planlægge din tid, så du overholder både interne og eksterne deadlines.

Vi tilbyder:

  • Et spændende og dynamisk job, hvor du har stor indflydelse på opgaveløsningerne, og hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
  • Gode og engagerede kollegaer, der samarbejder i et professionelt miljø, hvor vi gennem konstruktiv og direkte dialog – og ikke mindst humor - lægger vægt på at levere ”kvalitet til tiden”.
  • Ansættelse i en landsdækkende entreprenørkoncern, der favner mange fagdiscipliner.
  • Mulighed for efteruddannelse.
  • Attraktive pensions- og sundhedsordninger.

Ansættelsesvilkår:
Du ansættes som månedslønnet funktionær, og lønnen forhandles med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Tiltrædelse:
Efter nærmere aftale.

Supplerende oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Projektdirektør Mads Kristian Andreasen på tlf. 2170 4614.

Kan du se dig selv i dette job, så send os straks din ansøgning, CV og relevante bilag ved at trykke på "Send ansøgning". Annoncen slettes, når jobbet er besat.

Vi opfordrer alle, uanset køn og etnicitet, til at søge stillingen.

Du kan læse mere om os på arkil.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Lystrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Lystrup
  • Tirsdag den 31. januar 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Juelsminde

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Sælger
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Can you ensure that the marine and offshore organization has a world-class Parts Sales & Customer Support team that operates globally? Do you excel at serving customers with low response time, co..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Lystrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Lystrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2