Rekrutteringsfirma

Account Manager til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Har du erfaring med brand management, og er du kendt for dit store personlige drive og dine evner til at skabe stærke salgsresultater? Så er det lige netop sådan en som dig, vi leder efter til den nyoprettede stilling som Account Manager, hvor du kommer til at drive væksten og udviklingen af Nonbyes forretningsområde; BrandPilot!

Totalleverandør af visuel identitet og profilering


Med en digital tilgang hjælper Nonbye kunder i Norden med at skabe stærke visuelle udtryk og større synlighed. Det har de haft succes med i mere end 50 år, hvor kombinationen af solid trykteknisk ekspertise og konstant nytænkning gør, at kundebasen i dag tæller store brands som MATAS, Arla Foods og FCK.

Til at accelerere udrulningen af virksomhedens digitale brand asset management – BrandPilot – har vi brug for en stærk Account Manager. I den rolle får du ansvaret for at drive salget til såvel eksisterende som nye kunder og bliver samtidig intern ambassadør for platformen. Du får base på virksomhedsdomicilet i Odder og refererer til salgschef, Jesper Borchers.

Mere specifikt kan se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Definere og løbende videreudvikle features & benefits for BrandPilot og tilhørende produkter og services (herefter platformen)
  • Kortlægning, segmentering og prioritering af markedet
  • Udvikle forretningsmodel og kommunikationsplan i samarbejde med salgschef og marketingchef
  • Udarbejde markedsplan for udrulning til prioriterede kunder i samarbejde med salgschef
  • Indsalg til eksisterende kunder og opsøgende salg hos nye kunder i henhold til markedsplan
  • Intern ambassadør for BrandPilot
  • Onboarding af nye kunder i platformen
  • Løbende kundesupport

Fra idé til salg


Vi er på udkig efter dig, der med afsæt i dit kendskab til brand (asset) management, din generelle forretningsforståelse og dit personlige drive, kan sælge BrandPilot ind til relevante beslutningstagere i virksomhederne. Du trives i en udadvendt salgsrolle, hvor du er involveret i hele processen og har tæt kontakt til mange forskellige mennesker både internt og eksternt.

Som person er du desuden både analytisk og struktureret, så du formår at kortlægge, prioritere kundebasen og sikre en effektiv bearbejdning af de enkelte kundeemner.

Ideelt set kommer du med en relevant kommerciel uddannelse samt erfaring fra en lignende stilling – gerne i bureaubranchen. Du har en god IT-forståelse og er en erfaren bruger af CRM-systemer og Office-pakken. Sprogligt behersker du både dansk og engelsk, og du er en dygtig kommunikator og forhandler.

En ordentlig virksomhed – på flere planer


Du kan se frem til at blive en del af en arbejdsplads, hvor der både er plads til store armbevægelser og høje grin. Hos Nonbye hersker en stor stolthed over det håndværk, man udfører – og det med rette, for virksomhedens 75 medarbejdere besidder både et højt fagligt niveau, en vilje til at innovere og et fælles løfte om at tænke bæredygtigt. Ledelsen er bevidste om, at medarbejderne er den vigtigste ressource, og der hersker en særlig holdånd på kryds og tværs – fra yngste mand på gulvet til direktionsgangen.

Hos Nonbye A/S prioriterer man det brede samfundsansvar både socialt og i forhold til miljøet. Det ligger på rygraden at tænke miljøet ind i produktion og dagligdag, og virksomheden gennemfører løbende store investeringer for at være proaktiv på området.

Ordentlighed er dermed en vigtig del af kulturen hos Nonbye på flere planer, hvilket du hurtigt vil opdage, hvis du er den nye Account Manager. Vi glæder os til at høre fra dig!

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Odder

Lignende jobs

  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Juelsminde

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Sælger
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Sælger i Skanderborg

    Are you motivated by translating customer pains to value-adding solutions for our Danish water utility customers? Do you want to become part of a strong sales team in a leading green-tech company i..
    • Sælger
    • Skanderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 3
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 2
24. april 2024 2