Struktureret salgssupporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

Struktureret salgssupporter til mæglernes foretrukne samarbejdspartner til markedsføring

Har du erfaring med salg, og sætter du en ære i at levere den bedste kundeservice? Kan du agere projektleder og tage ansvar for et væld af forskelligartede salgssupportopgaver? Så kan du blive det nye skud på stammen i vores Salgs & Markedsafdeling.

Vi er en virksomhed i rivende udvikling, vi har forrygende travlt, og vi oplever stor efterspørgsel fra vores kunder på det danske marked. Vi har derfor brug for nye kollegaer, så vi leder efter dig, der vil være med på rejsen, og som kan være med til at løfte vores forretning til et endnu højere niveau.

Hvem er du, og hvad kan du?

Du er struktureret, arbejder systematisk og er god til at holde overblik – også i en travl hverdag. Du trives med at have mange bolde i luften på samme tid og kan derfor også omstille dig i en afvekslende hverdag. I den forbindelse formår du at prioritere dine opgaver samtidig med, at du er fleksibel over for hasteopgaver.

Du er kvalitetsbevidst og nøjagtig, og du sætter en ære i at udføre dine opgaver lidt bedre i dag end i går. Samtidig formår du at arbejde selvstændigt med dine ansvarsområder. Vi ser gerne, at du også kan tilføre viden og nye kompetencer til stillingen.

Da du vil have en bred kontaktflade med forskellige afdelinger, er det vigtigt, at du er en god relationsskaber, som formår at samarbejde med en bred kontaktflade både internt og eksternt. I denne forbindelse har du en serviceorienteret indstilling og brænder for at yde en god kundeservice. Et vigtigt aspekt er, at du er drevet af at gøre en forskel for både virksomheden og dine kollegaer.

Den primære kommunikation foregår på dansk, men du skal også være i stand til at kommunikere på engelsk med vores kollegaer i Vietnam.

Hvad tilbyder vi dig?

Du kommer til at arbejde i et dynamisk og internationalt miljø med særligt fokus på kreativitet, innovation, respekt og ligestilling. Vores værdier – kvalitet, troværdighed, åbenhed, innovation, omsorg og passion – er baseret på et grundlæggende ønske om at gøre en forskel for hinanden og for vores kunder.

Du bliver en del af vores salgssupportteam, som er organisatorisk forankret sammen med vores Salgs- & Markedsafdeling, og som arbejder tæt sammen med både vores danske Kundeservice og vores produktionsafdeling i Vietnam. Esoft har fokus på og en ambition om at tilbyde vores kunder markedets bedste service og morgendagens markedsføringsløsninger. Din rolle vil være en vigtig brik i vores fortsatte succes og vækst.

Konkrete arbejdsopgaver

Overordnet vil du komme til at arbejde med salg og kundeservice, men dine mere konkrete arbejdsopgaver vil blandt andet blive at:

  • oprette og opsætte nye kunder i vores systemer
  • sikre de rigtige arbejdsinstrukser på kundeniveau i samarbejde med vores kollegaer i Vietnam
  • servicere vores Kundechefer med salgsunderstøttende arbejde
  • projektlede særlige kundeopgaver
  • samarbejde med salg og kundeservice på tværs af kunder
  • at prissætte og beregne tilbud.

Skal du med på rejsen?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, virksomheden, eller er du blot nysgerrig, så er du velkommen til at kontakte vores Salgs- & Markedschef Michael Helding på [email protected] eller 25559172. Er du allerede sikker på, at det er dig, vi mangler, så send os din ansøgning og dit CV via linket nedenfor.

Ansøgningsfristen er snarest muligt. Stillingen bliver besat, når vi finder den rigtige kandidat.

Hvem er Esoft?

Esoft blev startet i år 2000, og vi har oplevet kontinuerlig vækst siden. Vi tæller 850+ medarbejdere fordelt på vores kontorer i Danmark, Sverige og Vietnam. Vi er en passioneret og handlingsorienteret virksomhed, der arbejder målrettet med at hjælpe ejendomsmæglere med at gøre det lettere at markedsføre, sælge og udleje ejendomme.

I mere end 20 år har vi arbejdet med at levere sælgende medieløsninger og effektive marketingværktøjer til og for ejendomsmæglere over hele verden, og vi er mæglernes foretrukne samarbejdspartner. Vi er en af verdens største leverandører af indhold, der gør boligdrømme til virkelighed, og vi er markedsledere i Danmark. Vi agter at fastholde og udvikle disse positioner, og det gør vi fremfor alt ved, at vi altid gør os umage i alt, hvad vi gør.

Besøg www.esoft.com for at lære mere om vores kultur og forretning.

Kontakt: Michael Helding på [email protected] eller 25559172

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Odense S
  • Fredag den 05. november 2021

Lignende jobs

  • Sælger i Odense M

    Vil du være en del af et ambitiøst og erfarent headhunterteam? Har du massiv erhvervserfaring og evt. ledelseserfaring samt et stort og bredt orienteret professionelt netværk? Så er det måske..
    • Sælger
    • Odense M
    Få mere info
  • Sælger i Odense SØ

    - med reference til CCO/Vice President Sanovo Technology Group A/S Datavej 3 DK-5220 Odense SØ Virksomheden SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 650 medarbejdere, heraf ca. 1..
    • Sælger
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Sælger i Odense SØ

    For vores kunder IntelliFinder, søger vi en dygtig hunter, til at indgå i deres salgsteam, og som vil være med til fortsat at styrke IntelliFinder’s position på markedet. Hvem er du? Intell..
    • Sælger
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Sælger i Odense

    I stillingen vil du blive en del af et dedikeret og energisk salgsteam, hvor sjov og professionalisme går hånd i hånd. Teamet er præget af støttende kollegaer og en kultur, der prioriterer trivsel .
    • Sælger
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 5
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 3
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5