Salgskonsulent søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

Salgskonsulent søges til Terminalen Odense


Bring dit stærke salgsgen og gåpåmod i spil i en spændende forretning hvor du får medansvar for forretningens salg og høje kundetilfredshed


SUPPORT OG RÅDGIVNING I SALGSAFDELINGEN
Til vores Terminalen forretning i Odense søger vi en Salgskonsulent til vores mærker Hyundai, Mazda Suzuki og BYD. Her vil du være med til at sikre, at salgsafdelingen yder professionel og serviceminded kunderådgivning.

Du vil komme til at varetage salg af biler samt rådgivning og salg af finansiering, forsikringer, serviceaftaler m.m.

Derudover vil du særligt være ansvarlig for koncernens brugtvognskoncept i tæt samarbejde med vores Head of Used Cars til hvem du har indirekte reference til. Denne afdeling er en væsentlig del af vores forretning, og vi har derfor stor fokus på videreudvikling af denne.

Vi tilbyder her en spændende stilling, hvor du får gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt inden for salg og rådgivning i autobranchen. Du bliver del af et bilhus med 25 dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig.

ENERGISK HOLDSPILLER MED GÅPÅMOD
Vi forestiller os, at du har en uddannelse som markedsføringsøkonom, er salgsuddannet i butik eller lign. Du er tidlig i din salgskarriere, gerne med et par års erfaring fra branchen.

Du brænder for personligt salg, har gåpåmod og en naturlig interesse for biler. Som person er du udadvendt, opsøgende og serviceminded med en troværdig og positiv udstråling. Du vægter detaljen i arbejdet højt og arbejder målrettet og energisk.

At sætte kunden i centrum er naturligt for dig og du ser kundens oplevelse og høj tilfredshed som en afgørende succesfaktor.

ET ATTRAKTIVT ARBEJDSMILJØ
Vores forhandlerkæde Terminalen A/S er en multibrand kæde med seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris. Hos Terminalen Odense S er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for Hyundai, Mazda, Suzuki og BYD, og vi går meget op i, at vores medarbejdere skal være eksperter inden for deres arbejdsområde.

Det betyder, at vores medarbejdere altid bliver opdateret og uddannet, så de har den rigtige viden inden for vores bilmærker. Som medarbejder hos Terminalen A/S vil du desuden blive del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche.

Vores værdier ordentlighed, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedIn

Vil du med på holdet?
Så ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale. Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Filialdirektør Nicolai Juul på telefon +45 42 14 10 43 eller på mail [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.

Terminalen A/S
Som medarbejder hos Terminalen A/S bliver du en del af Nic. Christiansen Gruppen, der siden 1967 har samlet på stærke brands og dygtige folk. Drevet af ordentlighed, integritet, sammenhold, passion og ambitioner er vi i dag en af Nordens største koncerner i bilbranchen: Vi arbejder hver dag på at gøre gode ting bedre – og på at levere mobilitetsløsninger, der både flytter mennesker og fremtiden med.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Odense S

Lignende jobs

  • Sælger i Odense SØ

    - med reference til CCO/Vice President Sanovo Technology Group A/S Datavej 3 DK-5220 Odense SØ Virksomheden SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 650 medarbejdere, heraf ca. 1..
    • Sælger
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Sælger i Odense

    I stillingen vil du blive en del af et dedikeret og energisk salgsteam, hvor sjov og professionalisme går hånd i hånd. Teamet er præget af støttende kollegaer og en kultur, der prioriterer trivsel .
    • Sælger
    • Odense
    Få mere info
  • Sælger i Odense SØ

    ApplyDo you want to lead and drive our sales and business development of sales through distributors?We are looking for a Distributor Sales Manager who will be responsible for our distributor .
    • Sælger
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Sælger i Odense SØ

    For vores kunder IntelliFinder, søger vi en dygtig hunter, til at indgå i deres salgsteam, og som vil være med til fortsat at styrke IntelliFinder’s position på markedet. Hvem er du? Intell..
    • Sælger
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5
28. marts 2024 5