Afdelingsleder til udlejningskontor i Sixt Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

SIXT har i sommer slået dørene op til en helt ny udlejningsfilial i Odense. Med den nye afdeling får vi muligheden for at servicere både eksisterende og nye kunder med mobilitetsløsninger.

Afdelingen er stadig under opbygning, og derfor bliver vores nye filialchef en del af processen lige fra afslutningen af selve byggeriet til at få sat fart på antallet af lejemål og den daglige drift. Det er første gang SIXT er i Odense, og derfor skal du være indstillet på at være meget fleksibel og ”hands on” med et lille team i starten indtil vi vokser os større.

Du får ansvaret for et lille team af medarbejdere som du som ”spillende træner” skal dygtiggøre, så service i verdensklasse ligger i deres DNA. Vi forestiller os, at du tidligere har prøvet kræfter med ledelsesopgaver, gerne indenfor detailbranchen, men vigtigst er det, at du ønsker at lede i øjenhøjde og tager ejerskab for afdelingens drift og resultater.

Som person er du god til at sætte dig i kundens sted. Du tænker i mersalg, er i stand til at yde professionel vejledning, og går gerne en ekstra mil for at give en god oplevelse. Du er tillidsskabende, og god til relationer. Du vil gerne gøre en forskel, er fleksibel (både når det kommer til din tid og dine opgaver), serviceminded og klar til at stå på mål for dine resultater. Derudover forstår du dig på opsøgende salg og på at vedligeholde gode relationer til erhvervslivet i området.

Du vil naturligvis blive støttet op af et stærkt bagland med grundig oplæring, stærkt kollega-netværk og en Operations Manager i ryggen.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • At lede, motivere og coache medarbejderne, så I sammen når fastsatte mål
  • At servicere kunderne i fronten, både på kontoret, telefonisk og via mail
  • At lave opsøgende salg til det lokale erhvervsliv - eventuelt gennem dit eget netværk
  • At sikre driften af kontoret og kvalitet i alt, hvad vi laver.
  • At ansætte og træne nyt personale
  • At følge op på, at vi overholder de fastlagte budgetter og retningslinjer.

For at få succes i stillingen er det afgørende, at du er imødekommende. Du er i stand til at tænke ud af boksen for at sikre, at vi rammer plet overfor kunden. Du har et højt drive, stærk ambition og sætter en ære i at nå dine mål til tiden

Du nyder selv at kunne tilrettelægge dine arbejdsopgaver og er god til at uddelegere til dit team for at opnå bedst muligt resultat. Du arbejder struktureret og trives under periodevis travlhed og med mange bolde i luften.

Du har interesse for biler og finder glæde i såvel store premium biler, som små praktiske elbiler. Sidst men ikke mindst er det et krav, at du har kørekort (B) og at du taler både dansk og engelsk flydende.

Til den rette kandidat tilbyder vi til gengæld:

  • Ansættelse i Danmarks næststørste udlejningsselskaber hvor vi altid stræber efter at blive bedre og vokse yderligere via innovation og kundefokus.
  • En spændende, afvekslende og udfordrende hverdag med egne ansvarsområder og stort vækstpotentiale, hvor du kan regne med stræk ledelsesmæssig opbakning til din funktion.
  • En attraktiv grundløn inkl. pension og sundhedsforsikring samt andre en bonusordning baseret på filialens præstationer. Lønpakken sammensættes efter kvalifikationer

Ansøgning

Stillingen ønskes besat i december måned men vi venter gerne på den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Operations Manager Michelle Lagerbon, på mail: [email protected]. Bemærk at ansøgninger, der sendes pr. mail, vil ikke komme i betragtning.

Om Sixt

Sixt er en international mobilitetsudbyder med omkring 4.000 lokationer i over 110 lande. Sixt SE fungerer som moder- og holdingselskab for Sixt Group, som er internationalt aktiv inden for forretningsområderne biludlejning, bildeling, ride-hailing og abonnement. Sixt Danmark har eksisteret siden 2004, og har med hovedkontor i Kastrup, 9 udlejningskontorer fordelt rundt omkring i Danmark.

Som medarbejder hos Sixt bliver du præget af en stærk og innovativ virksomhedskultur, som betyder en spændende, afvekslende og udfordrende hverdag. Du vil komme til at arbejde sammen med engagerede kolleger i et internationalt miljø, hvor arbejdsglæde, disciplin og seriøsitet vægter lige højt.

Hos Sixt bliver du en del af noget større, og ikke mindst en del af Sixt-familien. Vi sætter en ære i at være Danmarks mest troværdige biludlejningsfirma, og tager os altid god tid til vores kunder. Hos Sixt, ser vi ingen begrænsninger – vi ser muligheder og alternativer, der sikrer at vores kunder altid får den bedste oplevelse


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Odense C

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Odense

    Vil du være med til at lede en udviklingsorienteret skole, og kan du varetage det ledelsesmæssige ansvar for skolens BIR og it-funktion?Er du ambitiøs, tydelig og kan samtidig bevare overblikke..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Er du en erfaren og balanceret leder, der stortrives med at skabe mening og resultater i en foranderlig og travl hverdag; så er 23 engagerende medarbejdere samt 4 dedikerede lederkolleger klar til .
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense S

    Vil du repræsentere [xxxxx] digital indenfor forsyningssektoren? Har du et stærkt netværk inden for forsyning og trives du i en alsidig hverdag, i spændingsfeltet mellem at være ude hos kunder og sa..
    • Afdelingsleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Er du drevet af at gøre en forskel for unge med risikoadfærd eller misbrug? Forstår du vigtigheden af at udvikle høj faglighed og et trygt arbejdsmiljø? Er inddragelse, sparring og samarbejde din s..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 4
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 5
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4