Salgskonsulent til Ørsted Telte A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ørsted

Ørsted Telte søger en salgskonsulent, der brænder for at skabe gode langvarige relationer og drive egne projekter. Du mestrer hele processen fra første kontakt til tilbudsgivning - og til underskrift på ordren.

Du veksler mellem opsøgende salg til nye kunder og at opbygge og udbygge kunderelationer ved eksisterende - primært på telefonen. Du udfører en kompetent og kvalitativ rådgivning, hvor kunderne får de helt rigtige løsninger.

Ørsted Telte er Danmarks største teltudlejningsvirksomhed med kunder i hele landet. Der arbejdes udelukkende med B-t-B, hvorfor vi forventer, at du har erfaring med dette. Dit fokus bliver delvist på opdyrkning af et relativt nyt område indenfor lagertelte - og arbejdet med det der i dag er kerneforretningen - Event - hvor der fx. udlejes telte til store festivaler, firmaevents og lign.

Mødestedet er på Ørsted Teltes adresse i Ørsted - øst for Randers, hvor du udover opsøgende salg, også vil håndtere indkomne forespørgsler fra eksisterende kunder. Du vil rådgive omkring specialløsninger og udarbejde tilbud - og alt sammen i samarbejde med erfarne kolleger, der ligesom dig, arbejder målrettet med opgaverne - og yder en optimal service.

Din profil


Din baggrund kan være fra byggebranchen eller materieludlejning, men vigtigst af alt er dit drive og lysten til at forstå kundens behov til bunds. Optimalt set har du arbejdet med salg til entreprenører, håndværkere og produktionsvirksomheder, hvor du har opnået gode dokumenterbare resultater. Du er udpræget salgs- og kundeorienteret, men samtidig løsningsorienteret med en praktisk forståelse.

Du kan desuden nikke genkendende til flg.:

  • Faglig dygtig med god hands-on / operationel forståelse
  • Forretningsorienteret/købmand
  • Energisk, vedholdende og relationsskabende
  • Ansvarsfuld og selvstændigt kørende
  • Omstillingsparat - i forhold til udviklingen i markedet

Du tilbydes


En nøglestilling i en spændende virksomhed med god økonomi, og hvor fokus på udvikling er helt naturligt. Du samarbejder bredt og får sparring fra et kompetent bagland. Desuden god mulighed for indflydelse i en flad organisation med kort vej til beslutningerne.

Ørsted Telte er i konstant udvikling og opsøgende i forhold til nye produkter, som de selv udvikler på eget værksted - hvilket er med til at gøre din hverdag udfordrende og varieret.

Lyder det interessant?


[email protected].

Samtaler afholdes løbende, men vi venter gerne på den rette.

Teltudlejning i højklasse - i hele Danmark

Ørsted Telte A/S tilbyder teltudlejning over alt i Danmark - både i Jylland, på Sjælland og Fyn. Et udsnit af Ørsted Teltes faste kunder er Skagen Festival, Smuk fest, Nibe Festival, Jelling Musikfestival, og Tinderbox i Odense. Derudover servicerer de også en del af de store danske virksomheder. De er til stede over hele landet og kører gerne langt for at hjælpe.

Det er blandt andet også deres telt, som kan ses på DR1 i Den Store Bagedyst. Her har de sat et af deres mest populære telte op ved Clausholm Slot mellem Aarhus og Randers, så deltagerne har kunnet slippe bagelysten løs - uanset vejret.

Samarbejdet med Ørsted telte kører professionelt gennem hele forløbet, hvor fokus er på deadlines, aftaler og sparring, der sikrer, at de enkelte arrangementer forløber gnidningsfrit.

Se mere på www.orsted-teltudlejning.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ørsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Ørsted

Lignende jobs

  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Juelsminde

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Sælger
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Sælger i Østjylland

    Fri kontakt
    Er du en erfaren og tillidsskabende sælger? Har du erfaring med at sælge større tekniske projekter/løsninger? Vil du gøre en forskel indenfor carbon capture og produktion af grøn energi? Så er du måske vores nye salgsansvarlige..
    • Sælger
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Ørsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Ørsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0