Rekrutteringsfirma

Account Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers NØ

Har du et stort drive, er du skarp indenfor salg og kundepleje, og ønsker du en stilling fyldt med udviklingsmuligheder? Så læs endelig videre. BN Skilte søger nemlig lige nu en Account Manager til en nyoprettet stilling i deres salgsteam i Randers. Teamet udvides til 9 medarbejdere pga. travlhed. BN Skilte designer, producerer og leverer skilte til Skandinaviens største detailkæder.


Dine opgaver:

  • Sikre løbende kommunikation og opfølgning med eksisterende kunder, herunder deltage i møder og håndtering af løbende forretning
  • Samarbejde med interne teams om problemfri levering af skilteløsninger
  • Tilbuds- og ordrebehandling i ERP-systemet (BN Skilte anvender Uniconta)
  • Survey på kundelokationer i primært Jylland
  • Myndighedsbehandling
  • Deltagelse i salgsafdelingens øvrige opgaver

Dit ansvarsområde bliver yderligere udvidet på sigt, hvis du ønsker det og formår at opbygge de rette kompetencer. Du starter med at forstå virksomheden, produkterne, systemerne, så du kan hjælpe og assistere det eksisterende team. Dernæst bygges yderligere på, og mulighederne er store for den rette kandidat. Du skal dog være indstillet på en oplæringsperiode, hvor det blandt andet er vigtigt at kunne tilegne sig viden om skilteprodukter.

BN Skilte tilbyder
En spændende stilling i en solid og veletableret virksomhed, hvor kun dine ambitioner og evne til at lære sætter grænserne for din udvikling. Du bliver en del af en stærk salgsafdeling, hvor du virkelig får mulighed for at vise dit værd og skabe resultater. Du vil få en grundig oplæring, hvor du kommer rundt i de forskellige afdelinger, så du kan suge viden til dig og lære alt om skilte.

En salgsstilling med stort udviklingspotentiale og mulighed for selv at påvirke dine arbejdsopgaver på både kort og lang sigt. Du får en høj grad af frihed under ansvar og refererer direkte til direktøren. Dertil kommer du til at arbejde tæt sammen med de andre i salgsteamet, indkøb, tegnestue og produktionen, som ligger i huset.

Hvad kan du allerede?
Du behøver ikke have mange års erfaring eller på forhånd vide noget om skilte. Din baggrund er ikke så vigtig, men det er derimod vigtigt, at du har viljen og evnerne til at lære mere om skilteprodukter, og hvordan de anvendes på forskellige bygninger. Du skal være klar til at tage ansvar, drive dine opgaver til dørs, se muligheder og være sulten efter udfordringer og udvikling.

Du skal ligeledes kunne trives i en dynamisk virksomhed med mange forandringer og stræbe efter forbedringer, optimering og resultater.

Om BN Skilte
BN Skilte er en stolt og kvalitetsbevidst virksomhed, der er førende indenfor sin branche. BN Skilte har ca. 64 medarbejdere og er en del af en større koncern indenfor skiltebranchen.

BN Skilte sælger, producerer og monterer udendørs og indendørs skilte og grafiske løsninger på et højt fagligt niveau. Virksomheden servicerer og rådgiver det professionelle skiltemarked i Skandinavien med udgangspunkt i både kompetencer og erfaring indenfor projektstyring, design og konstruktion samt produktion og montage.

Se mere på BN - skilte, grafiske løsninger og visuel identitet - BN SKILTE

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte PRO&CO, som varetager rekruttering til denne stilling for BN Skilte, på tlf. 9660 3200.

Der er ingen ansøgningsfrist. Ansøgningerne behandles og der indkaldes til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Randers NØ

Lignende jobs

  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Juelsminde

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Sælger
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Sælger i Hornslet

    Har du et innovativt og proaktivt mindset, som evner samspillet mellem tekniske energiløsninger og kommerciel forståelse? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!  Vi søger .
    • Sælger
    • Hornslet
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Randers NØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Randers NØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1