2 salgssupportere til fremadstormende leasingkoncern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

2 salgssupportere til fremadstormende leasingkoncern


LEASING DK har eksisteret siden 2004 og er en etableret spiller på leasingmarkedet. Selv om vi er en del af Nielsen Car Group - en af landets største bilkoncerner - er vi helt vores egen, og kan tilbyde alle former for leasing-muligheder.



Til vores hovedkontor - der fysisk sidder placeret sammen med Bilernes Hus i Silkeborg - søger vi to skarpe salgssupportere, der vil med på den vilde køretur, som vi har været på gennem de seneste 19 år.

Du vil få en travl og spændende arbejdsdag, hvor du først og fremmest er i tæt dialog med eksisterende og nye kunder om deres fremtidige valg af nye biler. Vores kunder består primært af små og mellemstore virksomheder og organisationer.

Der skal leveres masser af vejledning, rådgivning og forklaring, for der er fortsat mange flådeejere derude, for hvem leasing-verdenen er lidt af en jungle. En stor del af arbejdsdagen vil derfor blive brugt på at "hænge i røret" med beslutningstagerne hos de respektive kunder. På den ene side skal du præsentere kunden for de mange forskellige muligheder for leasing, som der lige nu er aktuelle - mens det på den anden side også handler om at finde den bil eller de køretøjer, som kunden og hans kollger drømmer om.

De daglige opgaver
Som salgssupporter hos LEASING DK kommer du mere konkret til at arbejde med følgende:

  • Dialog og rådgivning af kunder
  • Tæt samarbejde med bilimportørernes flådeafdelinger
  • Tæt samarbejde med andre grene af Nielsen Car Group A/S
  • Udarbejdelse af tilbud og slutsedler i mange forskellige systemer, såvel internt som eksternt
  • Koordinering med leverandører og kunder - samt Nielsen Car Groups interne afdelinger
  • Rekvirere biler, udarbejde leveranceordre, brændstofkort og nummerplader


Hvem er du?
Det vil ubetinget være en fordel, hvis du har flere års erfaring fra bil- og/eller leasingverdenen. I dit nuværende eller tidligere job har du haft masser af kundekontakt, og du forstår i dén grad, hvad en god kundeoplevelse indebærer.

I hverdagen skal du evne at holde mange bolde i luften, og alligevel se dig i stand til at smile gennem en telefon. Og så har du en helt naturlig forståelse for tal - du skal både kunne regne og kunne regne den ud!

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Sætter en ære i tilfredse kunder
  • Ikke er bange for at kontakte kunder, som du aldrig har talt med før
  • Arbejder struktureret
  • Er detaljeorienteret og ser løbende kontrol som en nødvendighed for, at vi bliver ved med at have tilfredse kunder
  • Er ansvarsbevist - og tager det fulde ansvar for den enkelte ordre fra start til slut
  • Er fleksibel i både arbejdstid og med opgaver
  • Gør dig umage og tager kunderne i hånden fra A-Z


Ansøgning
Finder du jobbet som salgssupporter hos LEASING DK interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Sales Team Leader Thomas Myllerup Daniels på [email protected]. Vi vurderer løbende ansøgningerne, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Forventet opstart vil være den 1. juli 2023 - men gerne før, hvis det er muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.



Om os
Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Tilsammen er vi mere end 500 medarbejdere fordelt blandt vores 10 bilhuse i Bjarne Nielsen kæden, Bilernes Hus i Silkeborg, leasingfirmaet LEASING DK samt Motorpoint. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda, Seat og Volkswagen.

Vi har mere end 35 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Silkeborg
  • Fredag den 30. juni 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Midtjylland

    Fri kontakt
    Brænder du for at skabe gode og langvarige kunderelationer? Har du en teknisk baggrund som ingeniør, maskinmester eller lignende? Er du resultatorienteret og klar på at smøge ærmerne op, så der kan komme skub i den grønne omstilling med miljørigtige og bæredygtige teknologier? Så er du landet det rigtige sted!
    • Sælger
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Sælger i Silkeborg

    AnsøgMode-sælger til livsstilskæde - butik i SilkeborgKunden kan mærke det, når hjertet er med. Har du dit med? For så er jobbet som sælger i vores modeafdeling hos [xxxxx] lige noget fo..
    • Sælger
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Sælger i Ans By

    Til Nutrimin i Ans søger vi en salgskonsulent til salg af svinemineraler Nutrimin tilbyder en spændende stilling som sælger med fokus på opsøgende og relations- skabende salg samt rådgivning..
    • Sælger
    • Ans By
    Få mere info
  • Sælger (studiejob) i Midtjylland

    StudiejobbetI dette udviklende studiejob skal du supportere vores samarbejdsvirksomheds salgsafdeling. Du får en alsidig rolle, hvor du blandt andet skal arbejde meget i CRM-systemet Salesforce, hj..
    • Sælger
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
27. april 2024 20
26. april 2024 18
25. april 2024 18
24. april 2024 22
23. april 2024 21
22. april 2024 21
21. april 2024 21
20. april 2024 21
19. april 2024 21
18. april 2024 23
17. april 2024 29
16. april 2024 26
15. april 2024 25
14. april 2024 25
13. april 2024 25
12. april 2024 26
11. april 2024 26
10. april 2024 26
9. april 2024 25
8. april 2024 23
7. april 2024 23
6. april 2024 23
5. april 2024 23
4. april 2024 22
3. april 2024 22
2. april 2024 26
1. april 2024 26
31. marts 2024 26
30. marts 2024 26
29. marts 2024 26
28. marts 2024 28