Internal Sales Advisor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Vil du være en del af et stærkt internt salgsteam? Brænder du for teknisk rådgivning til kunder, og kan du lide kombinationen af administrative, salgsmæssige og tekniske opgaver? Er du struktureret og går målrettet til opgaven i at finde løsninger til kunder og samarbejdspartnere?

Bliv en del af vores Internal Sales team
Kamstrup er en dansk teknologivirksomhed og en af verdens førende producenter af intelligente måleløsninger med hovedkontor i Stilling syd for Aarhus. Vi oplever en stor efterspørgsel efter vores produkter og har fokus på at udvikle samt producere intelligente måleløsninger og services til energi- og vandforbrug. Vores ambition er at omdanne målerdata til indsigt, der hjælper forsyningsselskaber med at optimere produktion og distribution af energi og vand.

Som Internal Sales Advisor vil du indgå i et stærkt team bestående af 9 erfarne og kompetente kollegaer. Sammen arbejder vi med at rådgive vores datterselskaber og distributører med produkttekniske spørgsmål samt koordinerer salg i hele Danmark. Tonen i teamet er uformel, og det gode humør er medvirkende til et godt arbejdsmiljø.

Internal Sales Advisor med teknisk produktviden
Som vores nye Internal Sales Advisor vil dit primære arbejde være centreret om vores varme- og kølemålere på det danske marked. I tæt samarbejde med dine kollegaer skal du rådgive vores danske kunder omkring produkttekniske spørgsmål og løsninger. Du kommer til at deltage i hele processen fra tilbud til ordrehåndtering med indtastning af ordrer og oplysning af leveringstider. På den måde er du med til at sikre, at kunden får en god købsoplevelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil derfor være:

  • Rådgivning og salg til vores eksisterende kunder på det danske marked via e-mail og telefon
  • Håndtering af ordrer og sikre at leveringstider overholdes
  • Indsamling af data til vores CRM-system, så vi hele tiden sikrer, at vi leverer den bedste løsning til kunden

Da vi arbejder som et team, vil en mindre del af jobbet også bestå i at hjælpe med at servicere vores datterselskaber og udenlandske distributører i alle spørgsmål vedrørende ordrehåndtering, forsendelse og produktinformation.

Din personlighed er vigtig for os
Du har en teknisk- eller kommerciel baggrund og har potentielt en uddannelse som maskinmester, eksportingeniør, energiteknolog, energispecialist eller lignende. Om du har erfaring fra en lignende stilling, eller om du er nyuddannet, er ikke det afgørende. Det vigtigste er, at du har et teknisk blik, som gør dig i stand til at forstå kundernes problemstillinger.

Som person er du imødekommende og udadvendt, og du møder altid andre med et smil og en positiv attitude. Du er typen, der sætter kunden i højsædet, og som sigter efter den bedste løsning, der tilfredsstiller alle parter. Det falder dig naturligt at skabe tillidsfulde relationer og tage ansvar for ordrer, tilbud og opfølgning. Som kollega er du nysgerrig, pålidelig, engageret, og du agerer altid serviceorienteret overfor såvel kunder som kollegaer. Du kan desuden arbejde selvstændigt med dine opgaver samt bevarer overblikket i travle situationer.

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale. Kan du desuden begå dig på tysk, er det en fordel i jobbet.

Vi tilbyder mere end bare et job
Vi tilbyder en stilling i en afdeling, hvor du får stor indflydelse på planlægningen af din egen arbejdsdag. Du vil få frihed til at handle og blive inspireret til at tage ansvar. Da vi i Kamstrup gør meget for at sikre, at vores medarbejder løbende kan forbedre deres evner og opnå det, som de ønsker i deres karriere, vil der desuden være mulighed for at deltage på relevante kurser og efter-videreuddannelser.

Desuden tilbyder vi fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar indenfor seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling nær Aarhus.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Commercial Sales & Area Sales Manager, Villy Lynge Pedersen på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Juelsminde

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Sælger
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Sælger i Horsens

    AnsøgMode-sælger til livsstilskæde - butik i HorsensKunden kan mærke det, når hjertet er med. Har du dit med? For så er jobbet som sælger i vores modeafdeling hos [xxxxx] lige noget for .
    • Sælger
    • Horsens
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
4. maj 2024 6
3. maj 2024 7
2. maj 2024 5
1. maj 2024 4
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 8
21. april 2024 7
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 8
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 8