Customer Supporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Er du serviceminded og brænder for at yde support gennem administrative opgaver og teknisk dokumentation i forbindelse med salg af bæredygtige løsninger? Silhorko-Eurowater A/S vækster og søger en Customer Supporter til en nyoprettet stilling i salgsafdelingen Hos Silhorko-Eurowater udvikler, sælger og servicerer vi bæredygtige vandbehandlingsanlæg i det meste af Europa. Vi leverer komplette vandbehandlingsløsninger, som bruges til fremstilling af drikkevand og vand til industriel anvendelse. Ved at sikre rent drikkevand og nedbringe vandforbruget i industrien, vil du blive en del af virksomhed, der har fokus på at løse aktuelle klimaudfordringer.

Din rolle

Du vil blive tilknyttet vores salgsafdeling, Teknisk Vand, som består af 11 kompetente medarbejdere, der sælger og projektere vandbehandlingsløsninger til en bred vifte af anvendelsesområder, herunder procesvand, fjernevarmevand, kedelvand, kølevand og skyllevand. De fleste af kunderne er i Danmark og vil bl.a. omfatte fødevare-, hospital- og medicinalindustrien, energisektoren og laboratorier.

I rollen som Customer Supporter vil du skulle assistere både projektledere og sælgere gennem administrative opgaver, som f.eks. opdatering af kundedata i systemer og håndtering af kundeforespørgsler. Du vil også skulle bidrage med teknisk dokumentation i forbindelse med indsamling af produktinformation til datablade og opsætning af materiale i forbindelse med tilbudsgivning, samt hjælpe med opfølgning på tilbud.

Primære opgaver

  • Opdatere og vedligeholde salgsdokumenter - templates
  • Hjælpe med at skrive kundetilbud - opsætning og renskrivning
  • Følge op på tilbud hos kunden
  • Håndtere kundehenvendelser i mailboksen og via telefon
  • Hjælpe med at administrere ordrer og kundedata i ERP-system, SAP
  • Håndtere kreditnota/faktura
  • Indsamle og opsætte relevant produktinformation i datablade

Derudover vil der i perioder være opgaver, hvor du skal hjælpe i forbindelse med kundeevents og konferencer, f.eks. i form af udarbejdelse af præsentationer og håndtering af bookings.

Hvem er du?

Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling som Service- eller Salgskoordinator inden for industriel mekanik og dermed rummer en nogenlunde forståelse for salg af procesanlæg.

Som person er du udadvendt og forstår at sætte dig ind i kundens behov, skabe kunderelationer og dermed yde suveræn kundeservice. Der kan være mange forskellige opgaver at holde styr på, og det er derfor væsentligt, at du er god til at holde et overblik og arbejde struktureret. Har du erfaring med SAP, er det en fordel.

Det er desuden vigtigt, at du kan begå dig flydende på både dansk og engelsk, har flair for at formulere dig på skrift og rummer stærke kompetencer inden for opsætning, da en stor del af dine opgaver vil involvere at hjælpe med materiale til tilbudsgivning.

Vi tilbyder

Silhorko-Eurowater er en virksomhed under vækst og forandring. Vi blev i 2020 opkøbt af Grundfos, som pionerer indenfor løsninger, der kan afhjælpe verdens vand- og klimaudfordringer. Hos Silhorko-Eurowater har vi fremstillet driftssikre vandbehandlingsanlæg siden 1936, som bygger på et kvalitetsprincip om lang levetid og minimalt behov for vedligeholdelse. Silhorko-Eurowater beskæftiger i dag mere end 500 medarbejdere fordelt på 23 salgs- og servicekontorer i 14 lande.

Vi tilbyder dermed en stilling i en virksomhed med mange års erfaring og teknisk know-how, og ikke mindst en hverdag med mange afvekslende opgaver i virksomhed, der brænder for at gøre en forskel for fremtidens vandbehandling.

Du vil blive omfattet af sundhedsforsikring og få mulighed for at tage del i vores frokostordning. Derudover har vi en aktiv personaleforening, som flere gange årligt arrangerer diverse sociale arrangementer.

Din dagligdag vil være på vores hovedkontor i Stilling ved Skanderborg. Hos Silhorko-Eurowater vægter vi fleksibilitet, samt hensyn til den enkeltes behov, og tilbyder derfor også mulighed for at arbejde hjemme et par dage om ugen.

Lyder dette for noget som dig? Så søg stillingen direkte via vores hjemmeside.

Yderligere information

For yderligere spørgsmål omkring stillingen eller Silhorko-Eurowater som arbejdsplads, kontakt gerne ansættende leder Thomas Dalsgaard, Afdelingschef i Teknisk Vand på mail [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Skanderborg
  • Onsdag den 16. august 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Juelsminde

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Sælger
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Sælger i Østjylland

    Fri kontakt
    Er du en erfaren og tillidsskabende sælger? Har du erfaring med at sælge større tekniske projekter/løsninger? Vil du gøre en forskel indenfor carbon capture og produktion af grøn energi? Så er du måske vores nye salgsansvarlige..
    • Sælger
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 7
2. maj 2024 5
1. maj 2024 4
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 8
21. april 2024 7
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 5