Internal Sales Advisor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Får du energi af at arbejde med en kombination af administrative, salgsmæssige og tekniske opgaver? Motiveres du af at være en central spiller i at sikre den gode kunderejse ved at drive hele processen fra ordre - til levering og finde de bedste løsninger for kunder og partnere gennem rådgivning? Vil du være en del af et stærkt internt salgsteam i en international virksomhed i vækst?

Bliv en del af vores Internal Sales team i Heat Cooling divisionen
Kamstrup er en dansk teknologivirksomhed og en af verdens førende producenter af intelligente måleløsninger med hovedkontor i Stilling syd for Aarhus. Vi oplever en stor efterspørgsel efter vores produkter og har fokus på at udvikle og producere intelligente måleløsninger og services til energi- og vandforbrug. Vores ambition er at omdanne målerdata til indsigt, der hjælper forsyningsselskaber med at optimere produktion og distribution af energi og vand.
Med direkte reference til vores Head of Commercial Sales & Area Sales Manager, vil du blive en del af et energisk team på 10 motiverede kolleger med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og kompetencer. I fællesskab supporterer vi vores kunder med produkttekniske spørgsmål, yder rådgivning og koordinerer salg på tværs af Danmark. Vi værdsætter et godt kollegaskab og bidrager alle til en positiv og inspirerende arbejdsdag ved at sparre og bruge hinandens styrker, når vi løser opgaver.

Et job med fokus på kunderådgivning
Som vores nye Internal Sales Advisor vil dit job være centreret omkring vores varme- og kølemålere. I tæt samarbejde med dine kolleger vil du rådgive vores danske kunder om tekniske produktrelaterede spørgsmål, som omfatter både vores måler- og softwareløsninger. Du vil følge kunden gennem hele kunderejsen, fra behovsafdækning, tilbudsgivning, håndtering af ordren og endelig levering – alt sammen med ambitionen om at sikre en succesfuld kundeoplevelse af høj kvalitet.

Mere specifikt vil du:

  • Stå for rådgivning og salg til nye og eksisterende kunder på det danske marked
  • Være en partner for nye og eksisterende kunder og sikre den gode kunderejse fra ordre til levering
  • Samarbejde med både eksterne og interne interessenter for at sikre, at vi altid er i stand til at levere de bedste løsninger
  • Være ansvarlig for den daglige drift, herunder varetager kundedialoger og sikre indsamling af data til vores CRM-system
  • Rådgive dine kolleger med spørgsmål vedrørende produktinformation, ordrehåndtering og forsendelse


Din personlighed er vigtig for os
Vi leder efter en Internal Sales Advisor, som trives i den gode dialog med kunderne, som drives af at rådgive og derigennem skabe merværdi. Vi forestiller os, at du har en teknisk- eller kommerciel baggrund og har potentielt en uddannelse som maskinmester, eksportingeniør, energiteknolog, energispecialist eller lignende. Om du har erfaring fra en lignende stilling, eller om du er nyuddannet, er ikke det afgørende. Det vigtigste er, at du har et teknisk blik, som gør dig i stand til at forstå kundernes problemstillinger.

Som person er du positiv og får energi af mødet med andre, og du skaber let nye tillidsfulde relationer, hvorfor du hurtigt bliver betragtet som en værdifuld sparringspartner for både kunder og kollegaer. Du har en velstruktureret tilgang til dit arbejde og holder let overblik over flere tværgående opgaver, og bliver motiveret af at drive opgaver i mål. Du trives i et miljø med alsidige opgaver og kan lide en tempofyldt hverdag, hvor ingen dage er ens, og hvor du har en kombination af administrative, salgsmæssige og tekniske opgaver.

Det er et krav, at du er flydende i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt. Yderligere sprogfærdigheder vil blive betragtet som en fordel.

Vi tilbyder mere end bare et job
I denne stilling får du en spændende dagligdag, hvor personlig og faglig udvikling prioriteres højt, og hvor sparring med kompetente kolleger er en naturlig del af vores måde at arbejde på. Vi tilbyder en omfattende onboarding, som vil give dig de udvidede tekniske kompetencer, der er nødvendige for at du kan blive en værdsat rådgiver og produktekspert. Derudover, gør vi meget for at sikre, at vores medarbejder løbende kan forbedre deres evner og opnå det, som de ønsker i deres karriere, og du vil derfor opleve rig mulighed for at deltage på relevante kurser samt efter- og videreuddannelser.

Desuden tilbyder vi fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget
fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Commercial Sales & Area Sales Manager - Heat / Cooling, Villy Lynge Pedersen, på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.700 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Juelsminde

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Sælger
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Sælger i Østjylland

    Fri kontakt
    Er du en erfaren og tillidsskabende sælger? Har du erfaring med at sælge større tekniske projekter/løsninger? Vil du gøre en forskel indenfor carbon capture og produktion af grøn energi? Så er du måske vores nye salgsansvarlige..
    • Sælger
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 7
2. maj 2024 5
1. maj 2024 4
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 8
21. april 2024 7
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 5
14. april 2024 4