Junior Account Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Er du udadvendt og parat til en unik stilling i en hurtigt voksende SaaS virksomhed, med vægt på salg og marketing, hvor du får lige så meget ansvar, som du er klar til? Så er det dig, vi søger!

Det vigtigste for os er at finde et teammedlem med den helt rigtige personlighed, der passer godt sammen med os. En der ser muligheder og sprudler af god energi, og en som altid tænker helheden og de fælles projekter før egoet. Du skal have lyst til at tage ansvar og kaste dig ud i opgaver, du ikke har erfaring med, og du skal samtidig være modig nok til at turde fejle og spørge om hjælp. Vi har masser af hjertevarme, og vi forventer det samme af vores kommende kollega.

Bekey er Danmarks ledende leverandør af sikre, digitale adgangsløsninger, der gør hver dag smartere for både professionelle og private. Vi arbejder i et hastigt udviklende digitalt marked og fokuserer på at skabe innovation inden for områder, hvor den fysiske nøgle nemt kan erstattes med en mere sikker og digital løsning.

Du tilbydes
En vigtig rolle i vores ambitioner om at blive Danmarks stærkeste spiller på en digital adgangsinfrastruktur, hvor du i tæt samarbejde med dine kolleger opsøger nye potentielle kunder via telefon og møder.

Dine primære opgaver bliver at etablere og vedligeholde samarbejdet med ejendomsadministrationer og boligforeninger for at sikre tilladelse til, at vi kan installere Bekeys produkter. Du deltager aktivt i det opsøgende salg og tager ansvar for at drive og nå dine ugentlige KPI´er.

Om dig
Du har stærke kommunikationsevner, uanset om det er på telefon, mail eller ved et fysisk møde. Du arbejder gerne selvstændigt, men trives også med at indgå i et team. Du har et stort drive, arbejder vedholdende og ved, hvad der skal til for at skabe gode relationer.

Jobbet er for dig, der:

  • Har erfaring fra salg – og er vant til at arbejde med kunder
  • Er initiativrig, kontaktskabende og har gode kommunikationsevner
  • Trives med, at telefonen er dit primære arbejdsredskab
  • Selvstændigt planlægger dine indsatser og har en struktureret tilgang til opgaverne
  • Har fokus er på at levere resultater – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten

Vi tilbyder
En nyoprettet stilling i et iværksættermiljø, hvor du får udfordringer både fagligt og personligt med gode muligheder for at afprøve forskellige initiativer. Du bliver en del af et team, hvor vi har det sjovt, og arbejder hårdt og drives af at vinde. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med pension og sundhedsforsikring, som matcher dine kvalifikationer. Arbejdsstedet er i vores kontormiljø i Gladsaxe tæt ved trafikpladsen. Vi har ordentlige arbejdsforhold, en lækker frokostordning, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om Bekey, så klik ind på vores hjemmeside Bekey.dk.

Mød en kommende kollega
"Jeg har været i Bekey i et halvt år nu og er rigtigt glad for de faglige udfordringer og sammenholdet i teamet. Fra min første dag blev jeg taget godt imod af imødekommende kollegaer og fine blomster. Jeg blev klædt godt på til arbejdsopgaverne og alt gik efter mit tempo. Der gik ikke længe før jeg fik ansvar, og muligheden for at arbejde selvstændigt.

Vi har alle en stor indflydelse på at nå forrentningens mål, og jeg er derfor enormt glad for at få muligheden for at hjælpe Bekey med at vokse, og den store tillid de har givet mig.

I Bekey er der plads til at være dig, og plads til at du kan udvikle dig. Det har der i hvert fald været for mig, hvilket jeg sætter rigtig stor pris på.

Jeg er glad for at kunne bidrage til Bekeys løsninger, som hjælper nye og eksisterende kunder til at få en lettere hverdag."

- Halla Hassan, Account Manager

Hvad nu?
Vil du være en del af vores team, så send en motiveret ansøgning sammen med dit CV i dag. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Teamleder Emil Hjertman på telefon 4137 0242. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.

Bekey blev grundlagt i 2009 og åbner i dag døre for både offentlige og private virksomheder med et ærinde hos borgere og beboere, hvor en digital nøgle øger sikkerheden og trygheden, samt fjerner besværet med koordinering af fysiske nøgler. Bekey er 100 % ejet af det børsnoterede selskab North Media A/S. North Media blev grundlagt i 1965 og er i dag en koncern med 600 ansatte og en omsætning på mere end 1 mia. kr.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Søborg
  • Fredag den 15. juli 2022

Lignende jobs

  • Sælger i Kastrup

    Har du teknisk interesse og kendskab til spildevand? Har du en kommerciel tilgang til tingene og et ønske om at opbygge relationer? Og ønsker du en alsidig hverdag, hvor du selv styrer din arbejdsd..
    • Sælger
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Are you passionate in creating memorable events and unique experience for d´Angleterre guests? Do you thrive in an international & luxurious environment with a fast pace and room for innovation? Then you are one we are looking for to lead our Banquet Sales team in the leading luxury hotel in the Nordic region. WHAT WE OFFER.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    [xxxxx] is one of the leading fashion and lifestyle companies in the premium segment with over 17,000 employees worldwide. As versatile as we are, we are united by a common goal: We love fashio..
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Søborg

    Alfa Laval is looking for a Bid Manager.Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers and society. Together, we’re pioneering the solutions of t..
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
15. juni 2024 16
14. juni 2024 16
13. juni 2024 16
12. juni 2024 22
11. juni 2024 19
10. juni 2024 19
9. juni 2024 20
8. juni 2024 20
7. juni 2024 20
6. juni 2024 24
5. juni 2024 26
4. juni 2024 26
3. juni 2024 27
2. juni 2024 35
1. juni 2024 35
31. maj 2024 35
30. maj 2024 35
29. maj 2024 35
28. maj 2024 35
27. maj 2024 28
26. maj 2024 28
25. maj 2024 28
24. maj 2024 28
23. maj 2024 28
22. maj 2024 30
21. maj 2024 34
20. maj 2024 34
19. maj 2024 34
18. maj 2024 34
17. maj 2024 34
16. maj 2024 33