Rekrutteringsfirma

Key Account Manager til Arvid Nordquist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Er du en erfaren Key Account Manager med solid erfaring fra FMCG og/eller Dagligvarehandlen?


Bliver du motiveret af at pleje, servicere og vigtigst af alt: proaktivt udvikle og indfri vækstpotentialer hos dine nøglekunder og nye kunder? Har du lyst til at indgå i et stærkt team, hvor værdier som holdånd, kollegaskab og trivsel værnes om? Skaber det samklang hos dig, når vi påstår at bæredygtighed på tværs af værdikæder er en forudsætning for moderne kvalitet? Så er denne rolle interessant for dig.

Hudson Nordic leder netop nu efter en Key Account Manager, der med stolthed kan repræsentere og sælge Arvid Nordquists kvalitetsprodukter inden for Food & Non-Food. Du bliver en del af det danske salgskontor med adresse på det attraktive Frederiksholms Kanal. Du får 10 engagerede og teamorienterede kollegaer samt en leder, der med tydelighed og engagement brænder for at vækste forretningen.

Rollen


Som Key Account Manager hos Arvid Nordquist har du ansvaret for at udvikle en række af virksomhedens vigtigste detail kunder. Kunderne som COOP, Jem & Fix, Normal og Grænsehandlen. Vækstpotentialet er betydeligt, og der er forventninger til at du med din tunge erfaring, proaktivitet og forretningsforståelse evner at indfri dette.

Produktporteføljen består af 17 velkendte brands, hvor A+ (Ariel) og Duracell er blandt de største. Arvid Nordquist tilfører løbende nye brands til porteføljen, og du kan derfor forvente yderligere vækstmuligheder gennem introduktion af nye produkter.

I rollen refererer du til den danske Country Manager, og vil have et tæt samarbejde med kollegaerne på det danske kontor såvel som kollegaer på hovedkontoret i Stockholm, hvor diverse supportfunktioner er placeret. Du vil indtræde i en nøglerolle og forventningerne til dig er store – både i forhold til indfrielse af forretningsmæssige målsætninger, såvel som din lyst og evne til at bidrage til det stærke kollegaskab og sammenhold.

Ansvarsområder


  • Forberede og gennemføre årsforhandlinger.
  • Opbygge og vedligeholde en dyb indsigt i kundernes forretning, mål og strategier gennem etablering af tætte kommercielle relationer, herunder med kædekontorer og nøglebutikker.
  • Udarbejde og implementere kundeplaner-/budgetter, der sikrer AN’s overordnede mål og strategier.
  • Deltage på salgsmøder med ekstern konsulentstyrke og sikre at deres mål og indsatser er klare og veldefinerede.
  • Løbende analyse af salgsudvikling og samlet kunde-P&L med rettidig omhu omkring korrigerende handlinger, hvor det kræves, for at levere budgettet.
  • Ansvarlig for at udarbejde -og vedligeholde Forecast på egen portefølje.
  • Dele erfaring og viden med kollegaer, så teamets samlede kompetencer løftes.

Den ideelle kandidat


Den ideelle kandidat kommer med en veludviklet kommerciel værktøjskasse fra virksomheder, der arbejder med større brands. Har du tidligere været ansvarlig for COOP, kan det være en fordel. Du har tilstrækkelig analytisk- og strategisk kundskab til, at du kan sætte en plan op med argumenter, som er rodfæstet i data, og som sikrer indfrielse af både kundernes og Arvid Nordquists budgetter og planer. Ydermere er du komfortabel med de årlige forhandlinger med kunderne.

Den rette kandidat besidder også stærke evner til at skabe de langtidsholdbare relationer gennem vedholdenhed, ærlighed og god gennemslagskraft. Vedkommende skal være resultatorienteret, ikke for enhver pris, men resultaterne er vigtige. Den forretningsmæssige forståelse skal være stor. Hos Arvid Nordquist er der principielt kunder i hver ende foruden alle de interne stakeholders i matriceorganisationen . Derfor kræver det en solid forretningsmæssig forståelse, hvor respekt for kollegaer i matricen er alt afgørende for succes. At være tilpas udadvendt og at kunne pleje relationerne er alfa og omega. Derudover sætter Arvid Nordquist stor pris på at deres medarbejdere er loyale, åbne og ærlige med en god portion humor.

Relevant baggrund og øvrige kompetencer


  • Minimum 10 års KAM erfaring. Gerne fra et mindre/mellemstore brands, en distributør eller fra retail siden.
  • Har muligvis suppleret sin karriere med noget marketing eller Trade Marketing.
  • Har erfaringer med COOP og har kendskab til organisationen.
  • Kommerciel uddannelse på minimum bachelor-niveau.
  • Superbruger af PowerPoint og Excel samt solidt kendskab til MS Office pakken i øvrigt. Erfaring fra salgsstyringsværktøjer/Power BI vil være en fordel.
  • Flydende på dansk og engelsk, mundtligt og skriftligt.

Arvid Nordquist Danmark

Arvid Nordquist har været repræsenteret på det danske marked siden 2003 og beskæftiger i dag 11 medarbejdere, herunder KAM’ere, Produktchefer og en Salgskoordinator. Field Sales og Visual Merchandising håndteres via ekstern samarbejdspartner. På det danske marked sælger og markedsfører man pt. 17 brands, herunder Sun-Maid, Schär, A+ Vaskemidler, Vaseline og Duracell. A+ og Duracell er blandt de brands, som Arvid Nordquist DK arbejder intenst med hver dag.

Lyder det som noget for dig?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Michael Schuldt eller Partner Søren Bentsen fra Hudson Nordic, som forestår rekrutteringen, på tlf. 70 27 77 33 eller på [email protected]. Ansøg ved at klikke til venstre i toppen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan .
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger i Ballerup

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Sælger
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som sælgere
1. maj 2024 82
30. april 2024 86
29. april 2024 85
28. april 2024 81
27. april 2024 81
26. april 2024 83
25. april 2024 81
24. april 2024 84
23. april 2024 81
22. april 2024 76
21. april 2024 75
20. april 2024 76
19. april 2024 73
18. april 2024 74
17. april 2024 74
16. april 2024 72
15. april 2024 72
14. april 2024 65
13. april 2024 66
12. april 2024 66
11. april 2024 68
10. april 2024 68
9. april 2024 67
8. april 2024 68
7. april 2024 68
6. april 2024 67
5. april 2024 65
4. april 2024 65
3. april 2024 62
2. april 2024 64
1. april 2024 65