Rekrutteringsfirma

Fransktalende intern sælger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Virksomheden har mere end 700 medarbejdere i Europa og USA, som arbejder som ét godt hold med plads til individualister. Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for den fortsatte fremgang og trivsel. Vil du være med?

Fransktalende intern sælger


Salg af befæstelsesprodukter til byggebranchen
Gennem mere end 50 år har KYOCERA UNIMERCO præget befæstelsesmarkedet inden for sit produktområde og har, som markedsledende i Danmark, skabt en solid basis for international ekspansion. KYOCERA UNIMERCO FASTENING er en handelsvirksomhed, der i tæt samarbejde med leverandører i Asien og Europa udvikler og sourcer højkvalitets produkter til videresalg primært i Europa. Der er 65 medarbejdere i KYOCERA UNIMERCO FASTENING, som alle har travlt, men uden de glemmer arbejdsglæden, eller at succesen er resultatet af fantastisk service og rådgivning til kunderne.

Brandet TJEP retter sig mod den professionelle bruger i byggebranchen og omfatter bl.a. komplette programmer i søm-, klamme- og dykkerpistoler med tilhørende fasteners. Dette suppleres af kompressorer, bindemaskiner, bøsninger til møbelindustrien mm.

Vil du udvikle dig sammen med KYOCERA UNIMERCO?
Virksomheden styrker salgsindsatsen på det franske marked og søger derfor yderligere en intern sælger, som behersker fransk på modersmålsniveau – og som desuden taler og skriver dansk eller engelsk. Du skal fra kontoret i Sunds servicere kunderne – som primært er forhandlere – og generelt fungere som BackOffice for de 3 franske sælgere og en salgschef, der arbejder ud fra egne salgsdistrikter i Frankrig.

Du bliver en del af en dygtig og engageret intern salgs- og eksportafdeling, hvor 10 medarbejdere betjener flere markeder, men hvor dit fokus vil blive det franske marked. Du får stort råderum, teknisk og kommerciel sparring af kompetente kolleger og mulighed for at udvikle dig sammen med virksomheden.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Telefonisk kundekontakt
  • Ordremodtagelse
  • Udarbejdelse af tilbud
  • Oversættelser og udarbejdelse af markedsføringsmateriale (i samarbejde med Marketing)
  • Support til eksterne sælgere
  • Og meget mere

Om dig
Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men du skal have lyst til og dokumenteret flair for service og kundehåndtering – og alt sammen på flydende fransk. Samtidig behersker du dansk eller engelsk, som minimum i tale, så du også kan begå dig socialt på arbejdspladsen. Du er en udpræget holdspiller, og din positive personlighed er suppleret med gode administrative evner og viljen til at betjene kunden optimalt hver gang. En vis interesse og flair for teknik vil være nødvendigt. Til gengæld behøver du ikke erfaring fra en intern salgsfunktion, men det vil selvfølgelig være en fordel. Teamet er klar til at hjælpe dig godt i gang, så det vigtigste er din lyst til at lære nyt og evnen til at yde den gode service.

Bliv en del af et godt hold
Medarbejderne hos KYOCERA UNIMERCO er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. KYOCERA UNIMERCO tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Der serveres sunde måltider i medarbejderrestauranten, der er overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men KYOCERA UNIMERCO ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af virksomhedens mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Om KYOCERA UNIMERCO
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har virksomheden været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 76.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Virksomheden producerer, genopsliber og sælger nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden.

Der er ca. 700 medarbejdere ansat på tværs af 14 selskaber i Danmark og udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen af disse på hovedkontoret i Sunds ved Herning.

Interesseret?
Rekrutteringen til denne stilling varetages af PRO&CO, og vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristian Reinevald, PRO&CO på telefon 96 60 32 00.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger, og indkalder til samtaler, løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Sunds

Lignende jobs

  • Sælger i Vestjylland

    Er du løsningsorienteret, har teknisk forståelse, og motiveres du af at opbygge din egen kundeportefølje og efterfølgende vækste den gennem relationer, tillid og langvarigt samarbejde, hvor rådgivn..
    • Sælger
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sælger i Engesvang

    Er fremragende kundeservice en del af dit DNA? Og har du lyst til at udvikle dig og dine kompetencer i en international virksomhed med dygtige og hjælpsomme kolleger? Så er du den, vi står og mangl..
    • Sælger
    • Engesvang
    Få mere info
  • Sælger (elev) i Holstebro

    Kickstart din karriere og bliv elev hos [xxxxx]! Har du mod på at blive del af en international virksomhed med et højt ambitionsniveau? Drømmer du om at finde en elevplads, hvor du vil få .
    • Sælger
    • Holstebro
    Få mere info
  • Sælger i Aulum

    Er du en proaktiv Sales Manager med et indgående kendskab til modebranchen og eget kundenetværk? Brænder du for mode og godt købmandskab? Så er det måske dig, vi leder efter! Denasia er en solid .
    • Sælger
    • Aulum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0