Solution Sales Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

Key Account Manager / Sales Engineer



GSOL Energy Global A/S



Tekniske udbud* Markedsopbygning FN * Førende nichevirksomhed * International organisation inden for grøn energi i vækst

Med sine solcelleløsninger, sikrer GSOL ENERGY pålidelig og bæredygtig energi til sine kunder, der primært er i udlandet. Alle systemer er kundetilpassede til kundernes individuelle behov og designes i Svendborg. GSOLS´s kundegruppe er FN, NGO´er, private organisationer og virksomheder i udviklingslande. GSOL leverer kvalitetsløsninger til bæredygtig og vedvarende energi. GSOL hjælper kunderne med at vælge den bedste løsning. Med et ekspertteam af interne teknikere, projektledere og lokale partnere installerer og opsætter de anlæggene i hele Afrika.

GSOL er på en vækstrejse. Ambitionerne er høje og behovet for at skabe stabile og bæredygtige energiforsyningsløsninger er kæmpestort – særligt i Afrika. GSOL har en del års erfaring med både kunder, markeder og produkter. Man udvider og investerer kraftigt for at nå de ambitiøse vækstmål både på FN-markedet og et voksende B2B marked.

Man søger en Solution Sales Engineer, der kan være en bærende teknisk kraft i afgivelsen af tilbud via udbud til kunderne i FN og NGO-segmentet.

Tekniske udbud, markedsanalyser og relationssalg


Som Solution Sales Engineer er du sammen med en kollega, ansvarlig for den tekniske og kommercielle dialog med kunderne i forbindelse med udbud. I forbindelse med afgivelse af tilbud i udbud, kommunikerer du både med interne og eksterne stakeholders. I samarbejde med projektlederne indgår du i de tekniske dialoger, hvor projektet dimensioneres og rammesættes. Der forventningsafstemmes omkring de tekniske specifikationer, økonomiske rammer og tidsplan.

Derudover undersøges tendenser og trends og ikke mindst fremtidige budgetter i markedet i forbindelse med kundebesøg hos de forskellige organisationers hovedkontorer. Denne viden skaber basis for det taktiske/strategiske salgsarbejde. Du indgår i et salgsteam med andre KAM´ere og teknikere, og du referer direkte til direktøren. Du kan forvente i omegnen af 10-20 rejsedage om året, som du selv planlægger.

Konkrete arbejdsopgaver i stillingen kunne være:

  • Håndtering af tekniske forespørgsler fra kunder, brugere, lokale partnere og producenter
  • Tilbudsafgivelse og opfølgning her på
  • Markeds- og konkurrentanalyser
  • Kundeanalyser, relationsopbygning med kunder
  • Overvågning af databaser og vurdering af udbudsmaterialer

En teknisk profil med kommerciel tæft, som trives med komplekse tenders og lange projekter


Den ideelle kandidat har en teknisk baggrund, gerne som energiteknolog, elektriker, elinstallatør, maskinmester el-ingeniør eller lignende uddannelse. Måske er du i dag teknisk support til salg med ansvaret for at udforme tilbud baseret på tekniske udbud. Du har formentlig erfaring fra en projektorganisation, og du har med fordel været aktiv sælger af tekniske produkter, projekter eller tekniske services. Måske arbejder du allerede i projektsfæren med renewables f.eks. som Sales Engineer, Application Engineer, Tender Manager, Bid Manager eller lignende.

Som person er du ikke nødvendigvis udadvendt, men du har nemt ved at kommunikere fagligt med dine stakeholders. Du arbejder selvstændigt og proaktivt, hvilket betyder, at du kan arbejde detaljeorienteret og strukturere dine arbejdsopgaver, dog uden at gå på kompromis med tempo og resultater. Du trives i en hverdag med højt tempo og mange bolde i luften.

GSOL arbejder primært med kunder i udviklingslande og kinesiske samarbejdspartnere. Derfor er det en stor fordel, hvis du har en god kulturel forståelse og tidligere erfaring fra en international kontekst. Det er vigtigt, at du forstår, at det er anderledes at udføre projekter i Afrika end i Europa, og at du derfor ikke lader dig slå ud, når din ellers gode struktur og dine systemer bliver udfordret af uforudsigelige hændelser.

Du trives med at få lov til at arbejde med din faglighed og det at skabe resultater med og gennem andre mennesker. Du er en udpræget teamplayer med fokus på at skabe fremdrift. Du trives med at være en del at et lille team, hvor man har mange forskellige kasketter på i løbet af en dag. Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Er du interesseret?


Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte senior konsulent, Claus Mengel-Niemann på +45 22 63 33 77 eller rekrutteringskonsulent, Josephine Haslund på +45 28 29 37 28 .Vi gennemgår løbende kandidater, og beder dig derfor indsende dit CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om GSOL ENERGY


GSOL ENERGY Global har specialiseret sig i at levere energiløsninger til primært tredje verdens lande eller områder, hvor der er ustabil eller ingen energiforsyning. Løsningerne er primært koblet op på solcelleløsninger kombineret med batteribanke, generatorer og alternative energikilder som f.eks. vind. GSOLs primære kunder er FN-Systemet, projekter støttet af FN-systemet og andre hjælpeorganisationer. Virksomheden har stor erfaring med kunderne og de lande, som systemerne eksporteres til. Læs mere på: https://www.gsolenergy.com/

Ansøgningsfrist: Så hurtigt som muligt
Reference: 2312.120
Arbejdssted: Svendborg
Virksomhed: GSOL Energy Global A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Svendborg

Lignende jobs

  • Sælger i Odense SØ

    - med reference til CCO/Vice President Sanovo Technology Group A/S Datavej 3 DK-5220 Odense SØ Virksomheden SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 650 medarbejdere, heraf ca. 1..
    • Sælger
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Sælger i Langeskov

    Da vi har forrygende travlt, søger vi med tiltrædelse snarest muligt en teknisk kundeleder/ordrebehandler som samtidigt er teknisk dygtig / interesseret. T..
    • Sælger
    • Langeskov
    Få mere info
  • Sælger på Fyn

    Er du sælger med stort S og er du klar til en ny udfordring, med et Danmarks stærkeste brands i branchen? Vil du have ansvaret for dit eget distrikt, hvor du sammen med kunderne kan skabe værdi og .
    • Sælger
    • Fyn
    Få mere info
  • Sælger i Odense SØ

    For vores kunder IntelliFinder, søger vi en dygtig hunter, til at indgå i deres salgsteam, og som vil være med til fortsat at styrke IntelliFinder’s position på markedet. Hvem er du? Intell..
    • Sælger
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
10. maj 2024 20
9. maj 2024 20
8. maj 2024 20
7. maj 2024 20
6. maj 2024 21
5. maj 2024 22
4. maj 2024 22
3. maj 2024 23
2. maj 2024 23
1. maj 2024 24
30. april 2024 24
29. april 2024 24
28. april 2024 23
27. april 2024 24
26. april 2024 23
25. april 2024 24
24. april 2024 26
23. april 2024 26
22. april 2024 25
21. april 2024 25
20. april 2024 25
19. april 2024 24
18. april 2024 21
17. april 2024 22
16. april 2024 23
15. april 2024 22
14. april 2024 22
13. april 2024 22
12. april 2024 22
11. april 2024 18
10. april 2024 17