[xxxxx] søger en Key Account Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

ALD Automotive søger en Key Account Manager


Vil du med på rejsen hos ALD Automotive og har du et brændende ønske om at få masser af ansvar, og at skabe værdi for vores B2B kunder?

Vi leder efter en Key Account Manager, der med kommerciel og finansiel forståelse kan varetage relationen til vores større erhvervskunder. Du skal både besidde den nødvendige forhandlingsteknik, være en troværdig sparringspartner og gerne have indgående kendskab til den finansielle sektor.

Du vil få det overordnede ansvar for en større portefølje af flådekunder og vil i samarbejde med vores Car Advisors og Service Account Managers være ansvarlig for rådgivning omkring bilpolitikker, grøn omstilling og optimeringer af kunders bilflåde. Derudover vil du i samarbejde med sælgerne og den internationale salgsafdeling være en del af on-boarding for nye kunder og løbende bidrage til vækst af bilflåden.

Vi vægter fællesskab højt, og vi samarbejder om at nå vores fælles mål om gode kundeoplevelser på tværs af afdelingerne. Derfor forventes det, at du deltager aktivt i møder og workshops med øvrige Key Account Mangers og for den kommercielle del af forretningen.

Du får reference til Head of Sales East, hvor du har yderligere 7 kollegaer.

Din baggrund

  • Den ideelle kandidat har erfaring med salg af finansielle løsninger.
  • Din erfaring og kommercielle tilgang gør dig til flådeadministratorernes foretrukne sparringspartner. Du har et brændende ønske om at arbejde med løsningsorienteret salg af flådehåndtering med fokus på den grønne omstilling. Som salgsprofil har du en taktisk tilgang til at bearbejde de rette beslutningstagere, hvor du afdækker kundens behov og fungerer som en professionel samarbejdspartner i at identificere og kvalificere den rette løsning.
  • På det personlige plan lægger vi vægt på, at du er team-orienteret og bidrager aktivt og konstruktivt til teamet, herunder til at opnå fælles salgsmål. Du har gode kommunikationsevner og evnen til at skabe tillid er en af dine styrker. Du motiveres af at skabe salgsresultater og af at yde god service, ligesom du er vedholdende i at forfølge en potentiel ordre.


Vi lægger vægt på at du:

  • Har et naturligt drive, tænker og handler proaktivt
  • Har evnen til at løse problemer og tage ansvar, så tingene bliver gjort ordentligt
  • Har erfaring med salg og kundebetjening, hvor kundeoplevelsen er i centrum
  • Har en rigtig god talforståelse – gerne kendskab til finansielle kalkulationer
  • Er selvkørende, disciplineret og befinder dig godt i en stilling med høj grad af selvstændighed og samtidig er du en klar teamplayer
  • Griber opgaverne an med struktur og planlægning
  • Anvender naturligt IT som arbejdsredskab og forstår at udnytte potentialet i tilgængelige IT-værktøjer, herunder CRM-systemer etc.
  • Du behersker engelsk i skrift og tale


Om ALD Automotive A/S:
Vi byder dig velkommen i en virksomhed, hvor vi har en høj medarbejdertilfredshed og lægger vægt på, at medarbejderne trives og har det godt. Som ny medarbejder vil du få tildelt en ”mentor” samtidig med, at du får en grundig introduktion til hele huset. Vi sidder i åbent kontorlandskab i moderne, lyse lokaler tæt på motorvej og offentlig transport.

Vi tilbyder en lønpakke, der matcher krav og forventninger i jobbet. Derudover er der en række ”flexible benefits” og personalegoder, som bl.a. syv ekstra feriedage, Mobile Working, fri på skæve helligdage, firmabil, frugt- og frokostordning, motionsrum, forsikrings-og pensionsordning, sundhedsordning samt forskellige sociale arrangementer.

Arbejdstiden er flexibel og vil kunne placeres i tidsrummet mandag-fredag kl. 07.30 – 17.00

Ansøgning
Vi holder interviews løbende, så vi vil anbefale at du søger hurtigst muligt. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, race eller etnisk tilhørsforhold til at søge den opslåede stilling. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Sales East - Lene Dragsbæk, mail: [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!



Om os
ALD Automotive er en af Danmarks største virksomheder inden for leasing af firmabiler og flådestyring. Vi er ejet af den franske bank Société Générale og har over 30 års erfaring med operationel leasing på det danske firmabilsmarked. I dag er vi på globalt plan mere end 6.500 ansatte i 43 lande og har omkring 1,6 mio. kørende biler. Knap 25.000 af disse kører på de danske veje, og i Danmark sidder vi 160 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder mod ALDs globale vision om at blive en fuldt integreret udbyder af bæredygtig mobilitet samt den globale leder i branchen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Taastrup
  • Fredag den 24. marts 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at..
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan .
    • Sælger
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
29. april 2024 16
28. april 2024 16
27. april 2024 16
26. april 2024 16
25. april 2024 16
24. april 2024 23
23. april 2024 23
22. april 2024 24
21. april 2024 25
20. april 2024 25
19. april 2024 23
18. april 2024 22
17. april 2024 21
16. april 2024 22
15. april 2024 23
14. april 2024 22
13. april 2024 22
12. april 2024 22
11. april 2024 21
10. april 2024 21
9. april 2024 20
8. april 2024 18
7. april 2024 17
6. april 2024 17
5. april 2024 17
4. april 2024 17
3. april 2024 17
2. april 2024 18
1. april 2024 22
31. marts 2024 22
30. marts 2024 22