Rekrutteringsfirma

Sælger i Tørring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tørring

Som den førende globale leverandør af industrielle optællingsmaskiner (HLZ), der bruges af genbrugsindustrien til optælling og sortering af drikkevareemballager, oplever vi i disse år en kraftig vækst. Det betyder – kort fortalt – at vi får stadig mere travlt.

Derfor har vi brug for at udvide vores salgsindsats med en teknisk velfunderet Sales Manager, der med reference til vores After Sales Manager kan tage ansvar for salget af servicekoncepter og serviceaftaler, kan pleje vores eksisterende kunder og hjælpe vores salgsafdeling med at opdyrke nye kunder og markeder på vej mod grøn omstilling.

Tag med på vores fortsatte vækstrejse

Som vores nye Sales Manager kommer du til at arbejde tæt sammen med salgsafdelingen om at sikre, at både serviceaftaler og nye projekter sælges ind hos kunderne. Konkret handler det om planlægning, eksekvering og prisfastsættelse. Du kommer til at følge op på nye leads og får også ansvar for løbende at opdatere og vedligeholde vores ’installed base’ i Dynamics Business Central 365 samt at bidrage til udviklingen af marketingsmateriale og indhold til vores website. En stor mundfuld!

Flad organisation og stor handlefrihed

Hos Anker Andersen arbejder og vinder vi sammen. Teamwork er et nøgleord, og organisationen er flad - der ikke er langt fra ide til handling. Kunden er altid i centrum, hvorfor ordentlighed og ordholdenhed er helt ufravigelige kerneværdier. Men med snilde, know-how og løsningsorienteret tilgang får vi sammen løst selv de svære opgaver.

Få de bedste kolleger og et ’andet hjem’
På alle niveauer af organisationen arbejder kolleger hårdt, kompetent og dybt professionelt for at fastholde Anker Andersens førerposition på markedet. Vores tekniske og kommercielle resultater hviler i høj grad på en grundlæggende vilje til at forblive markedets kreative og innovative pioner.

Det betyder dog ikke, at vi ikke også kan have det sjovt sammen. Omgangstonen er uformel, og vi lærer hinanden godt at kende på tværs af afdelinger via sociale arrangementer og mulige daglige dyster ved kantinens pool bord, bordfodbold mv.

Sådan får du succes hos Anker Andersen
Indgående viden og forståelse for dét, der driver værdiskabelsen for kunderne i forhold til service og after sales, er altafgørende i dette job. Vi forestiller os derfor, at du har minimum 5-10 års relevant salgserfaring med servicekoncepter – gerne med eksport og gerne fra én eller flere projektbaserede produktionsvirksomheder.

Har du en teknisk baggrund og en stærk kommerciel forståelse eller en merkantil baggrund med en stærk teknisk forståelse, kunne du være den helt rette til jobbet. Du skal være en klar og velformuleret kommunikator – både verbalt og i tekst – og da det meste af verden er vores marked, skal dine sprogfærdigheder på dansk og engelsk være rigtigt gode, ligesom gode tyskkundskaber er en fordel, men ikke et krav.

Så er du tilmed en struktureret selvstarter med et lyst og positivt sind og en evne til at bevare overblikket og justere planen on-the-fly, vil vi meget gerne møde dig.

Helt praktisk inden du søger
Hvis du sammen med Anker Andersen A/S vil være med til at gøre en forskel på det grønne område og samtidig realisere et ambitiøst vækstmål, så har vi det perfekte job.

Vi forhandler løn og ansættelsesvilkår ud fra din erfaring og dine kvalifikationer. Men du kan regne med, at mobiltelefon, pensionsordning og sundhedsforsikring er en del af de faste personalegoder. Har du brug for mere information om jobbet, konkrete opgaver eller om Anker Andersen A/S, så kontakt Aksel Uglvig Jensen (Skelmose) på tlf. 40 84 01 33.

Når du er klar, kan du sende CV og relevante bilag til ham her.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende, med henblik på tiltrædelse hurtigst muligt.

Om Anker Andersen A/S

Anker Andersen A/S er den førende globale leverandør af industrielle højhastighedsoptællingsmaskiner (HLZ), som bruges i genbrugsindustrien. Maskinerne sikrer en effektiv og pålidelig optælling og sortering af brugte drikkevareemballager af plastik (PET), glas eller metal, og udgør dermed en vigtig del af den grønne omstilling.

Læs mere om Anker Andersen


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Tørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Tørring

Lignende jobs

  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Juelsminde

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Sælger
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Sælger i Østjylland

    Fri kontakt
    Er du en erfaren og tillidsskabende sælger? Har du erfaring med at sælge større tekniske projekter/løsninger? Vil du gøre en forskel indenfor carbon capture og produktion af grøn energi? Så er du måske vores nye salgsansvarlige..
    • Sælger
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Tørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Tørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1