Rekrutteringsfirma

Intern Sælger til Troldtekt A/S i Tranbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tranbjerg J

Brænder du for salg og support, og finder du det motiverende at udøve den bedste service overfor kunder? Ønsker du at arbejde i en spændende og internationalt orienteret virksomhed i vækst, hvor kvaliteten af produkterne er i højsædet? Hvis svaret er ”JA”, er det måske lige præcis dig, vi søger til virksomheden Troldtekt, som har en vision om at være trendsætter inden for intelligente akustikløsninger samt et bæredygtigt indeklima.

Troldtekt er en spændende og voksende produktionsvirksomhed, som søger en intern sælger til et barselsvikariat, hvor man vil indgå som en vigtig del i det interne salgsteam. Du vil have et stort ansvar i form af tæt kommunikation med kunder og kolleger, herunder kolleger i eksternt salg.

En stilling med masser af kundekontakt og bolde i luften

Troldtekt akustik er i dag en af de førende og mest foretrukne løsninger til at skabe et godt indeklima. Du vil blive en del af et team bestående af engagerede og dygtige medarbejdere. Vi leder efter dig, som trives i en travl og dynamisk hverdag, hvor effektivitet og kvalitetsbevidsthed går hånd i hånd. Du vil opleve et sundt og uformelt arbejdsmiljø, som rummer humor og godt kollegaskab.

Du vil primært varetage følgende opgaver i din hverdag:

  • Interne salgs- og supportrelaterede opgaver
  • Tilbudsgivning og ordrehåndtering
  • Opfølgning på projekter og løbende dialog med den øvrige organisation, herunder kolleger på fabrikken i Troldhede

Har du lyst til at være en del af en voksende & international virksomhed, hvor bæredygtighed og miljø er i fokus - og hvor gode værdier som ordentlighed præger hverdagen?

Vi leder efter dig, som har relevant erfaring inden for salg og support. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til og erfaring med byggebranchen. Du skal kunne lide mange opgaver, og du skal synes det er sjovt, når tingene går stærkt. For at kunne give den bedste kundeservice, ser vi gerne, at du har kendskab til Microsoft Office og meget gerne NAV.

Dine kollegaer beskriver dig som positiv, serviceminded og ansvarsbevidst. Du er en teamplayer, som trives i at arbejde tæt sammen med sine kollegaer. Du skal samtidig kunne arbejde selvstændigt og struktureret, have mange opgaver i gang og bevare overblikket i en travl hverdag.

Hos Troldtekt tilbyder de dig:

  • En spændende arbejdsplads med et produktprogram, som følger tidens trend
  • Et godt og uformelt arbejdsmiljø med en positiv, engageret og humoristisk stemning
  • Mulighed for at gøre en forskel ved at øge kendskabsgraden til produkterne
  • En virksomhed hvor CSR, bæredygtighed og miljø er i fokus
  • Et engageret team, som går en ekstra mil for at nå i mål med opgaverne og som hele tiden arbejder på at styrke og videreudvikle de gode kunderelationer
  • Mulighed for at arbejde på nedsat tid
  • Attraktive personalevilkår

Om Troldtekt

Hos Troldtekt A/S er akustisk komfort og sundt indeklima centrale elementer i det gode byggeri. Siden 1935 har Troldtekt produceret akustikplader af naturmaterialet træ og cement udvundet fra den danske undergrund. Troldtekt designer, udvikler og fabrikerer pladerne i Danmark – af lokale materialer og under moderne, miljøskånsomme forhold. Troldtekts vision er at være trendsætter inden for intelligente akustikløsninger med fokus på at bidrage til et bæredygtigt indeklima. Troldtekt akustik er i dag en af de førende og foretrukne løsninger til at skabe et godt lydmiljø. Troldtekts plader beklæder lofter og vægge i kontor, erhverv, skoler, institutioner, kultursteder, sportscentre, svømmehaller og private boliger.

Troldtekt har tidligere været en familieejet virksomhed, men siden 2022 har Troldtekt været en del af den irske koncern Kingspan Group, der leverer højeffektive byggematerialer til det globale byggemarked, og som har aktiviteter i over 70 lande.

Har vi fanget din interesse?

Vi modtager gerne dit CV hos FLAIR – tidligere Adecco, da vi varetager rekrutteringen af Troldtekts nye interne sælger. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Recruitment Jacob Eichner fra FLAIR – tidligere Adecco på tlf.: 28 51 96 66. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Tranbjerg J.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Tranbjerg J

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Åbyhøj

    Har du udpræget Flair for service kombineret med erfaring fra salgssupport eller kundeservice? Så søger vi lige nu en kollega til vores team. Er du stærk kommunikativt – både mundtligt og skriftlig..
    • Sælger
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Can you ensure that the marine and offshore organization has a world-class Parts Sales & Customer Support team that operates globally? Do you excel at serving customers with low response time, co..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Har du en passion for lastbiler? Er du relationsbygger, udpræget holdspiller med næse for business? Så har vi en spændende stilling til dig. Vi styrker nu vores salgsafdeling for lastbiler og .
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Tranbjerg J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Tranbjerg J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 3
2. maj 2024 2
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3