Digital Performance manager - lokation Dubai

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

ISA Media Group, etableret i 2002, er et anerkendt mediebureau specialiseret i at levere reklameløsninger til Dansk Erhverv igennem store mediehuse som Berlingske Medier og Børsen. Vores expertise ligger i udvikling af effektive reklame salgsstrategier med fokus på annoncesalg. Udover dette udgiver vi også vores egne magasiner. Vi står nu klar til at bevæge os ind i den dynamiske verden af sociale medier og søger en erfaren ekspert, der vil lede os ind i denne spændende nye front.

Personen vi søger, skal være ekspert i følgende.

1. Kampagnestrategi og planlægning:

Du skal udvikle strategier for online reklamekampagner, der kan inkludere valg af målgrupper, definition af centrale præstationsindikatorer (KPI'er) og bestemmelse af de bedste platforme at bruge (såsom Google Ads, Facebook, LinkedIn osv.).

2. Oprettelse af annoncer og tekstforfatning:

Du skaber overbevisende reklame strategier, herunder visuelle elementer og tekst, der er skræddersyet til at resonere med målgruppen og opfordre til handling, som klik eller konverteringer.

3. Leadgenerering:

Du er ekspert i at udvikle kampagner, der fokuserer på at tiltrække og indsamle kvalificerede leads. Dette indebærer ofte brug af målrettede tilgange og incitamenter for at tilskynde potentielle kunder til at udtrykke interesse.

4. Konverteringsstrategier:

Du udvikler og implementerer målrettede strategier for at omdanne potentielle kunder til faktiske kunder. Dette kan omfatte optimering af landingssider, klare opfordringer til handling og personalisering af budskaber.

5. Branding og positionering:

Du spiller en central rolle i at opbygge og styrke brandidentiteten online. Dette inkluderer at sikre, at alle reklamer og kampagner afspejler virksomhedens brandværdier og budskaber.

6. Retargeting kampagner:

Du implementerer strategier for at retargete tidligere besøgende eller kunder, der har udvist interesse for at forbedre konverteringschancerne. Dette kan omfatte brug af målrettede annoncer og personlig kommunikation.

7. Brug af AI værktøjer:

Du forstår at udnytte AI-værktøjer til at optimere dit arbejde.

8. Budgetstyring:

De allokerer budgetter effektivt på tværs af forskellige reklamekanaler og kampagner for at sikre den bedste investeringsafkast (ROI) for klienten eller virksomheden.

9. Præstationsanalyse og optimering:

Du overvåger konstant præstationen af kunders kampagner. Analyserer metrikker som klikfrekvens (CTR), konverteringsfrekvenser, omkostning pr. erhvervelse (CPA) og investeringsafkast (ROAS). Baseret på disse indsigter tilpasser og målretter, budskab og andre kampagneelementer for at forbedre resultaterne.

10. Nøgleord søgning og SEO (Søgemaskineoptimering):

Om nødvendigt kan du udføre nøgleordsundersøgelser og implementere SEO-strategier for at forbedre den organiske synlighed i søgeresultaterne på søgemaskiner (SERP'er).

11. A/B testning:

Du udfører A/B-tests på forskellige annonceelementer (såsom overskrifter, billeder eller opfordringer til handling), for at afgøre hvilke versioner der giver de bedste resultater.

12. Optimering af landingssider:

Du samarbejder ofte tæt med webudviklere eller designere for at sikre, at landingssider er optimeret til konverteringer. Dette indebærer at sikre, at landingssiden er i overensstemmelse med annoncens budskab og giver en problemfri brugeroplevelse.

13. Analyseværktøjer:

Du bruger forskellige analyse- og reklameplatforme (såsom Google Analytics, Facebook Ads Manager osv.) til at spore kampagnepræstation og udtrække værdifulde indsigter.

14. Gode kommunikationsevner:

Gode kommunikationsevner er afgørende, da kontakten med kunder vil være en central del af jobbet i starten, indtil et hold er opbygget.

15. Holde sig opdateret:

Du skal holde dig opdaterede om de nyeste trends, værktøjer og teknologier inden for digital markedsføring. Dette er et hurtigt udviklende felt, og at være opdateret er afgørende for succes.

Alt i alt er rollen som en Digital performance manager meget analytisk og resultatorienteret. Du skal være dygtige til datanalyse, have en god forståelse af digitale reklameplatforme og være dygtige til at udarbejde overbevisende markedsføringsstrategier ved at tænke nyt. Dit ultimative mål er at levere en stærk return on investment for vores kunder igennem markedsføring.

Hvad forventes af dig:

  • Dokumenteret erfaring inden for digital markedsføring med stærkt fokus på udvikling af effektive kampagner på sociale medieplatforme.
  • Tekniske kompetencer og strategisk tænkning.
  • Kreativ og resultatorienteret.
  • Omfattende erfaring inden for reklamebranchen og udvikling af succesrige reklamestrategier.
  • Dygtig i at analysere kampagne præstationsmålinger og træffe datadrevne optimeringer.
  • God forståelse for købsadfærd – når medier møder mennekser.
  • Fremragende kommunikationsevner og evnen til at arbejde i teams.

Ansøgningsproces:

Interesserede kandidater opfordres til at sende deres CV og en kort dækkende ansøgning til [email protected]. Brug venligst emnelinjen "Ansøgning: Digital performance manager."

Løn - Efter kvalifikationer – skattefrit

Arbejdsted – Dubai afdeling

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Valby
  • Torsdag den 07. december 2023

Lignende jobs

  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at..
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan .
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger i København

    <p>Are you ready to step into the forefront of the green energy revolution, enabling offshore wind installations to align with global and national net zero targets? Are you looking for the op..
    • Sælger
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
29. april 2024 17
28. april 2024 16
27. april 2024 15
26. april 2024 14
25. april 2024 13
24. april 2024 16
23. april 2024 15
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 16
19. april 2024 16
18. april 2024 17
17. april 2024 17
16. april 2024 18
15. april 2024 18
14. april 2024 19
13. april 2024 19
12. april 2024 18
11. april 2024 18
10. april 2024 19
9. april 2024 19
8. april 2024 18
7. april 2024 18
6. april 2024 18
5. april 2024 17
4. april 2024 18
3. april 2024 18
2. april 2024 18
1. april 2024 21
31. marts 2024 21
30. marts 2024 21