Sales Assistant med teknisk forståelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

FORCE Technology står over for en transformation. Vi bliver en endnu mere forretningsorienteret, digital og grøn virksomhed, der i endnu højere grad aktivt sætter fokus på vores kunder, nuværende som fremtidige. Hvert år servicerer vi op mod 10.000 danske og internationale virksomheder fra forskellige industrier.

Du bliver en del af Metrology & Calibration, hvis omdrejningspunkt er at drive og udvikle produkter inden for inspektion og kalibrering, blandt andet rettet mod olie- og gasindustrien. Ligeledes understøtter vi også udviklingen i forbindelse med Power-to-X. Vi bruger vores energi på at løse opgaver, som giver vores kunder stor værdi, lønsomt. Derfor er vores værdier og kultur bygget op omkring høj faglighed, kvalitet og service.

Den bedste service til kunderne – både eksterne og interne


Som vores nye Sales Assistant, får du en bred kontaktflade og skal være med til at sikre levering af den bedste service til både eksterne og interne kunder. Du kan se frem til en alsidig hverdag, hvor dine primære opgaver vil være support til Senior Team Leader ved udarbejdelse af tilbud og ordrer, opdatering af interne IT-systemer og andre relaterede back office-opgaver.

Nogle af dine nøgleopgaver bliver:

  • beregning af tilbud
  • opfølgning på tilbud
  • opdatering af tilbud/ordrer i vores interne IT-system, SalesForce
  • relaterede ad hoc-opgaver, rettet mod kunderne.

Du vil referere til Marco Hutteman, og arbejdspladsen er på vores kontor i Vejen. Det er dog ikke et krav, at du sidder på kontoret i Vejen hver dag.

Teknisk forståelse og erfaring fra lignende opgaver


Vi forestiller os, at du har en teknisk forståelse, muligvis med en teknisk baggrund, og har erfaring med opgaverne fra en lignende stilling.

Den rette kandidat trives i en alsidig og til tider hektisk hverdag, arbejder selvstændigt og kan prioritere sin tid - med fokus kvalitet og samarbejde. Du er en god kommunikator og forstår at bruge kommunikation strategisk og taktisk overfor kunderne.

Nye opgaver og procedurer er ikke noget der skræmmer dig, tværtimod finder du nyt stof lige så spændende som kendt.

Derudover forestiller os, at du matcher denne profil:

  • Du er fleksibel og har et positivt mindset
  • Du er erfaren bruger af Office-pakken
  • Du har erfaring med CRM-systemer
  • Du taler og skriver engelsk på et højt niveau
  • Du er proaktiv og kundeorienteret.

Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med meget stor alsidighed i fagligheder og opgaver. Vi arbejder for at gøre verden mere bæredygtig og sikker, og som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark. Du vil blive mødt af 1.000 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund. Hverdagen er præget af travlhed, høj faglighed, nysgerrighed og humør i en uformel omgangstone. Vi vil udfordre dig og sørge for udviklingsmuligheder og give dig mulighed for at få indflydelse på din egen hverdag.

Noget for dig?


Hvis du mener, at jobbet er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, cv og andre relevante bilag.

Hos FORCE Technology går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Vejen

Lignende jobs

  • Sælger i Esbjerg

    Om virksomheden HYTOR tilbyder en engagerende arbejdsplads med intellektuelle udfordrende opgaver og fremragende udviklingsmuligheder. Deres kultur lægger vægt på en kort vej fra beslutnin..
    • Sælger
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Sælger i Aabenraa

    Vær med til at udvide NORDs succes med de mest avancerede drevløsninger Grundighed, kvalitetsprodukter og god kundeservice giver travlhed hos NORD Gear Danmark, som er i gang med at udvide faci..
    • Sælger
    • Aabenraa
    Få mere info
  • Sælger i Kolding

    Er du dygtig er du til værdibaseret salg? Salg, der betyder noget for dine kunders digitale rejse, deres konkurrenceevne og deres medarbejderes IT-oplevelse. Så er du måske vores nye Key Account Ma..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Sælger i Kolding

    Har du en passion for lastbiler? Er du relationsbygger, udpræget holdspiller med næse for business? Så har vi en spændende stilling til dig. Vi styrker nu vores salgsafdeling for lastbiler og .
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
15. maj 2024 8
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 5
15. april 2024 7