Area Sales Manager, Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

EnergiData søger en Area Sales Manager til område Sjælland. Du bliver en del af Team Nysalg, der sælger vores Energi Management platform - MinEnergi2.

Energieffektivisering har aldrig været vigtigere, og efterspørgslen er stor. Derfor har vi brug for en Area Sales Manager til område Sjælland, som får en vigtig rolle i at skabe ny forretning og nye relationer.

EnergiData er et dansk softwareselskab, der udvikler og leverer onlineplatformen MinEnergi2. Det samler og overvåger data fra fjerneaflæste målere ude hos vores kunders bygninger med det formål at effektivisere og reducere energiforbruget. Det sikrer vores kunder store energibesparelser i deres ejendomme i både kroner og ører og på deres CO2-regnskab, og det har dermed også et vigtigt bidrag til fremtiden. Der er mange fordele ved MinEnergi2, men vi er særligt stolte af klimaeffekten.

Er du allerede en del af branchen, veletableret med flere års salgserfaring eller et spirende talent med lyst til at bruge din analytiske og teoretiske viden i en branche i udvikling? Er du samtidig på udkig efter en arbejdsplads, hvor dine kollegaer deler dit engagement og ambitionsniveau, men hvor fællesskabet og samarbejdet på tværs af faglighed vægtes særligt højt? Så er EnergiData måske din fremtidige arbejdsplads.

Er du passioneret omkring salgsprocessen og opbygningen af nye kunderelationer? Og har du lyst til at bidrage til en markant bredere tænkning indenfor udvikling af salgsområdet? Så er du måske også vores fremtidige kollega.

Om jobbet som Area Sales Manager, Sjælland
Salg i EnergiData har en helt central rolle i udbredelsen af EnergiDatas ydelser og forretningsmæssige indsigter i markedet for SmartBuildings og PropTech. Et marked der i høj grad kalder på løsninger til energieffektivisering, energi management og klimarapportering.

Du indgår i teamet for Nysalg, hvor du får ansvaret for at skabe ny forretning med udvalgte kundesegmenter og omsætte deres behov til konkrete og værdiskabende løsninger. Du får til opgave at opbygge og udvide vores kundeportefølje ved at identificere, opsøge og udvikle samarbejdet med potentielle nye kunder.

Team Nysalg består, foruden dig, af to kollegaer med base på vores kontor i Viby, Aarhus. Vi forventer yderligere ressourcer i afdelingen i løbet af 2023. Afdelingen ledes til dagligt af Head of Sales, Martin Gordon Andersen, der siger:

I EnergiData arbejder vi efter ’Solution Selling’ salgsprocessen, som er en tilgang til salg særligt ideel indenfor teknologi, med en indgående forståelse af kundernes pains og derigennem bringe deres behov frem i lyset. Vi går til hver en tid efter at sælge den løsning, som skaber mest værdi for vores kunder. Og så bruger vi den tid, der skal til for at nå målet.”

Vi sørger for, at du er klædt godt på til at varetage opgaven, og for at give dig alle de nødvendige redskaber til din dagligdag. Og så har vi et træningsforløb der giver dig ekspertise med energieffektivisering og introducerer dig til arbejdsprocesserne.

Vi stiller det nyeste inden for mobil og pc/ipad til rådighed og en attraktiv sundheds- og pensionsordning. Firmabil kan være en mulighed.

Lidt om dig
Vi søger en selvstændig profil, der er proaktiv af natur, er stærk analytisk, trives med processer og har et salgsgen, der skal drive dig til sejr og gode resultater.

  • Du har enten minimum 3 års erfaring med salg til B2B-kunder eller mere, eller kommer med en relevant uddannelsesmæssig baggrund fra f.eks. CBS, KEA eller lignende.
  • Har du brancheerfaring er det en fordel. Har du samtidig erfaring med salg af SaaS er vi begejstrede. Men det er ikke et krav.
  • Du trives bedst i en branche i udvikling, i en rolle med fart på og du brænder for at sætte dig ind i kundens ønsker og behov med din analytiske tilgang, og derigennem skabe den rigtige løsning til nye kunder.
  • Du tager ejerskab og driver salgsprocessen struktureret fra start til mål – både internt og eksternt.
  • Du er selvstændig af natur og opsøger selv svarerne på de udfordringer, du møder på din vej.
  • Du har flair og interesse for teknologi, energieffektivisering og det grønne ”impact”.
  • Du er velformuleret i din kommunikation - både skriftligt som mundtligt.
  • Du er pålidelig og karismatisk i din kontakt med kunder og kolleger.

Sidst, men ikke mindst… du vil i stillingen opleve en høj grad af selvstændighed, og det er derfor vigtigt, at du er stabil og motiveres af frihed under ansvar. Det er ligeledes afgørende, at du har et stort drive og er i stand til at tænke langsigtet uden at miste fokus på de kortsigtede resultater.

Hvilken fremtid venter dig? Vi tilbyder
Du bliver en del af en virksomhed i kraftig vækst, og et marked indenfor PropTech der er i udvikling. Summen er en stilling, hvor du får rig mulighed for at udvikle din faglighed og salgskompetencer, og hvor du i dit arbejde gør en forskel for vores kunder og i sidste ende for en bedre fremtid for vores klima.

Vi tilbyder en fleksibel hverdag i, hvad vi selv synes er, en verdensklasse spændende virksomhed, der har travlt med at hjælpe kunder i både den private og offentlige sektor med at sikre digital energiovervågning i deres bygninger.

Her er ikke langt fra tanke til handling, og du bliver en del af en organisation som bygger på samarbejde, respekt og tillid. Vi er et godt og engageret team, der også er gode til den uformelle del af arbejdslivet, med holdånd som en kerneværdi. Vi elsker mandage og vægter de sociale aspekter på arbejdspladsen højt.

Om EnergiData
Der er i dag mere end 8.000 ejendomme tilknyttet vores platform til energiovervågning og effektivisering - MinEnergi2. Vi har Danmarks bedste kunder, som tæller banker, detailkæder, kommuner og ejendomsadministratorer. Målgruppen for vores ydelser er således alle, der ejer eller driver større eller flere ejendomme.

EnergiData beskæftiger 45 medarbejdere med hovedkontor i Køge samt et kontor i Viby, Aarhus i forlængelse af OK´s hovedkontor. Vi har siden 2008 været ejet af OK-koncernen.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Sales, Martin Gordon Andersen på tlf. 2271 4018 eller mail: [email protected] for at høre mere om stillingen. En hver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Viby J

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Åbyhøj

    Har du udpræget Flair for service kombineret med erfaring fra salgssupport eller kundeservice? Så søger vi lige nu en kollega til vores team. Er du stærk kommunikativt – både mundtligt og skriftlig..
    • Sælger
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Can you ensure that the marine and offshore organization has a world-class Parts Sales & Customer Support team that operates globally? Do you excel at serving customers with low response time, co..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Har du en passion for lastbiler? Er du relationsbygger, udpræget holdspiller med næse for business? Så har vi en spændende stilling til dig. Vi styrker nu vores salgsafdeling for lastbiler og .
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
13. maj 2024 12
12. maj 2024 12
11. maj 2024 12
10. maj 2024 12
9. maj 2024 12
8. maj 2024 12
7. maj 2024 12
6. maj 2024 9
5. maj 2024 9
4. maj 2024 9
3. maj 2024 9
2. maj 2024 9
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 9
27. april 2024 10
26. april 2024 10
25. april 2024 9
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 10
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 10
18. april 2024 10
17. april 2024 10
16. april 2024 13
15. april 2024 13
14. april 2024 13
13. april 2024 13