ADM. DIREKTØR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Nøgleord:
Udadvendt og salgsorienteret person gerne med erfaring fra en ordreproducerende virksomhed

Arbejdssted: Hornslet v/Århus

Stillingsbeskrivelse:
Med reference til en industriel investor, som overtog virksomheden i maj 2022, får du ansvaret for at lede og videreudvikle denne meget velfungerende maskinfabrik, som har vækstet stort set alle årene siden sin grundlæggelse for mere end tyve år siden.

Der er tale om en højteknologisk maskinfabrik med stærke kompetencer inden for produktionsteknik, drejning og fræsning med fokus på levering af højkvalitetsprodukter i små og mindre serier. Troværdighed er en afgørende værdi for KAMF, og det betyder, at man altid holder, hvad man lover. Bl.a. derfor har KAMF mange meget loyale kunder og medarbejdere, der har fulgt virksomheden gennem alle årene.

Der er i dag ansat en meget selvkørende medarbejderstab tilknyttet produktionen, en nyansat produktionschef og en bogholder på deltid. Inden længe stopper grundlæggeren, der har opbygget virksomheden, derfor er vi på udkig efter en salgsorienteret adm. direktør, der - med speciel fokus på salget - kan overtage stafetten og vækste virksomheden yderligere.

Der er tale om en stilling med mange facetter, hvor du både får det ledelsesmæssige ansvar for alle medarbejdere, bliver hands on på salg og tilbudsgivning og samtidig varetager de mange administrative opgaver, som ligger i rollen som adm. direktør.

Du forventes naturligvis at vækste salget samtidig med, at du kører virksomheden videre i samme ånd med fokus på at levere gode løsninger i høj kvalitet og naturligvis uden, at du går på kompromis med de gode resultater på bundlinjen, der forventes at fortsætte også i fremtiden.

Det er en meget selvstændig stilling, hvor du i høj grad kan være med til at sætte dit eget præg på både din egen stilling, men specielt også på virksomhedens udvikling på sigt.

Egenskaber:
Du er er en empatisk moderne leder, der gerne går forrest og viser vejen. Du er målsøgende, beslutningsdygtig og handlekraftig, men har samtidig gode menneskelige værdier og evner at anerkende dine medarbejderes indsats.

Du er både resultatorienteret, kvalitetsbevidst og ærekær med dit og virksomhedens arbejde, og du går ikke på kompromis med de løsninger, som du/I leverer.

Uddannelser:
Du har givetvis en uddannelsesmæssig baggrund som maskinarbejder, maskinmester eller maskiningeniør.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling og gerne fra en ordreproducerende virksomhed. Har du erfaring fra virksomhed, som har været beskæftiget inden for spåntagende bearbejdning, er det naturligvis en stor fordel.

Sprogkundskaber/IT:
Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau, og du er vant til at arbejde med IT.

Løn: Du får en lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer.

Du tilbydes:
At få ansvaret for en velfungerende maskinfabrik og en stilling, hvor du vil få stor indflydelse på dit eget job og virksomhedens udvikling.

Virksomhedsbeskrivelse:
KAMF er en intelligent maskinfabrik med stærke kompetencer inden for produktionsteknik, drejning og fræsning, IT, logistik og indkøb.

KAMF hjælper typisk virksomheder, der ønsker at outsource hele eller dele af deres maskinproduktion, eller mangler produktionskapacitet i perioder med spidsbelastninger.

Der er i dag ca. 23 engagerede medarbejdere tilknyttet virksomheden, hvoraf flere medarbejdere har været med siden etableringen i 1999.

Alle KAMF’ere besidder høj faglighed inden for hvert sit felt, og samtlige har deltaget i kurser inden for Lean, procesoptimering og kvalitetsstyring.

Virksomheden, som er ISO 9001:2015 certificeret, har i dag højtautomatiserede produktionsfaciliteter med flere robotter, og de egenudviklede logistik- og IT-løsningerne er velfungerende og effektive.

Gennem alle årene har virksomheden været kendt for sin professionalisme, pålidelighed og høje kvalitet. Alt er effektiviseret, og der er værdiskabelse i hvert led af produktionsprocessen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 43 43 40 60.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Birkerød
  • Onsdag den 01. marts 2023

Lignende jobs

  • Salgschef i Nordsjælland

    Salgschef indenfor Velfærdsteknologi, Medical Device Til vores kunde inden for MedTech søger vi en salgschef der skal medvirke til at opbygge en afdeling med produkter der taler ind i sundhedsvæs..
    • Salgschef
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Salgschef i Frederikssund

    Drømmer du om at arbejde med for salg og service, samt tage det næste skridt imod en karriere som leder? Har du et hjerte, der banker for den gode serviceoplevelse og en lyst til at være en vigtig .
    • Salgschef
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Salgschef i Virum

    Account Manager at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of engaging with customers to identify new project opportunities excite you? And do you thrive on developing the right bid strategy, mob..
    • Salgschef
    • Virum
    Få mere info
  • Salgschef i Frederikssund

    IntroduktionKan du tage medansvar for den daglige drift i butikken og bidrage til, at kunderne får en fremragende indkøbsoplevelse? Så er du måske vores nye salgsleder!På #team[xxxxx] bliver..
    • Salgschef
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef over tid

Dato Alle jobs som salgschef
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0