Salgschef til Danvægt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Vi søger en stærk salgschef med solid kommerciel forståelse og teknisk flair til Danvægt i Hinnerup.

Brænder du for at skabe relationer og stå for den samlede salgsproces fra den 1. kundekontakt til tilbudsberegning - til endelig ordreindgåelse? - og har du lyst til at være en del af en dynamisk og anderledestænkende organisation, hvor der er kort vej fra idé til handling? - så er det dig vi søger!

Danvægt konstruerer, producerer og servicerer vægte og integrerede vejesystemer til virksomheder i ind- og udland, og inden for en lang række områder - alle med kvalitet i højsædet.

Jobbet


Med reference til den adm. direktør bliver det din opgave at fastholde og øge Danvægts markedsledende salgsaktiviteter med en kompetent og kvalitativ rådgivning, hvor kunderne investerer i de helt rigtige løsninger. Herunder vil du også skulle behandle, afklare og beregne konkrete forespørgsler fra kunderne.

Du deltager aktivt i arbejdet, der danner grundlag for afsætningen af Danvægts løsninger, herunder udvikling af software- og brovægtsløsninger, vejeprocesser og betjeningsplatforme. Således får du en central rolle i den fortsatte udvikling, der sikrer Danvægts mål om at være teknologisk førende på markederne.

Arbejdet udføres både på kontoret i Hinnerup og hos kunder i hele landet. Rejseaktivitet i Danmark vil være en del af jobbet.

Din profil


Du har en teknisk baggrund, hvor du har været vant til at finde løsninger og har opnået gode resultater. Du er udpræget salgs- og kundeorienteret, men har samtidig en praktisk og nysgerrig tilgang til produkterne. Du arbejder struktureret, og med en høj grad af frihed tilrettelægger du selv din hverdag - med fuld fokus på deadlines, tilbud, opfølgning osv.

Du kan desuden nikke genkendende til flg.:

  • Initiativrig og typen der "viser vejen frem"
  • Vedholdende - og opfølgning på tilbud er helt naturligt
  • Fuld fortrolig med IT
  • Energisk og relationsskabende
  • Ansvarsfuld og udviklingsorienteret
  • Holdspiller

Du tilbydes


En nøglestilling i en spændende vækstvirksomhed, hvor barren sættes højt og med et konstant fokus på udvikling. Du har stor indflydelse og frihed til at præge din egen hverdag. Samtidig indgår du i en virksomhed med engagerede og kompetente kollegaer, der brænder for at yde en god service.

Herudover; en attraktiv, god fast løn med pension og sundhedsordning.

Lyder det interessant?


[email protected].

Stillingen besættes snarest, men vi venter gerne på den rette.

Danvægt A/S har eksisteret siden 1976 og har hovedkontor i Hinnerup ved Aarhus samt en afdeling i Roskilde.

Virksomheden tilbyder et pålideligt og avanceret produktudvalg af kvalitetsvægte, integrerede softwaresystemer og døgnservice.

Gennem en kontinuerlig og målrettet udvikling, i tæt samarbejde kunderne, fremstår virksomheden som en anerkendt og førende leverandør i Danmark og i udlandet.

Danvægt A/S konstruerer, producerer og servicerer vægte og integrerede vejesystemer til virksomheder inden for brancherne landbrug, korn, foderstof, fiskefoder, miljø, industri og transport.

Læs mere om Danvægt A/S på www.danvaegt.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Hinnerup

Lignende jobs

  • Salgschef i Århus N

    Are you looking for an exciting challenge in a dynamic and fast-growing company in the IoT industry? Do you have international experience from high-level, value-based selling in the tech industry?Y..
    • Salgschef
    • Århus N
    Få mere info
  • Salgschef i Århus

    If you are ready to be a part of a collaborative and innovative team, where your skills in sales coordination and people engagement can shine, we want to hear from you!..
    • Salgschef
    • Århus
    Få mere info
  • Salgschef i Århus

    Account Manager CarBuddii A/S Aarhus Full-time Salary Competitive Account Manager til CarBuddiiHar du lyst til at arbejde med rådgivende salg?Vil du sætt..
    • Salgschef
    • Århus
    Få mere info
  • Salgschef i Brabrand

    Vil du være en del af en ambitiøs kundestrategi og bidrage til vi øger salget af vores løsninger til den grønne omstilling? Har du et skarpt øje for forretningsmuligheder og mestrer at skabe intern..
    • Salgschef
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef over tid

Dato Alle jobs som salgschef
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0