Nordic Sales Coordinator til B2B

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Har du lyst til at være med til at videreudvikle markedet for danske designprodukter i B2B kanalen? Hos Rosendahl Design Group søger vi en dynamisk og selvdreven Sales Coordinator til vores nordiske B2B team.

Jobbet: Sales Coordinator med fokus på udvikling af B2B markedet
Som Sales Coordinator i B2B teamet skal du være med til at drive den fortsatte udvikling af salget i denne kanal, hvor der er stadig større konkurrence. Din vigtigste opgave er at vedligeholde og udvikle firmagave området samt drive de gode kunderelationer på B2B markedet i Norden i samarbejde med B2B Nordic Sales Manager og kollegerne i de forskellige markeder.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

  • Kundeservicering
  • Ordrehåndtering/opfølgning
  • Vedligeholde kundedatabaser, kontrakter og årsaftaler
  • Fastholde og udvikle samarbejdet med kunder på det traditionelle firmagavemarked
  • Ansvar for udvikling og eksekvering af Horeca segmentet
  • Deltage i kundemøder og tilbudsgivning
  • Deltage i messer og kundearrangementer

Du får direkte reference til B2B Nordic Sales Manager og du kommer til at samarbejde tæt med de andre kolleger i de nordiske salgsteams, der samlet består af 30 kollegaer.

Om dig og dine kompetencer
Vi søger en kollega, som brænder for at være med til at udvikle B2B markedet og vækste salg. Vi forestiller os, at du har minimum 5 års relevant erfaring fra multibrand afsætning i en lignende rolle. Din teoretiske baggrund er en relevant uddannelse inden for salg, økonomi og/eller marketing.

For at komme i betragtning til jobbet er det vigtigt, at du har erfaring med kontrakt- og B2B-markederne. Det er også en klar fordel, hvis du har kendskab til servicering af B2B kunder – samt i det hele taget har en naturlig interesse i designprodukter.

Du er en relations skaber, som formår at servicere og håndtere ordrebehandling med henblik på at være med til at vækste salg. Du er analytisk og superbruger i Office pakken, særligt Excel og PowerPoint, og du har erfaring med at bruge kampagnestyringsværktøjer som fx Microsoft Dynamics AX eller anden salgsplatform.

Som person er du selvdreven og ambitiøs, og du arbejder målorienteret og struktureret med en kommerciel tankegang på at skabe resultater, både selvstændigt og i samarbejde med andre. Du er udadvendt og positiv, tillidsvækkende og troværdig. Du kender vigtigheden i at skabe langvarige kunderelationer og et godt teamwork med kollegerne. Du er en dygtig kommunikator, både mundtligt og skriftligt – også på engelsk.

Vi tilbyder
En spændende stilling med et stort ansvar, hvor du får lov at arbejde med store danske design brands sammen med stærkt engagerede kolleger. Du får en afvekslende hverdag i højt tempo i et uformelt arbejdsmiljø i lyse og inspirerende omgivelser med base i Hørsholm.

Spørgsmål og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Nordic B2B Sales Manager Jane Faaborg Skousen
mobil nr. 2516 0740 eller HR Partner Anna Maria Skourup, mobil nr. 2516 0741.

Vi betragter mangfoldighed og forskellighed som en styrke i vores organisation. Derfor opfordres alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, seksuel orientering, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Rosendahl Design Group
Vi er en danskejet familievirksomhed med 130 medarbejdere, der siden 1984 har været førende producent af dansk design. Vores mission er at bevare og udvikle danske designikoner og gøre dem tilgængelige for de mange.
Vi er stolte af at arbejde med en brandportefølje, der tæller Rosendahl, Holmegaard, Kay Bojesen, Lyngby Porcelæn, Bjørn Wiinblad, JUNA, Kähler og Arne Jacobsen Clocks.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Hørsholm

Lignende jobs

  • Salgschef i Nordsjælland

    Salgschef indenfor Velfærdsteknologi, Medical Device Til vores kunde inden for MedTech søger vi en salgschef der skal medvirke til at opbygge en afdeling med produkter der taler ind i sundhedsvæs..
    • Salgschef
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Salgschef i Frederikssund

    Drømmer du om at arbejde med for salg og service, samt tage det næste skridt imod en karriere som leder? Har du et hjerte, der banker for den gode serviceoplevelse og en lyst til at være en vigtig .
    • Salgschef
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Salgschef i Virum

    Account Manager at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of engaging with customers to identify new project opportunities excite you? And do you thrive on developing the right bid strategy, mob..
    • Salgschef
    • Virum
    Få mere info
  • Salgschef i Frederikssund

    IntroduktionKan du tage medansvar for den daglige drift i butikken og bidrage til, at kunderne får en fremragende indkøbsoplevelse? Så er du måske vores nye salgsleder!På #team[xxxxx] bliver..
    • Salgschef
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef over tid

Dato Alle jobs som salgschef
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1