Rekrutteringsfirma

Salgsdirektør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Gråkjær-koncernen har 50 års erfaring med byggeri i mange segmenter og har opbygget et gennemprøvet koncept, som kombinerer avanceret teknologi, økonomisk forståelse og solid projektledelse. Dyder som troværdighed, ordholdenhed, udvikling og orden i tingene er således fundamentale pejlemærker i Gråkjærs daglige arbejde. Siden virksomhedens opstart er det blevet til mere end 4.000 byggeprojekter i ind- og udland, og i dag opføres nøglefærdige totalentrepriser inden for områderne erhverv, boliger og landbrug. Virksomheden har ca. 110 medarbejdere og har hovedkontor i Holstebro. Til at lede og bidrage til en strømlining af virksomhedens salgsorganisation og løfte salget søges nu en dygtig og erfaren Salgsdirektør Kom i usædvanligt godt sel(v)skab hos GråkjærMotiveres du af at skabe noget selv, og vil du bidrage til den gode og trygge kundeoplevelse hos en kompetent virksomhed, som hver dag insisterer på at levere kvalitet? Som salgsdirektør hos Gråkjær bliver du en del af et professionelt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, godt humør og med højt til loftet. Desuden vil du opleve en høj grad af frihed under ansvar, en fornuftig balance mellem arbejde og fritid samt gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling.Du får en ansvarsfuld og spændende rolle, hvor du med reference til virksomhedens administrerende direktør bliver ansvarlig for virksomhedens salgsorganisation samt overordnet ansvarlig for det samlede salgsbudget i Gråkjær. Alt imens du bidrager til at sikre ro i kunderelationen, varetager du således følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:
Du er kommercielt ansvarlig for det samlede salgsbudget i virksomheden
Du leder og udvikler salgsorganisationen, herunder identificering og opfølgning på KPI’er
Du er overordnet ansvarlig for koncernens salgsstrategi
Du er overordnet ansvarlig for salgsorganisationen, herunder salg/kalkulation, marketing og Gråkjær Miljøcenter
Du er ansvarlig for salgsorganisationens eksekvering iht. virksomhedens strategi og driftsplan
Du følger op på salgsstrategier med sags-/salgsansvarlige, herunder opfølgning på salgsbudgetter.
Du fastlægger DG-niveau på alle sager.
Du planlægger og afholder af salgsseminar
Du deltager i netværk og vedligeholder relationer, der fremmer Gråkjær
Du er en del af ledergruppen i Gråkjær Holding A/S
Du er ansvarlig for ledelse af salgsmøder
Du deltager i møder omkring projektudvikling med b.la. investeringschefen.
Du er overordnet ansvarlig for beslutningsforum, som vedtager sager til tilbudshåndtering
Du er ansvarlig for strategiske samarbejdsrelationer/kunder
Du rapporterer til direktionen
For at få succes i jobbet, har du en relevant kommerciel baggrund og erfaring fra en tilsvarende stilling med projektorienteret salg til byggebranchen, og du har derfor allerede etableret det netværk, som er afgørende inden for salg til byggebranchen. Det anses som en fordel, hvis du har byggeteknisk indsigt. Det vigtigste er dog din evne til at løfte salget til et strategisk niveau. Du bor i hensigtsmæssig kørselsafstand til virksomhedens lokation i Holstebro, og du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau.Som person er du relationsskabende, og du motiveres af at netværke og have fingeren på pulsen. Du er meget kundeorienteret, og du har en stor indlevelsesevne, som afspejler sig i, at du er god til at forstå kundens ønsker og behov såvel som dine medarbejderes udfordringer og behov. Du har benene solidt planet på jorden samtidig med at du er en stærk og motiverende leder. Derudover er du målrettet med et strategisk mindset og har lyst til at bidrage til driften af en ærlig forretning, der i høj grad beror på samarbejde og tillid. Du forstår derfor vigtigheden af samarbejde og er dertil tillidvækkende af natur, ligesom du har en god dømmekraft og kan sondre imellem mulige valg. Er du den nye salgsdirektør til Gråkjær? Så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør fra Sensu A/S Thomas Bech på tlf.: 22 89 89 76.Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Holstebro

Lignende jobs

  • Salgschef i Hele Danmark

    IBF styrker salgsorganisationen og opretter en ny stilling som Salgsleder med ansvar for ekstern salg af afløbsprodukter i hele Danmark. Du får reference til Salgschef Bent Bendtzen og har 4 salgsk..
    • Salgschef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Salgschef i Hele Danmark

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Salgschef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Salgschef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Salgschef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Salgschef i Hele Danmark

    Om virksomheden CBRE Global Workplace Solutions er en førende global udbyder af integrerede facilitets- og ejendomsadministrationstjenester. De arbejder med kunder for at gøre ejendomme ti..
    • Salgschef
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef over tid

Dato Alle jobs som salgschef
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1