Relationel stærk teamleder søges til Distrikt Houlkær

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Er du skarp på at danne relationer og se mennesker både individuelt og i gruppesammenhænge? Har du evnerne til at balancere den daglige drift og arbejdsglæden blandt medarbejderne samtidig med, at du overholder budgettet? Og er du interesseret i at optimere både arbejdsmiljøet og den faglige viden blandt medarbejderne?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er det dig, vi leder efter i Distrikt Houlkær. Som teamleder i Distrikt Houlkær kommer du til at indgå i et ledelsesteam sammen med distriktslederen og en teamlederkollega. Sammen leder vi cirka 100 dygtige medarbejdere, der fagligt fordeler sig som sygeplejersker, social- og sundsassistenter, social- og sundhedshjælpere samt ufaglærte medarbejdere.

Hvem er du?
Vi leder efter en teamleder, der kan komplementere det resterende ledelsesteam, der består af to sygeplejersker. Hvad din uddannelsesmæssige baggrund er, er ikke så vigtig for os, da du skal først og fremmest have lyst og vilje til daglig personaleledelse. Det betyder, at vi forventer, at du har gode relationelle kompetencer, at du evner at arbejde med at forbedre arbejdsmiljøet for dine medarbejdere, at du er god til at kommunikere samt er dialogskabende og lyttende. Samtidig er det vigtigt, at du besidder holdånd, er loyal i forhold til din ledelse samt har let ved at skabe strukturer og bevare overblik selv med mange bolde i luften.

Hvad tilbyder vi dig?
Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i et arbejdsmiljø, hvor vi alle er enige om, at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag. I ledelsesteamet arbejder vi hver dag med at sikre god ledelse og drift af hele teamet, så de ressourcer, der er til rådighed, udnyttes optimalt, og kerneopgaven realiseres. Dette samtidig med, at der skabes rammer for et godt arbejdsmiljø og trivsel i hverdagen. Som teamleder skal du derudover være med til at sikre kompetenceudvikling af medarbejderne, styrke sammenhængskraften på tværs af den fælles opgaveløsning, guide medarbejderne til at tænke tværgående og flerfagligt i opgaveløsningen. For at sikre, at du når i mål med det, tilbyder vi organisatorisk:
  • Ugentlig sparring med din leder både alene men også sammen i ledelsesteamet
  • Ugentlig sparring med de andre teamledere på tværs af distrikterne i Viborg kommune
  • Deltagelse på ledermøder hver 6. uge på tværs af alle distrikter
  • Deltagelse på ledermøder for hele omsorgsområdet hvert kvartal


Derudover tilbyder vi dig personligt
  • god og gennemgående introduktion til Viborg kommune samt jobbet som teamleder
  • kompetenceudvikling på interne kurser i Viborg kommune inden for ledelse og sundhedsområdet allerede fra opstart
  • mulighed for en lederuddannelse efter noget tid i jobbet, hvis ikke du allerede har en


Om arbejdspladsen
Du bliver direkte leder af ca. 35 medarbejdere, som har forskellige faglige baggrunde. Du vil have din daglige arbejdsgang på Kildehavens Plejecenter, hvor hjemmeplejen har lokaler.

Du vil her arbejde sammen med den øvrige ledelse, planlæggerne og medarbejderne. En del af din hverdag vil du skulle kunne bevæge dig rundt i kommunen til møder med de øvrige distrikter eller med borgerne. Din arbejdstid er udelukkende i dagtimer, men du skal nogle gange være tilgængelig på telefon i weekenderne.

Omsorgsområdet er organiseret under direktørområdet Social, Sundhed & Omsorg og referer politisk til Ældre- og Aktivitetsudvalget.

Om ledelse i Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.
Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget et nyt styringsgrundlag, kaldet Sammenhængsmodellen. Læs mere om at være ansat i Viborg Kommune på viborg.dk

Løn og ansættelsesvilkår
Tilpasset den overenskomst, der ansættes efter.

Samtaler
Vi holder første samtale runde den 22. marts 2023 og anden samtalerunde den 28. marts 2023. Kandidater, der går videre til anden samtale, får lavet en profilanalyse inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en tilbagemelding på din personprofil den 24. marts 2023.

Få mere at vide om stillingen
Vil du høre mere om stillingen som teamleder, er du velkommen til at kontakte distriktsleder Helle Nyvang-Pedersen på telefon 20 43 71 98.

Læs mere om stillingen i job- og kompetenceprofilen her.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a048e85c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Viborg
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Salgschef i Viborg

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i 8800 Viborg
    • Salgschef
    • Viborg
    Få mere info
  • Salgschef i Herning

    Bliv en del af et værdibaseret discountkoncept – søg stillingen som salgsleder i REMA 1000 på H.P. Hansens Vej i Herning I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – neml..
    • Salgschef
    • Herning
    Få mere info
  • Salgschef i Ikast

    IntroduktionKan du tage medansvar for den daglige drift i butikken og bidrage til, at kunderne får en fremragende indkøbsoplevelse? Så er du måske vores nye salgsleder!På #team[xxxxx] bliver..
    • Salgschef
    • Ikast
    Få mere info
  • Salgschef i Midtjylland

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Salgschef
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef over tid

Dato Alle jobs som salgschef
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1