Relations stærk teamleder søges til nyoprettet teamlederstilling i Sundhedscenter Viborg med start pr. 15. august 2023.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Er du stærk til personaleledelse, god til at danne relationer og se mennesker både individuelt og i gruppesammenhænge? Kan du balancere daglig drift og udvikling, så medarbejderne trives og er glade for at gå på arbejde? Kan du medvirke til at drive og udvikle effektfulde indsatser, så borgerne har lyst til at komme i Sundhedscenteret og sundhedssatellitterne?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er det dig, vi har brug for i Sundhedscenter Viborg. Som teamleder i Sundhedscenter Viborg kommer du til at indgå i et stærkt ledelsesteam sammen med afdelingsleder og en teamleder kollega. Sammen leder vi cirka 35 dygtige og dedikerede medarbejdere, som alle arbejder indenfor det sundhedsfremmende og forebyggende område.

Sundhedscenter Viborg og sundhedssatellitterne danner rammen om mange af de kommunale sundhedstilbud til borgere i Viborg Kommune, eksempelvis tilbud om genoptræning, sygeplejeklinik, sundhedspleje, rehabiliteringsforløb til borgere med kroniske sygdomme, livsstils- og rygestopforløb.

Som vores nye teamleder bliver du direkte leder for 11 engagererede, fagligt kompetente og selvstændige medarbejdere med forskellige sundhedsfaglige uddannelser i rygsækken. Du og medarbejderne har base på Sundhedscenter Viborg, som ligger centralt i Viborg i Toldboden, og de fem sundhedssatellitter som ligger i Møldrup, Karup, Stoholm, Ørum og Bjerringbro.

Du får det daglige ansvar for to teams
  • Sundheds - og forebyggelsesteamet, som varetager borgerrettede forebyggelse- og sundhedsfremmende tilbud samt en frivillighedskoordinatorfunktion
  • Screeningsteamet, som tilbyder helbredsundersøgelse til alle 67-årige


Dine vigtigste ledelsesopgaver bliver personaleledelse og prioritering af den daglige drift af de borgerrettede forebyggelses- og sundhedsfremmende tilbud. Samtidig bliver din opgave at skabe rum for fortsat udvikling af indsatserne samt at koordinere de mangeartede daglige opgaver og aktiviteter i sundhedssatellitterne. Du får desuden ansvar for koordinering og drift af den tværfaglige rehabiliteringsfunktion i afdelingen.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en sundhedsfaglig uddannelse på bachelor niveau og generel viden om borgerrettet forebyggelse og sundhedsfremme, meget gerne med indsigt i sundhedspædagogik og motivationsarbejde. Du har et godt blik for borgernes perspektiv og fokuserer på, at vi skal skabe sammenhæng for borgerne.

Du har allerede ledelseserfaring, så du kender til at lede en medarbejdergruppe, som har forskellige behov. Du er stærk til teamledelse, hvor du imødekommer og spiller de forskellige medarbejdere gode. Du er god til at se muligheder for at koble medarbejdere og aktiviteter på tværs af teams, så I sammen opnår bedre synergi og mere sammenhæng i tilbuddene til borgerne. Din evne til at balancere og prioritere ledelse af både drift og udvikling, er også af stor betydning i jobbet som teamleder.

Som person har du stort personligt drive og gennemslagskraft, så du kan træffe de nødvendige beslutninger, og samtidig kan du bringe medarbejdernes forskellighed i spil på en anerkendende måde. Om dig selv vil du sige, at du er dygtig til at danne relationer, at du brænder for personaleledelse, kommunikerer tydeligt, og at du evner at bevare overblikket i en travl hverdag med mange forskellige aktiviteter og samarbejdspartnere.

Om os
Sundhedscenter Viborg er et hus med masser af liv og aktivitet. En del af vores aktiviteter foregår i kommunens fem sundhedssatellitter, nogle sundhedstilbud er visiterede, mens andre er åbne tilbud til alle borgere. Vi har et velfungerende, tværfagligt og dynamisk miljø, hvor medarbejdergruppen er præget af højt engagement, ansvarlighed og stor selvstændighed.

Sundhedscenter Viborg er organiseret under sundhedsområdet i Viborg Kommune. Som teamleder i Sundhedscenter Viborg refererer du til leder af Sundhedscenter Viborg, Mette Bredsgaard, som du sammen med teamleder Anne Norup Klavsen vil have et tæt samarbejde med. Herudover vil du indgå i ledernetværk med andre afdelingsledere og teamledere på sundhedsområdet.

Sundhedscenterets største opgave er forsat at udvikle sig i takt med, at flere og flere sundhedsydelser flyttes ud i kommunerne, at der kommer flere og flere borgere med kroniske sygdomme samt et stort kommunalt politisk fokus på at skabe sammenhæng for borgerne ved bl.a. at etablere og samordne effektfulde sundheds- og forebyggende indsatser på tværs i hele kommunen.

Om ledelse
I Sundhedscenter Viborg har medarbejderne og lederne i samarbejde udarbejdet egne leveregler, som ligger i forlængelse af de ledermål, leder og teamleder har sat for afdelingen.

Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale. Du kan læse mere om de personalepolitiske værdier, ledelsesgrundlaget og MED-aftalen på viborg.dk.

Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget en sammenhængsmodel, der danner grundlag for den politiske styring af kommunen og sætter mål, som skaber værdi for borgerne.

Løn og ansættelse
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst og konkret forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Det forventede lønniveau er ca. 480.000 kr. om året, ekskl. pension.

Få mere at vide om stillingen:
Ønsker du at få mere at vide om jobbet som teamleder, er du velkommen til at kontakte leder af Sundhedscenter Viborg, Mette Bredsgaard på telefon 87 87 49 13. Du kan også se mere om Sundhedscenter Viborg på https://sundhedscenter.viborg.dk/

Klik her for at se udvidet job- og personaleprofil
Læs mere om at være ansat i Viborg Kommune på viborg.dk

Ansættelsessamtaler:
Første samtale afholdes den 15. juni 2023, og anden samtale afholdes den 22. juni 2023.
Ansøgere, der går videre til anden samtale, får forinden udarbejdet personprofil. Du skal sætte tid af til en tilbagemelding på din profilanalyse den 19. eller 20. juni 2023 efter nærmere aftale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Viborg
  • Søndag den 11. juni 2023

Lignende jobs

  • Salgschef i Midtjylland

    Kan du styrke salget af VVS-produkter og samtidig have fokus på udvikling af tre afdelinger? Så er du den helt rette for Brødrene Kier.Brødrene Kier er i dag en betydende spiller i grossistbran..
    • Salgschef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Salgschef i Viborg

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i 8800 Viborg
    • Salgschef
    • Viborg
    Få mere info
  • Salgschef i Herning

    Bliv en del af et værdibaseret discountkoncept – søg stillingen som salgsleder i REMA 1000 på H.P. Hansens Vej i Herning I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – neml..
    • Salgschef
    • Herning
    Få mere info
  • Salgschef i Midtjylland

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Salgschef
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef over tid

Dato Alle jobs som salgschef
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1