Vil du være med på den tværfaglige bølge?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Familiecenter Viborg søger en teamleder, som vil være en aktiv del af forberedelse frem mod Barnets Lov

Familiecenter Viborg er ved at modne og forberede til Barnets Lov, hvor vi er særligt optaget af helhedssynet, fleksibiliteten og inddragelsen af familie, netværk og samarbejdspartnere.
Som teamleder får du mulighed for at sætte dit præg på den igangværende udvikling.

Familiecenter Viborg er Viborg Kommunes samlede udfører-afdeling på det ambulante område.
I et tæt samarbejde med Familieafdelingen iværksættes og ydes støtte til familier i henhold til Servicelovens bestemmelser. I vores indsatser sætter vi en stor ære i at inddrage familierne og netværk samt dagtilbud og skole.
Du får personaleansvar for ca. 20 dygtige og engagerede medarbejdere, der har lyst og vilje til at arbejde med udvikling af fag og metoder.

Du bliver en del af en arbejdsplads med høj grad af frihed og ansvar. Der er god mulighed for sparring og støtte i lederteamet samt kollegial supervision med lederkolleger fra Familie og Rådgivning.
Du kommer til at indgå i et ledelsesteam i Familiecenter Viborg, hvor vi har fokus rettet mod fælles opgaveløsning, fælles ansvar og fælles fejring af succes. Vi har et tæt samarbejde båret af faglighed, engagement, fleksibilitet og respekt for borgere, medarbejdere, samarbejdspartnere og hinanden.

Du får desuden en spændende, udfordrende og afvekslende hverdag, hvor der, trods travlhed, er plads til grin mellem kolleger.

Om jobbet
Dine opgaver bliver blandt andet at:
  • sikre driften og udvikle det forebyggende og foregribende område i samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere
  • støtte den enkelte medarbejder og teams
  • medvirke til et godt og tværgående samarbejde mellem relevante samarbejdspartnere.
  • at facilitere sammenhæng for borgerne i det daglige arbejde
  • i samarbejde med ledelsen i Familiecenter Viborg at understøtte et godt og trygt arbejdsmiljø


Om dig
Vi forestiller os, du har en relevant socialfaglig uddannelse - gerne med en terapeutisk efteruddannelse. Du er en dygtig leder eller har potentialet og lysten til at blive det.

Du har en anerkendende og ressourceorienteret tilgang, og kan se den enkelte medarbejders potentiale og få det til at vokse. Desuden kan du indgå i en respektfuld dialog med borgere, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Du skal understøtte medarbejderne i Familiecenter Viborg og kunne se vigtigheden af personaleledelse med fokus på at frisætte medarbejderne – samtidig med, at du opleves som en tryg og tydelig leder, der ”har medarbejdernes ryg”

Vi forestiller os, at du er kreativ og nytænkende, samtidig har du begge ben på jorden og så har du selvfølgelig et godt humør. Ikke mindst har du børn, unge og familiers trivsel på sinde.
  
Familiecenter Viborg
Der er ansat ca. 80 medarbejdere i Familiecenteret, fordelt på følgende tre primære faggrupper, pædagoger, socialrådgivere og psykologer.

Medarbejderne er organiseret i teams, og vi tilstræber, at medarbejderne foruden deres basisteam også er organiseret i et specialteam, som løser en mere afgrænset opgave, som eks. undersøgelses-, samværsopgaver, De Utrolige År, ART, Be Cool, familieorientereret misbrugsbehandling, misbrugsbehandling til unge mm.

Vi arbejder ud fra en systemisk og tværfaglig tankegang, så alle faggrupper samarbejder om de forskellige opgaver. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med plads til mange smil.

Ledelsen i Familiecenter Viborg består af én afdelingsleder og fire teamledere.

Om ledelse i Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale. Du kan læse mere om de personalepolitiske værdier, ledelsesgrundlaget og MED-aftalen på viborg.dk.
Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget en sammenhængsmodel, der danner grundlag for den politiske styring af kommunen og sætter mål, som skaber værdi for borgerne.

Løn og ansættelse
Løn fastsættes efter gældende overenskomst og indenfor rammerne af ”Ny løn”.

Samtaler
Vi holder første samtale onsdag den 14. juni 2023, og anden samtale mandag den 26. juni 2023.
Indkaldelse til 1. samtale sker den 13. juni 2023
Ansøgere, der går videre til anden samtale får lavet en profilanalyse af en HR-konsulent fra Viborg Kommune. Ved tilbagemelding på profilanalysen deltager konstituerede afdelingsleder

Få mere at vide om stillingen
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte konstitueret afdelingsleder Charlotte Lomholdt på telefon 21 13 39 04
Du kan også læse mere om jobbet på job- og kompetenceprofil https://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=4b67d658-3544-4d47-98ba-1c5ae0e8af8b for teamlederstillingerne i Familiecenter Viborg.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Viborg
  • Søndag den 11. juni 2023

Lignende jobs

  • Salgschef i Midtjylland

    Kan du styrke salget af VVS-produkter og samtidig have fokus på udvikling af tre afdelinger? Så er du den helt rette for Brødrene Kier.Brødrene Kier er i dag en betydende spiller i grossistbran..
    • Salgschef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Salgschef i Viborg

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i 8800 Viborg
    • Salgschef
    • Viborg
    Få mere info
  • Salgschef i Herning

    Bliv en del af et værdibaseret discountkoncept – søg stillingen som salgsleder i REMA 1000 på H.P. Hansens Vej i Herning I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – neml..
    • Salgschef
    • Herning
    Få mere info
  • Salgschef i Midtjylland

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Salgschef
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef over tid

Dato Alle jobs som salgschef
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1