Teamleder til Rengøringsteamet ved Viborg Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Til Distrikt Vesterparken i Viborg Kommune søger vi en teamleder til Rengøringsteamet fra den 1. januar 2024.

Vi søger en leder, der har passion for jobbet og som ser rengøringsteamets opgaver langt bredere end rengøring.
Som teamleder i Distrikt Vesterparken, rengøringsteamet bliver du en del af et nyt ledelsesteam sammen med distriktslederen og to teamlederkollegaer. Sammen leder vi i alt ca. 140 dygtige medarbejdere, som er hhv. sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, pædagoger og husassistenter.

Vi er opdelt i tre afdelinger
  • Rengøringsteamet leverer serviceydelser i form af blandt andet rengøring og tøjvask hos borgerne på tværs af Hjemmepleje og hverdagsrehabilitering i hele kommunen.
  • Distrikt Vesterparken leverer service- og sundhedsydelser hos borgerne i dag- og aftenvagten i en del af Viborg by.
  • Nattevagten leverer service- og sundhedsydelser hos borgerne på tværs af Hjemmepleje og hverdagsrehabilitering i hele kommunen.


Om jobbet
Sammen med distriktslederen, som er din nærmeste leder, vil dine opgaver omfatte den daglige ledelse og drift af rengøringsteamet, og du får medansvar for den overordnede faglige, administrative og økonomiske opgaveløsning i distriktet.
Sammen med medarbejderne står ledelsen i spidsen for den fælles opgaveløsning i forhold til vores kerneopgave; ”at samarbejde med borgeren om et selvstændigt, meningsfuldt og aktivt liv – hele livet.”

Vi har stort fokus på at “sætte det rigtige hold” om borgeren og at udvikle faglige kompetencer i forhold til opgaveløsningen. Ligeledes har vi fokus på at udvikle den gode og attraktive arbejdsplads.

Om dig
Vi forventer, at du har en sundhedsfaglig baggrund og gerne ledelseserfaring. Hvis du ikke allerede har en lederuddannelse, forventer vi at du er indstillet på at gå i gang med den.

Du har praktisk erfaring med vagtplanlægning og meget gerne med kendskab til SD og omsorgssystemet Nexus.
Det falder dig let at skabe struktur og bevare overblikket, selv om du har mange bolde i luften.

Du har en naturlig gennemslagskraft og stærk ledelsesidentitet, som kan mærkes – samtidig er du dialogorienteret og mangfoldig i dit menneskesyn. Med i din ledelsesstil hører også blik for god trivsel og prioritering af et godt arbejdsmiljø.

Om ledelse på arbejdspladsen
I ledelsesteamet arbejder vi aktivt hver dag med fokus på at styrke relationerne blandt medarbejderne og skabe rammerne for det gode arbejdsmiljø, trivsel og motivation i hverdagen.

Som teamleder er du lydhør over for medarbejdernes og borgerens perspektiver på vores fælles opgaveløsning, og ud fra dette er du med til at styrke sammenhængskraften og medarbejdernes evne til at tænke tværgående og flerfagligt i opgaveløsningen.

Du er med til at sikre kompetenceudvikling af medarbejderne, så vi sikrer udvikling af de faglige kompetencer i forhold til opgaveløsningen og at alle kender til de overordnede strategier og mål. Derfor er det også vigtigt, at du har faglig indsigt og kan fungere som sparringpartner for medarbejderne i dagligdagen.

Velfærdsteknologi og digitalisering er et prioriteret indsatsområde, og du skal løbende have ledelsesfokus på mulighederne for at bringe nye teknologiske løsninger i spil og facilitere implementeringen af dem i den daglige drift.

Om ledelse i Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.
Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget et styringsgrundlag, kaldet Sammenhængsmodellen. Læs mere om at være ansat i Viborg Kommune på viborg.dk

Løn og ansættelsesvilkår
Tilpasset den overenskomst, der ansættes efter.

Samtaler
Vi holder første samtale den 17. november 2023 og anden samtale den 27. november 2023. Kandidater, der går videre til anden samtale, får lavet en profilanalyse som der gives tilbagemelding på den 22. november 2023 med en HR-konsulent.

Få mere at vide om stillingen
Vil du høre mere om stillingen som teamleder, er du velkommen til at kontakte distriktsleder Mette Nørbæk tlf. 21 33 68 37.
Læs mere om stillingen i job- og kompetenceprofilen her.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Viborg
  • Søndag den 12. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef over tid

Dato Alle jobs som salgschef
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1