Parkeringsvagt/parkeringskontrollant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus V

Parkeringsvagt til vores pladser i Aarhus søges
ParkZone søger lige nu en selvstændig, udadvendt og serviceminded parkeringsvagt/parkeringskontrollant til vores pladser i Aarhus. Stillingen der tilbydes, er på 20 timer ugentligt, og arbejdet ligger både i dagtimerne, om aftenen og i weekenden.

Hvem er vi?
ParkZone er et dansk autoriseret vagtselskab, der blev stiftet i 2003. Vi er i dag en af de største aktører i branchen med speciale i privat parkeringsadministration, og vi administrerer mere end 1.000 parkeringsområder på landsplan. Hos os lægger vi vægt på et spændende og alsidigt arbejdsmiljø, hvor især vores værdier er kernen i det arbejde, vi udfører. Vi er en veluddannet personalestab med mange forskellige baggrunde, men fælles for alle er, at vi ønsker at videreudvikle virksomheden samtidig med at yde den bedste og mest professionelle service til vores kunder. I løbet af de seneste år har vi udviklet og vækstet ekspansivt, og vi søger derfor nytænkende og ambitiøse medarbejdere, der vil følge med os på denne rejse.

Vi tilbyder…
Når du er ansat som parkeringsvagt hos ParkZone, medfølger der både tillid og frihed under ansvar. Arbejdet er meget selvstændigt, men vi sørger altid for, at du bliver grundigt oplært i bestemmelserne ude på vores pladser, samt gennemgår et internt uddannelsesforløb. Der vil altid blive tildelt en direkte kontakt til en supervisor, som står til rådighed når du har spørgsmål eller idéer. Der aflønnes efter overenskomst for parkeringsvagter indgået mellem DI Overenskomst og Serviceforbundet for Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes Sammenslutning.

Vi forestiller os, at du…
Som parkeringsvagt møder du mange mennesker i løbet af en dag. Det er derfor vigtigt, at du er imødekommende og venlig samtidig med at du har indblik i, hvordan kunden skal vejledes. Hos ParkZone lægger vi stor vægt på, at du er mødestabil og fleksibel, samt tager ansvar for det arbejde, du udfører. I travle perioder er det vigtigt, at du kan opretholde overblikket og agere professionelt, men samtidig bevarer en humoristisk og venlig fremtoning. Vi forestiller os, at du er proaktiv og selvmotiverende, da det er to rigtig gode egenskaber, som er i overensstemmelse med vores værdier. Derudover ser vi gerne, at nedenstående krav opfyldes:

At du har kørekort til kategori B.
At du taler og skriver dansk.
At du kan fremvise en straffeattest.
At du kan kommunikere på engelsk.

Hvordan er arbejdsopgaverne?
Hos ParkZone er vores parkeringsvagters/parkeringskontrollanters fornemmeste opgave at vejlede bilister om de forhold, der er på et parkeringsområde. Derudover er det vigtigt at sikre, at parkeringsbestemmelserne overholdes. Selve arbejdet foregår via en terminal, så det er bestemt et plus, hvis du på forhånd kan betjene en smartphone. Som parkeringsvagt tilegner man sig hurtigt en masse spændende og relevant viden inden for privat parkering. Det er derfor vigtigt, at man kan videregive denne viden til både kolleger og de bilister, som helt naturligt vil opsøge én flere gange i løbet af en vagt. Arbejdet foregår desuden udenfor i alt slags vind og vejr hele året rundt.

Lyder dette som noget for dig?
Har du lyst til at være med til at videreudvikle ParkZone i fællesskab med resten af vores dygtige medarbejdere, og kan du se dig selv nikke genkendende til vores værdisæt, så vil vi meget gerne modtage en ansøgning fra dig.
Denne skal sendes via vores hjemmeside senest d. 20-02-2023 kl. 12:00.
Vi holder samtaler løbende med henblik på at ansætte hurtigst muligt. Samtalerne vil finde sted på vores afdelingskontor i Aarhus. Ved spørgsmål skal du være velkommen til at rette henvendelse til os på mail [email protected]. Ansøgninger modtages ikke på denne mail.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Århus V
  • Mandag den 20. februar 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Are you enthusiastic about inspiring projects? Would you like to be part of a growing industry that really matters in providing sustainable energy solutions globally? Then we have the opportunity f..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Do you thrive working in a high-paced environment, maybe with experience from the wind industry? Join our OCS Lean Optimisation Team. SalesSBU NCE Construction & OperationsLean Optimization..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Opportunity Security Business Partner for APM Terminals, Aarhus/ DenmarkAPM Terminals' ambition is to be the World’s Best Terminal Company. We plan to achieve this by constantly lifting the s..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1