Seniorinstruktør i Uddannelsesafdelingen ved Beredskabsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allinge

Er du en robust og erfaren seniorsergent, der hviler i sig selv? Søger du nye udfordringer og en varieret arbejdsdag? Brænder du for at arbejde med mennesker, beredskab og undervisning? Så venter en 2-årig tidsbegrænset stilling som seniorinstruktør/uddannelsesstøtte i Uddannelsesafdelingen på dig.
Stillingen forventes besat fra 1. januar 2023.

Om os

Beredskabsstyrelsen Bornholm opretholder to udrykningsberedskaber på Bornholm og uddanner ca. 100 værnepligtige om året til redningsspecialister. Afdelingen varetager operative opgaver inden for brand, redning og miljø som støtte til offentlige myndigheder, virksomheder og andre, der har ansvar for beredskab. Endeligt kan afdelingens personel indgå i Beredskabsstyrelsens internationale opgaver.

Uddannelsesafdelingen består af et engageret team. Vi er kompetente og lægger stor vægt på høj kvalitet i opgaveløsningen. Ud over uddannelsen af værnepligtige gennemfører vi en række andre aktiviteter inden for det nationale- og internationale beredskab.

Om stillingen

Som seniorinstruktør vil du indgå i Uddannelsesafdelingens kommandokontor, hvor du har medansvar for den tværfaglige uddannelsesstøtte til tre delinger i samarbejde med Uddannelsesafdelingens kommandobefalingsmand og med reference til uddannelseslederen.

Du kommer til at arbejde med uddannelsesadministration, vagtplanlægning, arbejdsmiljø/kollegastøtte, samt koordination med beredskabscenterets øvrige afdelinger. Det forventes, at du i hverdagen samarbejder med delingsførerne i relation til værnepligtsadministrationen.
Du vil indgå som instruktør på tværs af Uddannelsesafdelingens fagligheder, herunder særligt på førstehjælpsområdet og du forventes at kunne guide og vejlede delingernes instruktører i deres pædagogiske planlægning og tilrettelæggelse af undervisning.

Du vil indgå i planlægning og gennemførelse af Beredskabsstyrelsens øvelsesaktiviteter.

I stillingen gives du mulighed for at anvende og udvikle dine personlige og faglige kompetencer i forhold til Beredskabsstyrelsens kerneopgaver.

Om dig

Du er, eller har været seniorsergent i Beredskabsstyrelsen eller i forsvaret. Du medbringer en relevant beredskabsfaglig baggrund og en tjenestealder, der underbygger en bred pædagogisk og ledelsesmæssig erfaring. Du må meget gerne medbringe uddannelse og erfaring indenfor fysisk og psykisk arbejdsmiljøsikkerhed.

Det er en fordel, at have praktisk erfaring som vagthavende i Beredskabsstyrelsens døgnvagt. Såfremt du opfylder kompetencekravene, skal du kunne indgå som vagthavende i udrykningsvagten, eller være villig til at gennemføre evt. nødvendig efteruddannelse.
Som seniorinstruktør i uddannelsesafdelingen besidder du en høj grad af faglighed og modenhed, samt evnen til at arbejde tværfagligt.

Du bør kunne genkende følgende hos dig selv:

Du brænder for at formidle og undervise, samt stå i spidsen for andre.
Du evner samarbejdet og optræder professionelt.
Du holder af en udfordrende og afvekslende hverdag, hvor dine opgaver kan spænde fra at undervise værnepligtige i teknisk USAR på øvelsespladsen, til at forestå møder i tværfaglige arbejdsgrupper.
Du møder hverdagens udfordringer med en positiv indstilling og et smittende humør.
Du er fleksibel både når det gælder arbejdsopgaver og arbejdstid.
Du er god til planlægning, brænder for at skabe resultater og tænker selvstændigt og ud af boksen.

Hvis du er bosat i Allinge, vil der også være mulighed for søge ansættelse som deltidsbrandmand på den kommunale udrykning, distrikt Allinge.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være på Bornholm.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefen for Uddannelsesafdelingen Allan Stenbye på mail [email protected] eller telefon 72 85 23 12.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 12. december 2022. Ansættelsessamtale afholdes umiddelbart efter fristens udløb. Stillingen er tidsbegrænset til 2 år.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi udvikler samfundets evne til at forebygge og modstå ulykker, kriser og katastrofer.
Vi assisterer øvrige myndigheder, når der er behov for ekstra mandskab og/eller specialmateriel. Vi rykker også ud til akut opståede katastrofesituationer internationalt.
Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler vi samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.
Beredskabsstyrelsen har omkring 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev og hovedsædet i Birkerød.
Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Allinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Allinge
  • Mandag den 12. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Allinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Allinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0