Vicechef til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du solid cheferfaring fra øverste ledelsesniveau med stærke dokumenterede kompetencer inden for ledelse, virksomhedsstyring og forretningsforståelse? Evner du at bygge bro på tværs af Forsvarsministeriets koncern til gavn for den samlede opgaveløsning, og vil du være med til at gå forrest i udviklingen af en organisation i rivende vækst? Så er det dig, vi har kig på til jobbet som vicechef i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse er en styrelse under Forsvarsministeriet med ansvaret for det samlede forsvars- og beredskabsmateriel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Da vores nuværende vicechef har fået en ny stilling, mangler vi en vicechef, der kan bidrage til at sætte retning for fortsat udvikling og drift af styrelsen til gavn for Forsvarsministeriets koncern.

Om stillingen

Som vicechef træder du ind i en indflydelsesrig rolle med stor politisk bevågenhed, hvor du i tæt forening med den din kommende chef, generalløjtnant Kim Jesper Jørgensen, får mulighed for at sætte dit aftryk på både driften og udviklingen af organisationen.

Du får direkte ledelsesansvar for otte divisionschefer og chefen for Ledelsessekretariatet, der tilsammen står i spidsen for en stab på 2.700 medarbejdere (fastansatte og konsulenter).

Som vicechef er du chefens stedfortræder og indtager en helt central plads i direktionen og ledelsen af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Direktionen består desuden af divisionscheferne samt cheferne for partnerenhederne for Økonomi, HR og CID. Du bliver en del af en ledelsesgruppe, der værdsætter et stærkt tværgående samarbejde samt en åben og ærlig dialog. Du har helhedsansvar og leder i det daglige via divisionscheferne og de øvrige direktionsmedlemmer.

Dine primære ansvarsområder indebærer desuden, at du:

• Påtager dig eksekveringen og målopfyldelsen af Forsvarsministeriets Materiel- og indkøbsstyrelse mål- og resultatplan indgået med Forsvarsministeriets departement, herunder prioritere indsatsområder samt sætte rammer og mål. Sikre den løbende og tværgående ressourceprioritering og –vægtning.

• Medvirker til et stærkt tværgående samarbejde mellem divisionerne og sikre en fælles forståelse for vigtigheden af alles bidrag og funktion som forudsætningen for en effektiv organisation.

• Varetager helhedsansvar – godt støttet af styrelsens mange dygtige medarbejdere – inden for økonomi, anskaffelser, udbudsret, kommunikation mv.

• Sikrer en stabil drift, men forsat har øje for og prioriterer ressourcer til, at udvikle organisationen, således organisationen kan løfte det allerede høje niveau. Udvikling af nye og smartere processer er en forudsætning, idet Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse skal omsætte de politiske målsætninger udtrykt i nyt forlig.

Om dig

Du har betydelig erfaring fra tungere chefstillinger fra en stor indkøbsorganisation og eller en større politisk styret organisation; herunder solid erfaring med ledelse af ledere på chefniveau. Indsigt i forsvarsanliggender og i Forsvarets koncern er ønskeligt men ikke en forudsætning.

Du befinder dig godt i spændingsfeltet mellem drift, udviklingsprægede projekter, policy-udvikling og klassisk myndighedsbetjening på et område, hvor der er mange interessenter, der ofte har modsatrettede interesser. Du trives med, eller har forståelse for, at vi er underlagt politiske processer og krav, hvilket ofte har indflydelse på hastigheden af beslutningerne i organisationen. Tilsvarende, når situationen kræver det, mestrer du fornøden dristighed og evnen til at træffe både hurtige men også nødvendige beslutninger.

Forsvarsministeriets koncern tilføres over de kommende mange år et betydeligt varigt økonomisk løft. Det indbefatter blandt andet et stigende krav til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i relation til materielanskaffelser. Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse er yderligere ansvarlig for koncernens samlede IT-drift og cybersikkerhed og skal gribe opgaven i forhold til en gennemgribende digitalisering af hele forsvaret.

Kravene til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse fordrer en helt særlig indsats og forudsætter topmotiverede og højt kvalificerede medarbejdere. Det stiller store krav til god ledelse og forudsætter høj trivsel bredt forankret i hele organisationen. Det bliver din opgave at gå forrest i organisationsudviklingen og på en og samme tid sikre balance i forhold til at fastholde en stabil drift. Du skal mestre håndteringen af modsatrettede krav, herunder evne at balancere fornyelse og stabilitet med opgaven og resultatet for øje.

Som person trives du godt i en selvstændig rolle, hvor du sætter klare mål og rammer for din underlagte chefer og for organisation, mål som du formår at eksekvere på. Du drives af udvikling og forstår at tænke proaktivt og helhedsorienteret samtidig med, at driften er topprioritet

Vi er en organisation, der tror på, at de bedste løsninger opnås i fællesskab, hvorfor vi også vægter det tværgående samarbejde højt i hele organisationen. Derfor er det afgørende, at du er en holdspiller, der deler vores opfattelse af, at vi opnår de bedste løsninger i fællesskab. Samtidig er du en dygtig kommunikatør, der trives i det relationelle både internt i organisationen og eksternt ud mod væsentlige aktører.

Som person er du en synlig og troværdig leder, som evner at udvise tillid og ansvar uden at miste indsigten i de afgørende detaljer og samtidig bevare overblikket. Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse er en stor og dyb organisation spredt på flere geografiske lokaliteter med hovedsæde i Ballerup. Dine ledelseskompetencer skal kunne understøtte og favne denne opgave.

Ansættelsesvilkår

Varigt udnævnte oberster og kommandører ansættes i løngruppe 2 i henhold til rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Der er mulighed for at forhandle et evt. personligt tillæg i forbindelse med ansættelsen.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 38. Ansøgningen skal stiles til Hans Majestæt Kongen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 38.

For civile gælder det, at løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 2. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Der er ligeledes mulighed for, at ansættelse kan ske på åremål.

Hvis du i forvejen er civil tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 38 efter en konkret vurdering. Du skal i så fald stile din ansøgning til Hans Majestæt Kongen.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Ved ansættelse på åremål er ansættelsesområdet den pågældende styrelse eller myndighed.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne i hele din ansættelsesperiode.

Militær vicechef på M402-niveau tildeles midlertidig grad ad BG/FA.

Du bliver ansat i en 37 timers stilling, hvor arbejdsstedet er i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Ballerup.

KONTAKT

Hvis du vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen, generalløjtnant Kim Jesper Jørgensen på tlf. 7281 4010 eller nuværende vicechef, kommandør John Boye Rasmussen på tlf. 3266 5404 eller [email protected]. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent, kaptajn Mathias Carlsen.

Stillingen er til besættelse snarest muligt og ansøgningsfristen er 12.02.2024.

Du skal søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriet er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det
omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Ballerup
  • Mandag den 12. februar 2024

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Taastrup

    Sikkerhedsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
10. juni 2024 10
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 11
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 9
1. juni 2024 9
31. maj 2024 9
30. maj 2024 9
29. maj 2024 9
28. maj 2024 7
27. maj 2024 13
26. maj 2024 14
25. maj 2024 15
24. maj 2024 16
23. maj 2024 14
22. maj 2024 14
21. maj 2024 14
20. maj 2024 14
19. maj 2024 14
18. maj 2024 14
17. maj 2024 16
16. maj 2024 16
15. maj 2024 16
14. maj 2024 15
13. maj 2024 16
12. maj 2024 18
11. maj 2024 18