Chef for S4 ved Staben, Den Kongelige Livgarde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Er du kaptajn og vil du gerne udvikle dine kompetencer inden for styring, koordinering og ledelse?

Så er stillingen som chef for S4 i Staben ved Den Kongelige Livgarde måske noget for dig?

Om os

Den Kongelige Livgarde er et regiment med to overordnede opgaver: Vagten om De Kongelige Slotte og Palæer, samt uddannelse af de bedst mulige soldater til den danske felthær.

Staben ved Den Kongelige Livgarde (ST/LG) er myndighedens stab med ansvar for planlægning og koordination mellem enhederne og øvrige myndigheder på de to garnisoner. Staben står for støtten til Chefen for Den Kongelige Livgarde (CH LG), personelforvaltning, personeladministration, KTO virke, militær sikkerhed herunder kasernevagten, vagt og sikkerhedsplanlægning og koordination i forhold til vagten om De Kongelige Slotte og Palæer, koordination af styrkeindsættelse i INTOPS og NATOPS, logistikkoordination, UMAK-støtte, arbejdsmiljørådgivning, farlig gods-kontrol og -rådgivning, etablissementskoordination, uddannelseskoordination ift. styrkeproduktion, uddannelsesstøtte i forhold til eksercits og ceremoniel tjeneste, og økonomistyring.

ST/LG er POC i forhold til kontakt med HKO, og FSV øvrige eksterne myndigheder, og civile partnere.

Om stillingen

I stillingen bliver du ansvarlig for sagsbehandling inden for logistikområdet, herunder udgivelse af mønstringsbefalinger og opdatering af forvaltningsgrundlaget.

Som chef for S4 får du ledelsesansvar for arbejdsmiljørådgiveren, sikkerhedsrådgiveren og personel ansat på UMAK. Sikkerhedsrådgiveren refererer direkte til regimentschefen.

Ved det årlige logistiske kontaktbesøg fra HKO er du POC og dermed også ansvarlig for udfærdigelsen af LG logistiske årsrapport.

Sagsbehandling inden for logistikområdet på NIV III medfører:
- Logistik og vedligeholdelseskoordination med LG enheder og øvrige MYN på garnisonen.
- Tilsyn med LG oplagte ammunition og øvrige rutiner på NIV III.
- Overordet ansvarlig for den logistiske koordination mellem VTKMP og II/LG i f.m. indkaldelse og hjemsendelse af værnepligtige.

Du bliver derudover ansvarlig for den overordnede logistik på ANSV IV ift. Vagtkompagniet, Musikkorpset og UMAK, herunder bl.a. månedlige rutiner, kvartalsvise kontroller, sager i MDG og LOG-møder.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige S4’er ved Livgarden og G4/HKO i f.m. controlling, sagsbehandling og vejledning/støtte, der vedrører SAP MM og SAP PM.

Om dig

Du er en erfaren kaptajn eller major M322 med en relevant baggrund. Du har igennem en årrække bevist, at du har de kompetencer, holdninger og kommunikative evner, som sandsynliggør, at du vil kunne virke i stillingen som chef og logistikofficer.

Er du seniorsergent eller chefsergent, og har gennemført relevant efteruddannelse, kan du søge stillingen med henblik på udnævnelse til kaptajn ved anvendelse af Late Entry modellen. En ansættelse og udnævnelse vil bero på en konkret og individuel vurdering jf. gældende bestemmelser herfor.

Du har gode færdigheder på IT-området og har desuden gennemgået relevante DeMars grundkurser. Herudover har du kørekort til personbil og gerne også lastbil.

Du er god til at samarbejde med alle, uanset grad og niveau. Du er fagligt velfunderet og stræber altid efter at levere et godt resultat. Du sætter en ære i at lede og koordinere og du er altid omhyggelig i udførsel af dine opgaver.

Som person er du imødekommende, serviceorienteret, ansvarsbevidst, udadvendt og har masser af gåpåmod. Du kan samarbejde på tværs af en stor organisation. Du har udpræget helhedssyn og har blik for såvel regimentets, som den enkelte soldats rolle i Hæren.

Du er velformuleret i skrift og tale og er god til at formidle budskaber og ideer på en inspirerende måde. Derudover er du ikke bange for at tage fat på uforudsete opgaver og evner selv at prioritere arbejdsopgaverne og strukturere din arbejdsdag.

Desuden skal du kunne skabe gode samarbejdsrelationer til kollegaer og øvrige samarbejdspartnere civile som militære.

Du forventes selvstændigt at kunne gennemføre sagsbehandling inden for det logistiske område og har dermed enten kendskab eller interesse for logistik.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. Du skal til denne stilling kunne sikkerhedsgodkendes til ”Hemmeligt”.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Dit faste tjenestested vil være i Høvelte.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschefen, major Søren Schwartz Møller på telefon 2256 9907 eller e-mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent, kaptajnløjtnant Camilla Asker Boye, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9192, eller mail: [email protected].

Ansøgningsfristen er onsdag den 19. april 2023.

Stillingen ønskes besat den 1. juni eller snarest derefter.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Seneste FOKUS bør medsendes samt evt. referencer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle egnede interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Den Kongelige Livgarde (LG)
Den Kongelige Livgarde er et infanteriregiment med mange traditioner præget af to operative opgaver: Vagten om Majestæten og de kongelige slotte og palæer samt levering af kampenheder til felthæren. Ud over uddannelsen af værnepligtige, der forestår vagten om Kongehuset, leverer Den Kongelige Livgarde også soldater til den professionelle kampenhed – I/Den Kongelige Livgarde, der tilhører 1. Brigade. Livgarden har enheder på Garderkasernen i Høvelte og Livgardens Kaserne i København.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Birkerød
  • Onsdag den 19. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 6
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 8
8. april 2024 8
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 1
2. april 2024 1