Souschef til Internationalt Beredskab i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Har du ambitioner og har du lyst og evner til at forme BEREDSKABSSTYRELSENs internationale operative arbejde? Får du glæde ved at arbejde i en ”højere sags tjeneste”?

Så er denne stilling som souschef i kontoret for Internationalt Beredskab noget for dig.

Om os

Én af vores primære opgaver er at planlægge og gennemføre internationale operative indsatser (”missioner”) – i nærområdet som globalt. Erfaringen fra de seneste år er, at BEREDSKABSSTYRELSEN konstant er involveret i internationale operative indsættelser. Så der er drøn på – og vi gør en forskel. Pt. har vi igangværende indsatser i Ukraine, Tyrkiet og Georgien.

For at kunne gennemføre gode og effektive indsatser har vi en bred kontaktflade og samarbejder tæt med bl.a. Forsvarsministeriet, Udenrigsministeriet, BEREDSKABSSTYRELSENs operative centre og centrale kontorer. Internationalt samarbejder vi især tæt med EU-Kommissionen og de nordiske lande.

Vi er et kontor med ca. 16 dygtige medarbejdere, der er bredt sammensat i forhold til køn, anciennitet og baggrund. Vi er et kontor med stor gejst, sammenhold og fokus på udvikling. Og så tilstræber vi gode rammer for arbejdet – det vil sige klart formulerede forventninger til hinanden, god sammenhæng mellem opgaver og ressourcer, fleksible muligheder for arbejdets tilrettelæggelse og afspadsering, gode fysiske kontorforhold, kontormorgenmad, minigolfturne-ringer, mikrotræning, mv.

I kontoret er der 3 teams – ét operativt team, ét policy-team og ét projekt- og driftsteam.

Om stillingen

Der er tale om en central og selvstændig stilling, og det er også en ”udviklingsstilling”, hvor du vil få rig mulighed for løbende at dygtiggøre dig i ledelse. Vi regner med, at du har potentiale til endnu mere – at du har mod på og evner til at blive chef om nogle år.

Stillingen indebærer, at du vil være en fast sparringspartner for kontorchefen og bidrage til kontorets strategiske retning. Du vil også være tæt på direktionen; for eksempel i forhold til beslutningsoplæg om kommende operative opgaver og ugentlige briefing(er) om den operative status.

Du vil samtidig være teamleder for kontorets operative team og vil i den funktion få en nøglerolle i at levere effektive internationale indsatser med øje for forbedringsmuligheder og konceptudvikling. Bl.a. vil det være vigtigt at udvikle det operative samarbejde med de nordiske lande og at sikre et tæt samarbejde med BEREDSKABSSTYRELSENs operative centre.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og erfaring inden for internationalt samarbejde og har en god forståelse af BEREDSKABSSTYRELSEN og ministerområdet.

For at få succes i rollen skal du sætte retning i teamet og hurtigt kunne gennemskue operative muligheder og begrænsninger. Du kan ikke mindst omsætte og formidle komplekse vurderinger til et overskueligt skriftligt oplæg til direktion og ministerier. Og vi forventer, at du, som grundlag for det hele, har energi til at skabe gode relationer til dygtige kolleger i ind- og ud-and.

Du kan i stillingen se frem til rejseaktivitet indimellem, herunder til konkrete internationale indsatser.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 5 som omfatter sektionschefer.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at der kan opnås sikkerhedsgodkendelse, samt at denne kan opretholdes under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos chefen for Internationalt Beredskab, Jens Oddershede på telefon 41 85 05 66. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Britt Holde på telefon 72 81 91 43.

Ansøgningsfristen er den 4. maj 2023. Samtaler forventes afholdt snarest herefter med henblik på besættelse inden sommerferieperioden.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
BEREDSKABSSTYRELSEN er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi udvikler
samfundets evne til at forebygge og modstå ulykker, kriser og katastrofer.
Vi assisterer øvrige myndigheder, når der er behov for ekstra mandskab og/eller specialmateriel. Vi rykker også ud til akut opståede katastrofesituationer internationalt.
Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler vi samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.
BEREDSKABSSTYRELSEN har omkring 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet,
BEREDSKABSSTYRELSEN Teknisk Skole i Tinglev og hovedsædet i Birkerød.
BEREDSKABSSTYRELSEN er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Birkerød
  • Torsdag den 04. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
29. april 2024 4
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 6
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 8
8. april 2024 8
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2