Kompagnichef til stabskompagniet ved I PNINFBTN, Den Kongelige Livgarde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Drømmer du om at indgå i en bataljon med et entydigt fokus på det operative virke, uddannelse af soldater og enheder samt operationsplanlægning og føring, så har du her muligheden for at blive en vigtig spiller i vores team.

Om os

I Panserinfanteribataljons organisatoriske enheder består af et panserinfanterikompagni, et mekaniseret infanterikompagni og et stabskompagni. Dertil kommer blandt andet kampvogns- og opklaringsenheder som indgår i kampbataljonen, men som opstilles ved andre regimenter i hæren.

Bataljonen indgår organisatorisk i 1. Brigade, der er Hærens stående indsatsparate troppeenhed. Til dagligt indgår bataljonen og kompagnier i et tæt samarbejde med Livgardens øvrige enheder og regimentsstab ift. at løfte den lange række af vigtige opgaver, som regimentet løser. Bataljonen er pt. udsendt på NATO forsvarsplan Letland hold 2 og vil efter hjemkomst i maj overgå til at indgå i NRI beredskab i resten af 2023.

Vi er en bataljon, der gennem faglighed, professionalisme og effektivt samvirke med tilgåede enheder kan løse alle typer af opgaver på kamppladsen.

Om stillingen

Stabskompagniet er en stående enhed og består til dagligt af ca. 50 faste stillinger.

Kompagniet består af en kommandodeling, en stabsdeling, en finskyttesektion og en bjærgningssektion. Derudover kan der ifm. opstilling til beredskaber og øvelser blandt andet tilgå en opklaringsdeling, en forsynings- og transportdeling samt en sanitetsdeling.

I nærmeste fremtid står kompagniet til at skulle opstille bataljonens panserværnsmissildeling bevæbnet med SPIKE-2 LR panserværnsmissilsystem. Det kommer til at kræve både nytænkning og styring iht. opstilling og uddannelse af delingen, men ikke mindst stillingstagen til, hvordan delingen opbygges bedst muligt til støtte for bataljonen.

Kompagniet har en lang historie, der går helt tilbage til oprettelse af Livgarden. I nyere tid har kompagniet været indsat i Afghanistan såvel som Kosovo og udgør nu kernen i stabskompagniet ved NFP Letland Hold 2.

Kompagniet er præget af enhedens lange historie og er kendt som en faglig dygtig enhed med et stærkt sammenhold.

Som kompagnichef bliver du en afgørende figur og rollemodel i en operativ bataljon ved et traditionsrigt regiment. Det er væsentligt, at du forstår hvad dette indebærer og formår at varetager den grønne felttjeneste såvel som blå vagttjeneste med lige stor glæde, faglig dybde og professionalisme.

Som kompagnichef skal du uddanne dit kompagni i sammenhæng med bataljonens overordnede uddannelsesplan. Du skal sætte den overordnede retning for kompagniet og sikre, at de forskellige specialiserede enheder understøtter bataljonschefens hensigt i dagligdagen og under operativ indsættelse. Kompagniets enheder er præget af mange forskellige fagspecialister, som stiller krav til dine ledelsesevner ift. at skabe udviklende og passende frie rammer, samtidigt med at der skal gennemføres en struktureret uddannelse og kontrol. Dine primære opgaver vil være planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse, herunder kontrol af Hærens Stående Reaktionsstyrkeuddannelse for kompagniet.

Der vil være behov for at du dyrker og vedligeholder de tætte relationer til de udpegede NRI delinger fra 1/LOGBTN og III/GHR, ud over de faste samarbejdspartnere ved 1/AA og 1/FØSTBTN igennem kontaktbesøg såvel som fælles føreruddannelse.

Det er essentielt, at du forstår den taktiske logistiske tjeneste på bataljons- og brigadeniveau da du får ansvaret for indsættelsen af de logistiske enheder under bataljonens indsættelser. Du skal ligeledes tilsikre, at enheder fra kompagniet indsat direkte under bataljonen får den nødvendige støtte, så de bliver klar til næste fase i kampen, hvilket sætter krav til din forståelse for bataljonens kamp.

Du skal samtidig vedligeholde og udvikle føringskompetencen i din faste kadre således, at du og dine førere kan understøtte bataljonens operative virke. En væsentlig opgave for dig bliver at vedligeholde og udvikle din faste kadre således, at alle relevante kompetencer til stadighed er til stede i kompagniet.

Du forventes at gennemføre den nødvendige kompetenceudvikling, i form af kurser og uddannelse, af den faste kadre i kompagniet, for på den måde at sikre at kompagniet til stadighed kan uddanne sig selv og støtte øvrige enheder i bataljonen og ved regimentet.

Føringsuddannelsen er en afgørende uddannelsesaktivitet ift. dit operative virke, hvor du uddanner og udvikler dine førere og sætter dem i stand til at virke under taktiske indsættelser i rammen af kompagniet. Du vil sammen med dine nærmeste førere ligeledes indgå i bataljonens føringsvirksomhed.

Fastholdelse af den faste kadre og kompagniets soldater, gennem en motiverende, realistisk og meningsfuld hverdag, bliver en af dine væsentligste opgaver. Du vil blive beholdningsansvarlig for et stabskompagni med store mængder højteknologisk materiel og pansrede køretøjer, hvorfor det forventes, at vedligeholdelsestjeneste og kontrol af materielbeholdninger har dit fokus.

Du får ansvaret for personelforvaltning og -udvikling af kompagniet, hvilket sker i henhold til givende bestemmelser og i samarbejde med bataljonsstaben og det administrative element ved regimentet.

Om dig

Du er kaptajn og har gennemført VUT I/L HRN, Bataljons- og Brigadekursus eller Føringskursus. Alternativt er på premierløjtnant og i gang med Føringskursus. Du vil således skulle indgå en uddannelsesaftale og bestride stillingen med funktion i højere stilling.
Det er ønskeligt at du har været udsendt i internationale operationer. Du har stærke kompetencer inden for operation og taktik og er en naturlig fører.

Du går forrest når det gælder og du opnår følgeskab gennem din faglighed og menneskelige samt ledelsesmæssige egenskaber, hvilket jeg som bataljonschef vægter højt. Du skal kunne samarbejde, op, ned og til siden, også under pressede forhold når det skal gå stærkt.

Det forventes, at du kan virke loyalt i spændingsfeltet mellem dine egne ambitioner for kompagniet og bataljonen og regimentets samlede opgaver og prioriteter.

Som bataljonschef forventer jeg, at du er operativ i ord og handling, handlekraftig, fleksibel og ansvarsfuld overfor såvel kompagniets som bataljonens opgaveløsning.

Det er ønskeligt, at du har været næstkommanderende i et kompagni og har forrettet tjeneste i en bataljonsstab eller har et indgående kendskab til stabskompagniet og dets virke fra tidligere tjeneste. Du er analytisk stærk, kan holde mange bolde i luften ad gangen og har en praktisk orienteret og fleksibel tilgang til opgaveløsningen.

Du er god til at skabe og vedligeholde sammenholdet i dit kompagni og formår samtidigt at holde tæt forbindelse til staben og de øvrige enheder ved bataljon og regiment. Du vil endvidere skulle deltage i Livgardens blå roste, og i perioder have vagt ved de kongelige slotte og palæer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnsløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte nuværende stillingsindehaver, kaptajn Asbjørn Bogh Fischer på telefon25 55 13 29 eller chefen for I Panserinfanteribataljon, oberstløjtnant Thomas Lunau på telefon 24 94 38 99.
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Glen Spangenberg Rasmussen på telefon 32 66 53 61.

Ansøgningsfristen er den 3. maj 2023. Ansættelsessamtaler gennemføres løbende og i umiddelbar forlængelse af tidsfristens udløb.

Stillingen er til besættelse den 1. august 2023. Ansættelsesdatoen vil blive endeligt koordineret i samarbejde med afgivende chef.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM DEN KONGELIGE LIVGARDE
Den Kongelige Livgarde er i dag et topmoderne infanteriregiment og en livgarde med en operativ fokusering, der stiller vagt om Majestæten og den kongelige familie, samt fast opstiller en beredskabsenhed i de nationale operationer. Denne kombination af feltenheder – der deltager i internationale operationer - og vagtgående soldater, gør Den Kongelige Livgarde til et unikt regiment. Den Kongelige Livgardes historie strækker sig tilbage til 1658, hvor Livgarden blev oprettet af Kong Frederik den III den 30. juni. Også dengang løste Livgarden begge opgaver: som livvagt at beskytte landets højeste myndighed – kongen, og som infanteriregiment at indgå i den danske hær.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Birkerød
  • Onsdag den 03. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 6
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 8
8. april 2024 8