Forsyningshjælper til 2. Mekaniserede Infanterikompagni ved I Panserinfanteribataljon, Den Kongelige Livgarde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Brænder du for at arbejde med forsyningstjeneste ved en operativ enhed?

Om os

2. mekaniserede infanterikompagni er et af Hærens stående kompagnier. Vi har, med rod i I/LG, en lang og stolt historie, der går tilbage til Den Kongelige Livgardes oprindelse. I nyere tid har kompagniet samlet været indsat i Afghanistan på ISAF 9, Irak på OIR 1 og 10 samt Letland på NFP 2.

Som mekaniseret infanterikompagni er vi udrustet med PMV PIRANHA 5 med stabiliseret våbensystem (STAVS).

Kompagniets værdier er loyalitet, professionalisme, ærlighed, og faglighed. Efterlevelsen af disse værdier tilsikrer, at kompagniet altid har fokus på at skabe en enhed der kan løse de opgaver der stilles i fællesskab, samt at der prioriteres en åben og fri omgangstone.

Kompagniet kom hjem fra NFP i maj 2023 og på baggrund af missionen, samt kommende op-gaver og aktiviteter, har kompagniet følgende fokus:

På kort sigt er opgaven at fastholde kompagniets kampparathed og løfte uddannelsesniveauet hos vores nytilkomne kolleger, så vi til stadighed kan kæmpe og vinde, samt løse beredskabs-opgaver i NRI- og VIDAR-regi. Fra 2024 skal kompagniet forberede at deltage i spændende øvelser og skydeperioder i både ind- og udland.

Kompagniet deltager i VIDAR beredskabet som Beredskabs UAFD E fra sommeren 2023 til sommeren 2024.

Om stillingen

Kompagniets forsyningssektion er organiseret med en sektionsfører, en gruppefører, en forsyningshjælper (korporal) og tre kørere/forsyningshjælpere. Sektionens virke er forudsætningsskabende for, at kompagniet kan løse sine opgaver under uddannelse såvel som indsættelse.

Som kører/forsyningshjælper i kompagniets forsyningssektion, har du mange praktiske såvel som administrative opgaver, herunder i DeMars. Dine opgaver vil blandt andet bestå af, men ikke være begrænset til:
- Bestilling, håndtering og udlevering af forbrugsmateriel, ammunition og lignende til støtte for kompagniets uddannelse, skydeperioder og øvelser.
- Støtte sektionsføreren og sanitetsbefalingsmanden i jourføring af kompagniets beholdningsregnskaber.
- Under indsættelser have ansvaret for drift og vedligeholdelse af din lastvogn, med dens tilhørende forsyningspakning af en eller flere af forsyningsklasserne.
- Under indsættelser indgå i kompagniets R3P i forbindelse med sikring og udlevering.
- Under indsættelser bistå i kommandostationens sikringstjeneste.
- Indgå i sektionen som gevær-, LMG- eller TMG-skytte under indsættelse i eksempelvis kommandodelingens kamp fra stilling.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, målrettet og struktureret i hverdagen. Ligeledes skal du være bevidst om at alle mand i kompagniet er først og fremmest infanterister – hvorfor du også skal forvente at deltage i kompagniets kampuddannelse når tiden tillader det.

Om dig

Du er konstabel, og har forrettet tilfredsstillende tjeneste ved din tidligere/nuværende enhed. Du søger nye udfordringer og en anderledes, varieret hverdag. En hverdag hvor felttjeneste og administrativ garnisonstjeneste balanceres på anden vis, end ved en almindelig deling.

Som forsyningshjælper, vil du få muligheden for at erhverve kvalifikationer og kompetencer, som har fokus inden for den logistiske søjle i Forsvaret og Forsvarsministeriet. Du vil ligeledes have muligheden for, at søge optagelse på uddannelsen som Lager- og Logistikoperatør.

Afhængig af de kvalifikationer og kompetencer du er i besiddelse af, når du ansættes i stillingen, skal du forvente en del uddannelses- og kursusaktivitet over de første 12 til 18 måneder af din tjeneste ved kompagniet.

Har du tidligere forrettet tjeneste i internationale operationer generelt, eller tjeneste som forsynings-/depothjælper ved anden enhed under enten Hærens Basisuddannelse, Hærens Reaktions-styrkeuddannelse eller ved Stående Reaktionsstyrke, vil dette være en fordel.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved overenskomst mellem Forsvarets Personeltjeneste og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være Høvelte i Allerød.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kompagnichef kap-tajn Thor Tangaa på mail LG-1B-200A eller telefon +45 25 55 13 66. Alternativt kan du kontakte kompagnibefalingsmand oversergent Jonas Enemark på mail LG-1B-201A eller telefon +45 24 82 46 82.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 96 96 eller mail [email protected]

Ansøgningsfristen er den 7. september 2023 og samtaler forventes afholdt efter ansøgningsfristens udløb. Stillingen er til besættelse 1. oktober 2023, eller snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Den Kongelige Livgarde
Den Kongelige Livgarde er i dag et topmoderne infanteriregiment og en livgarde med en operativ fokusering, der stiller vagt om Majestæten og den kongelige familie, samt fast opstiller en beredskabsenhed i de nationale operationer. Denne kombination af feltenheder – der deltager i internationale operationer - og vagtgående soldater, gør Den Kongelige Livgarde til et unikt regiment. Den Kongelige Livgardes historie strækker sig tilbage til 1658, hvor Livgarden blev op-rettet af Kong Frederik den III den 30. juni. Også dengang løste Livgarden begge opgaver: som livvagt at beskytte landets højeste myndighed – kongen, og som infanteriregiment at indgå i den danske hær.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Birkerød
  • Torsdag den 07. september 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 6
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7